نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
رضا نمیگم حالا دقیقا یکی باشه ولی قبول کن گرافیک مولتیشم خیلی فوق العادست بجز حالا چند مورد AA و این حرفا فکر کنم اسستها شون یکی باشه. یادمون نره کلا UC4 قرار بود 60 فریم باشه و حتی نمایش 60 فریم هم داشت. فریم سینگل لاک شده و حتی یه فریم هم دراپ نمیکنه خدا میدونه اگه لاک نبود تا کجا ممکن بود بالا بره. حالا شاید نظرم با دیدن ویدئوی HD عوض شه ولی تا به الان گرافیک مولتی هم همونقدر منو شگفت زده کرده
گرافیک مولتیش در کنار حجم شلوغی و انفجارات و فریم 60 و... فوق العادست اما مقایسش با سینگل همونجوری که گفتم یک شوخیه زشته :دی

همونطوری که بچه ها گفتن نمایش Dreams در کمال وفاداری به اسمش واقعا رویایی بود :دی ولی مشکل اصلی همونیه که آریا قبل و بعد از کنفرانس بهش اشاره کرد. این تاپیک نمایش امروز بازی توی گف:
Dreams gameplay demo Director's cut video - NeoGAF

در حالی که بقیه بازیها همه 6-7 صفحه در موردشون بحث شده Dreams حتی یه صفحه هم جلو نرفته. دلیل اصلیش هم اینه که ملت نمیدونند باید توی بازی چکار کنند و هدف از بازی دقیقا چیه بخاطر همین زیاد بهش علاقه نشون نمیدن :( میترسم بازی اینطوری اگه بخواد پیش بره از لحاظ فروش بدجوری شکست بخوره. ایده ساخت بازی و چیزایی که نشون دادن فوق العادست ولی همونطوری که آریا بهش اشاره کرد واقعا بازی یه کمپین و یه Mascot برای هایپ کردن ملت نیاز داره.

[MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION]
Valorie Curry :-" :دی

[MENTION=33736]Tommy Fisher[/MENTION]
رضا مثل اینکه گفتن 900p/60fps ـه :دی

واسه اینکه 7 نبود بهت تخفیف میدم از پس فردا تا PSX یه عکس که میدم جسارتا بذار امضات جای عکس استاد :دی

فحش اینا که نیست؟:دی اول امضا رو بده ببینم، بد بود همون PSN‌ رو بدم!:دی

راستی این DC:B چقدر خوبه! موتور سواری تو بارون. برف. شب!:x تو ماشین که به جایی نرسیدم، اینو بگیرم امتحان کنم شاید استعدادم تو موتور سواری باشه!;;)

همین الان میتونید برای خرید DC:B اقدام کنید.جای ما هم بازی کنید:(

cSQjc.jpg

کیفیت بالا ترین لینک ممکن از کنفرانس چی اومده ؟ حجمش تا 10 گیگم باشه مهم نیس کسی لینک داره بزاره ما دانلود کنیم

ملت بی ذوق چرا با دریمز حال نمیکنند آخه :| !؟ من از الان کلی برنامه چیدم برای بازی :دی !
اون imp ها که آریا میگفت بانمک نیستن هم مثل این که به طور کامل قابل شخصی سازی ـن ( یعنی فکر می‌کنم بشه شکلشونم عوض کرد ؟ :-" )
زودتر رو استور بیاد بزنیم تو گوشش :دی ولی کلا این Mm رو ملت زیاد تحویل نمیگیرن 8-| Tear Away بگیرید بازی کنید و خجالت بکشید از این که چرا تا الان بازیش نکرده بودید :| !!!

همونطوری که بچه ها گفتن نمایش Dreams در کمال وفاداری به اسمش واقعا رویایی بود :دی ولی مشکل اصلی همونیه که آریا قبل و بعد از کنفرانس بهش اشاره کرد. این تاپیک نمایش امروز بازی توی گف:
Dreams gameplay demo Director's cut video - NeoGAF

در حالی که بقیه بازیها همه 6-7 صفحه در موردشون بحث شده Dreams حتی یه صفحه هم جلو نرفته. دلیل اصلیش هم اینه که ملت نمیدونند باید توی بازی چکار کنند و هدف از بازی دقیقا چیه بخاطر همین زیاد بهش علاقه نشون نمیدن :( میترسم بازی اینطوری اگه بخواد پیش بره از لحاظ فروش بدجوری شکست بخوره. ایده ساخت بازی و چیزایی که نشون دادن فوق العادست ولی همونطوری که آریا بهش اشاره کرد واقعا بازی یه کمپین و یه Mascot برای هایپ کردن ملت نیاز داره.

