نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
Dreams اونقدرها هم که میگید گنگ نیست، بخوایم یه مقایسه کلی کنیم میشه گفت تاحدودی شبیه Project Spark هست ولی این وسعت و امکاناتش خیلی بیشتر و جالب تره، بنظرم اگه به اندازه LBP براش تبلیغ کنن و مردم رو با نشون دادن مراحل جذاب و جالب هایپ کنن، میتونه بازی فروش خوبی داشته باشه در ابتدای عرضه وگرنه احتمال اینکه فروش بلند مدتش باعث موفقیتش بشه بیشتره.

رضا Dreams دیگه انقدر که میگی عجیب غریب نیست!:دی البته خود MM هم گفته ایده بازی عجیبه و اوایل خیلی طول میکشیده به ملت توضیح بدن گیمشون چیه!:دی اما در کل به نظرم این وضعیت گنگ و نامفهوم بازی با چندتا دمو و بعد از تجربه مردم درست بشه. منظورم از نظر منتقدها هم همینه. مثلا من میرم بازی رو تجربه میکنم و میام توضیح میدم. شما ها هم میخونید و متوجه میشید چی به چیه.

اگه منظور از فروش خوب هم اینه که هفته اول بیاد 200 هزار تا فروشه که خوب نه، همچین خبرهایی نمیشه. اما کاملا موافقم که بازی فروشش ادامه دار میشه و چه بسا بهتر هم بشه. و اگه بازی خوبی هم باشه در نهایت به یه چیز گنده ای تبدیل میشه. اینجور بازی ها که میشه توش چیز ساخت و به اشتراک گذاشت خود به خود توسط خود یوزرها تبلیغ میشن. فلسفه Game 2.0 همینه.

به هر صورت به نظر من که باید بازی کاملا موفقی باشه!

Dreams اونقدرها هم که میگید گنگ نیست، بخوایم یه مقایسه کلی کنیم میشه گفت تاحدودی شبیه Project Spark هست ولی این وسعت و امکاناتش خیلی بیشتر و جالب تره، بنظرم اگه به اندازه LBP براش تبلیغ کنن و مردم رو با نشون دادن مراحل جذاب و جالب هایپ کنن، میتونه بازی فروش خوبی داشته باشه در ابتدای عرضه وگرنه احتمال اینکه فروش بلند مدتش باعث موفقیتش بشه بیشتره.

قسمت اول و گنگ بودن رو درست نوشتی ولی مقایسه این بازی با PS درست نیست ! اول اینکه PS به این گستردگی نیست . دوم ، PS میاد یه سری Tool از پیش ساخته شده رو در اختیارت قرار میده و میگه باهاش بازی بساز . PS مشابه LBP ـه . ولی توی دریمز تو خودت برای شخصیتت صورت میسازی . لباس میسازی رنگش میزنی . تکستچر خلق میکنی محیطو به شکلی که میخوای در میاری ! دقیقا هرچیزی که تو ذهنت هست رو میاری روی صفحه و تنها محدودیتت خلاقیتته !

تنها چیزی که شاید بتونه به بازی ( نمرات و جلب مشتری ) ضربه بزنه نبود استوری مد ـه که اونم فعلا نگفتن که قرار نیست چیزی بذاریم یا ... .

به طور کلی ، دریمز چیزیه که هیچ بازی تاحالا حتی نزدیکشم نبوده ، یک بازی جدید ، نوآوری و خلاقیت خالص !

برای من بزرگترین سورپرایز کنفرانس Wild بود!
اولش اصلا علاقه ای نداشتم که حتی تریلرشو ببینم (چون شایعاتی بود که بازی آنلاینه) ولی کاملا متعجب شدم! بازی خیلی جذابه و به نظر میرسه که سینگل خیلی قوی ای هم داره. فقط نمیدونم بازی هنوز انحصاریه ؟ چون کنفرانسو نتونستم کامل ببینم

Dreams هم خیلی جالب بود. با اینکه هنوز چیز زیادی ازش ندیدیم ولی با توجه به ابجکت هایی که تو محیط بود به نظرم بازی حتما سینگل داره و احتمالا سینگلش خیلیم جذاب خواهد بود. (اون فوتبالی که اخر بازی نشون دادن خیلی جذاب به نظر میومد)

گرافیک مولتی Uncharted 4 هم خیلی خوب به نظر میرسید ولی انتظار داشتم بازی 1080 باشه که خب گویا فریم فدای رزولوشن شده که شاید منطقی باشه

Ratchet هم درین برهوت پلتفرمر سه بعدی جذاب ب نظرم اومد. هر چند همچنان امیدوارم در آینده Crash در کار باشه :bighug:

بازیهای VR مخصوصا بازی کرایتک خیلی جذاب به نظر میومدن و کمی به خریدش ترغیب شدم

بازی کیج هم که تا گیم پلی ازش نیاد نمیتونم اظهار نظر خاصی کنم.(کلا این سبکو بازی نکردم و نظری در موردش ندارم)
در مورد Gran Turismo هم فعلا صبر میکنم تا گیم پلی ازش ببینم. هر چند به نظر میرسه یه بازی کامله (شاید همون 7) و کلمه Sport فقط به خاطر مسابقه دادن با راننده های واقعی بهش اضافه شده

تکن 7 هم امیدوارم بازی خوبی باشه و دوباره برند تکن رو مطرح کنه. فقط نمیدونم چطوری میخواد VR بشه!