اصلا داستان این بازی رو تموم شده بدونین،فروش اولیه بازی خیلی پایینه ولی فروش آخریه بازی یه چیز عالیه،چون از تئوریک و استاتیک و دینامیک بازی مشخصه که باید به شیوه دهن به دهن شدن یا به قول خارجی ها spread the word بفروشه :دی از اون بازی هاس که تا 5سال بعد ریلیز بازیش میکنن :دی

ملت بی ذوق چرا با دریمز حال نمیکنند آخه :| !؟ من از الان کلی برنامه چیدم برای بازی :دی !
اون imp ها که آریا میگفت بانمک نیستن هم مثل این که به طور کامل قابل شخصی سازی ـن ( یعنی فکر می‌کنم بشه شکلشونم عوض کرد ؟ :-" )
زودتر رو استور بیاد بزنیم تو گوشش :دی ولی کلا این Mm رو ملت زیاد تحویل نمیگیرن 8-| Tear Away بگیرید بازی کنید و خجالت بکشید از این که چرا تا الان بازیش نکرده بودید :| !!!

منم هر جوری ور میرم باهاش حال نمیده :d

کار داره بنظرم تا بتونه اب دهن ملتو راه بندازه:d

در کل طبق معمول کیج کاره خودشو به بهترین حالت ممکن داره ادامه میده و رفتیم تو خماری بازیش تا بیاد :bighug:

اصلا داستان این بازی رو تموم شده بدونین،فروش اولیه بازی خیلی پایینه ولی فروش آخریه بازی یه چیز عالیه،چون از تئوریک و استاتیک و دینامیک بازی مشخصه که باید به شیوه دهن به دهن شدن یا به قول خارجی ها spread the word بفروشه :دی از اون بازی هاس که تا 5سال بعد ریلیز بازیش میکنن :دی

اشتباه میکنی رضا! Dreams کم کم سر زبون ها میفته. بازی سبک خاصی داره. گذشته از ژانرش المان های جذاب هم توش کمه. منظورم صحنه های سینماتیک، اکشن خفن، شخصیت های جذاب و ... هست. در نتیجه نمیشه خیلی انتظار داشت به محض معرفی همه براش کف و خون قاتی کنن. همون بیشتر فن های این استدیو و سبک جذبش میشن. تا کم کم با نمایش های مختلف و صحبت های مثبت سایت و مجلات دیگه توجه هارو به خودش جلب کنه. Dreams به نظر من در نهایت مسیر خودش رو پیدا میکنه. نمارت خوبی بگیره هم در حد خودش توپ میفروشه

اشتباه میکنی رضا! Dreams کم کم سر زبون ها میفته. بازی سبک خاصی داره. گذشته از ژانرش المان های جذاب هم توش کمه. منظورم صحنه های سینماتیک، اکشن خفن، شخصیت های جذاب و ... هست. در نتیجه نمیشه خیلی انتظار داشت به محض معرفی همه براش کف و خون قاتی کنن. همون بیشتر فن های این استدیو و سبک جذبش میشن. تا کم کم با نمایش های مختلف و صحبت های مثبت سایت و مجلات دیگه توجه هارو به خودش جلب کنه. Dreams به نظر من در نهایت مسیر خودش رو پیدا میکنه. نمارت خوبی بگیره هم در حد خودش توپ میفروشه

ببین دریمز یه چیز تک‌ـه،یه چیز کاملا نو...یعنی اصلن ژانری براش تعیین نشده.و اصولا این جور آثار تو هر مدیومی با موفقیت اولیه زیادی تو فروش مواجه نمیشن.یعنی قشنگ من آینده دریمز رو میبینیم که کامیونیتیش باعث فروشش میشه،منظورم از اون دست بازی هاس که تاپیکش تا چند سال بعد ریلیزش بالاس همش:دی

نمرات و نظر مثبت منتقدین هم تاثیری تو فروش بازی های انقلابی نداره،وگرنه DeS به اون عظمت فروش اولیه اش اونطوری نبود(اینم به واسطه کامیونیتیش فروشش خوب شد)،حالا باز اونو ملت میدونستن حداقل آر پی جی سوم شخصه،این دریمز که اصلا معلوم نیست چیه:دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or