باقی بازیها هم خوب بودن و خلاصه کم و کسری خاصی نبود و واقعا یکی از بهترین کنفرانسها بود :)

منم کنفرانس رو دیدم
Dreams واقعا یکی از بهترین عهنوان های سال بعد میشه ، مطمئنم ، اگر ایده شو به بهترین شکل پیاده کنه ، شاهکار میشه
Wild هم عالی بود ، محشر ، واقعا لذت بردم از نمایشش ، به دشت منتظر تجربشم
عنوان دیوید کیج هم عالی بود ، و این که به شدت شبیه پایان Ex Machina بود D : خیلی
و این که کلا سخنرانی دیوید کیج و معرفی بازیش کلا یه لول سطح کنفرانس رو برد بالا
کلا این سه عنوان بالا بهترین نمایش ها رو داشتن + رابینسن
یه اشاره ای هم بکنم به هواریزن ، اصلا این بازی جذلم نمیکنه : | حداقل گیم پلی ـش ، امیدوارم تریلر های داستانی در آینده منو به این عنوان امیدوار کنن
U4 هم جدا گم شد بین این بازیایی که گفتم D : بد نبود نمایشش ، همون سینگل ـش خیلی خفن تره ، گرچه من کلا این واسم دست گرمیه تا TLoU 2 بیاد !

آخرین ویرایش:
من هنوز توی شوک Dreams هستم اگر واقعا ایدشون عملی بشه انقلابی رخ خواهد داد

ایدشون چیه؟
اینکه ما با یک کنترل در دست بتونیم یک یا چند تا دریم( لول ) توی هر سبکی که خواستیم بسازیم
من واقعا شک دارم ازش استقبال بشه بحث کیفیت ساخت نیست ولی بازی همه پسند نیست.
به نظر من بازی با استقبال مواجه میشه ( البته اگر واقعا همینی باشه که تبلیغش رو میکنند) خیلیا هستند توی دنیا که عاشق این سبک هستند. تعداد لول های ساخته شده توی LBP و فروشش نشون دهنده ی همین موضوع هستش

آخرین ویرایش:
تقریبا هر آنچه که باید گفته میشد رو دوستان گفتن فقط یه چند تا نکته هم من میگم :)

یکی اینکه افراد حاضر در کنفرانس اصلا همراهی جالبی با جیم رایان نداشتن و اغلب اوقات خیلی Cool بودن ! :| بنده خدا هی مکس میکرد تا کسی دستی ، جیغی ، هورایی ، یه حرکتی بزنه اما اکثرا حمایتی از سوی حاضران شکل نمیگرفت :|
اون اوایل هم که جیم یادی از بازی های سال 2015 سونی کرد ( چه اونایی که انحصاری بودن چه اونایی که محتوای انحصاری داشتن ) واکنشها به بازی ها خیلی جالب بود چون اونطوری که دست میزدن تقریبا BloodBorn با Order تقریبا زیاد تحویل گرفتن نشدن ( البته من با کیفیت خوبی نگاه نمیکردم کنفرانس رو ولی یکم احساس کردم واکنشها ضعیف بود :-s )در عوض واکنشها به Uncharted Colection خیلی خوب بود و معلوم بود اکثرا ازش راضی بودن :x

حضور Yoshi Ono هم خیلی انرژی به مراسم داد مخصوصا با اون ظاهر جالبش / مترجم هم همراهی خوبی باهاش داشت و تقریبا هنگ نکرد تو ترجمه حرفای Ono :d ( برعکس Psx 2014 که بنده خدا مترجم قاط میزد بعضی وقتها از بس Ono تند تند حرف میزد و مجال ترجمه نمیداد /:) )

با دیدن Driveclub Bikes هم بیشتر ناراحت شدم تا خوشحال چون معلومه بنده خداها خیلی برنامه ها برای بازی داشتن اما .... / فعلا که نخریدم بازیش رو تا بمونه شاید بعدا یه نسخه کامل ازش بیرون دادن چون حیفه به این بازی به چشم یه بازی متا 70 ایـ نگا بشه =((

بخش چندنفره آنچارتد هم همونی بود که طرفدارا انتظارش رو داشتن / امیدوارم تو Psx 2015 یه نمایشی از یه مرحله برفی یا بارونی تدارک ببینن برامون چون خیلی دوس دارم چالش های نیتن رو تو همچین شرایط آب و هوایی ببینم مخصوصا با اون فیزیک لباسش 8-|

بازی کیج هم همه چیزش به کنار ، خدا رو شکر بازم توش بارون هست :d ، همین نکته تا نمایش گیم پلی بازی و اطلاعات تکمیلی تر منو راضی نگه میداره :bighug:

جدای از نمایش های پشت سر هم تو کنفرانس دیروز با توجه به اینکه مراسم تو فرانسه بود بنظرم یوبی میتونست حضور پررنگی توش داشته باشه از پخش اولین گیم پلی فاکرای جدید تا نمایشی از اساسین سیندیکیت ( برای جلب نظر اونایی که فعلا بازی رو نخریدن ) و شاید حتی معرفی شاهزاده ایرانی جدید ! /:)

heavy_characters.png
2.png

کی اینکه افراد حاضر در کنفرانس اصلا همراهی جالبی با جیم رایان نداشتن و اغلب اوقات خیلی Cool بودن !
:|
بنده خدا هی مکس میکرد تا کسی دستی ، جیغی ، هورایی ، یه حرکتی بزنه اما اکثرا حمایتی از سوی حاضران شکل نمیگرفت
:|
اون اوایل هم که جیم یادی از بازی های سال 2015 سونی کرد ( چه اونایی که انحصاری بودن چه اونایی که محتوای انحصاری داشتن ) واکنشها به بازی ها خیلی جالب بود چون اونطوری که دست میزدن تقریبا BloodBorn با Order تقریبا زیاد تحویل گرفتن نشدن ( البته من با کیفیت خوبی نگاه نمیکردم کنفرانس رو ولی یکم احساس کردم واکنشها ضعیف بود
:-s
)در عوض واکنشها به Uncharted Colection خیلی خوب بود و معلوم بود اکثرا ازش راضی بودن
:x
من چند روز پیش هم گفتم جیم رایان افتضاح اجرا میکنه اصلا اینکاره نیست و دقیقا هم خود لعنتیش اومد کنفرانس رو اجرا کرد . همین کارها رو تو کنفرانس های دیگه هم میکنه و زیاد مکث میکنه ملت مجبورن برا هر چرت و پرتی که میگه دست بزنن و نتیجش این میشه . دو کلمه میگه مکث میکنه به ملت نگاه میکنه که دست بزنن . آخه چه کاریه این ؟ :دی

من چند روز پیش هم گفتم جیم رایان افتضاح اجرا میکنه اصلا اینکاره نیست و دقیقا هم خود لعنتیش اومد کنفرانس رو اجرا کرد . همین کارها رو تو کنفرانس های دیگه هم میکنه و زیاد مکث میکنه ملت مجبورن برا هر چرت و پرتی که میگه دست بزنن و نتیجش این میشه . دو کلمه میگه مکث میکنه به ملت نگاه میکنه که دست بزنن . آخه چه کاریه این ؟ :دی

خب آره قبول دارم ارائه خوبی نمیده ولی خب هر چی باشه رییس بخش اروپای سونی هس و حتما امکانش نبوده بدن دست کس دیگه ای :-s
با این فرمون جلو برن 100 درصد Psx 2015 رو هم میدن به Shawn Layden مثل سال پیش 8-|
ولی جدای از همه اینها خود شنونده هم خیلی تاثیر داره / کلا نمیدونم چرا مخاطبا حال نداشتن انگار زوری آوردنشون اونجا :|
بنظرم یکی از دلایل ماندگاری کنفرانس سونی تو E3 2015 افراد حاضر در سالن بودن چون واقعا عکس العمل های فوق العاده ای به بعضی نمایشها نشون میدادن :x
از این حرفا بگذریم : درود بر Andrew House کبیر :d:bighug:

من واقعا شک دارم ازش استقبال بشه بحث کیفیت ساخت نیست ولی بازی همه پسند نیست.

بحث همه پسند بودن باشه میتونم به BB اشاره کنم که هدفش فقط گیمر های هاردکوره و هرکسی هم سمتش نمیره ولی دیدیم فروشش چطوری بود !
قصدم به هیچ وجه مقایسه Dreams با BB نبود ، سبک هاشون که یکی نیست ، تنها شباهتی هم که بهم دارن تو جوهرشونه که هر دو صرفا "بازی" هستند ! ولی حرف من اینه ، تجربه نشون داده اگه یک چیزی هایپ و تبلیغات و مارکتینگ درست پشتش باشه فروشش میترکونه . که متاسفانه سونی هیچ تبلیغ درستی برای بازی نکرده هنوز و حقیقتا تا دیشب کمتر کسی میدونست بازی قراره چی باشه و در چه حدی قراره آزادی عمل بده . باید از این به بعد رو نگاه کرد و منتظر عملکرد سونی موند .
یک نکته دیگه هم هست . اگه تاریخ عرضه بازی با یک AAA دیگه تداخل پیدا کنه ( مثل قضیه TA و MGSV ) باز هم به فروشش ضربه وارد میشه . امیدوارم هوشمندانه عمل بشه سر این بازی . جواهر سونیه بنظرم !

دوستان بازی Robinson the journey تریلری که ازش پخش شد ingame بود؟؟
این VR رو میشه با عینک طبی هم استفاده کرد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or