نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
با توجه به قیمتی که چند وقت پیش گفته شده بود که بین 300-400 دلار هستش اگه سونی بخواد براش بازی های زیاد و بزرگ نده یک شکست بزرگ دیگه برای سونی میشه به نظر من بهتره سونی تا جایی که میتونه از اون قیمت ها دوری کنه و دستگاه برای PC و بقیه چیزا هام عرضه کنه اینجوری شانس بیشتری هم سونی داره هم ما مصرف کننده ها یه حالی میبریم .

Watch the PlayStation Press Conference in Paris Next Week

Naturally, you’ll be able to watch all the action live as it happens, right here on PlayStation.Blog via our Twitch channel.The show will be translated live into French, German, Spanish, Italian, and Japanese.

Watch the PlayStation Press Conference in Paris Next Week ***8211; PlayStation.Blog
Please note, much like E3 is targeted to the US audience and Tokyo Game Show is targeted at Japan, Paris Games Week is primarily aimed at European gamers — keep that in mind as you watch.
با این جمله به احتمال خیلی زیاد باید شاهد اولین رونمایی از GT7 توی PGW باشیم :praying::دی.

از این دم و دستگاه های VR، یکی هم توی مجتمع کورش هست. :دی توی همون طبقاتی که سینماها هستن، یه دکه ای بقل پله برقی ها هست که یدونه از اینا گذاشته و ملت استفاده میکنن. ولی انقدر قیافه ها بعد از زدن عینک خنده دار و کمدی بود که من نرفتم سراغش! :-"
با این جمله به احتمال خیلی زیاد باید شاهد اولین رونمایی از GT7 توی PGW باشیم :praying::دی.
بعد از پست Jordan توی GTPlanet خیلی بعیده خبری بشه. :( ولی همچنان 0.1% میشه احتمال داد که مثلاً برنامه تغییر کرده و به جای PSX توی PGW بازی رو نشون بدن! :دی

بعد از پست Jordan توی GTPlanet خیلی بعیده خبری بشه. :( ولی همچنان 0.1% میشه احتمال داد که مثلاً برنامه تغییر کرده و به جای PSX توی PGW بازی رو نشون بدن! :دی

چقدر احتمالش هست که برای جلوگیری از لو رفتن سورپرایز اون حرفو زده باشه ؟ ( البته معمولا گه چیزی در کار باشه حرفی نمیزنن :دی )

چقدر احتمالش هست که برای جلوگیری از لو رفتن سورپرایز اون حرفو زده باشه ؟ ( البته معمولا گه چیزی در کار باشه حرفی نمیزنن :دی )
فکر نکنم اهل این کارا باشه. :دی میتونست هیچی در این مورد نگه و اصلاً حرفی نزنه، ولی بی مقدمه اومد گفت:
...Don't board the hype train if it's headed to Paris

البته بعدش یه کار دیگه هم کرد. :دی زیر پست یه نفر رو لایک زد که این رو نوشته بود:
?I wonder if there will be any hype train worth boarding this year

از اون طرف amar212 هم که به PD نزدیک هست، هیچ هایپی برای پاریس راه ننداخته. برعکس زمان معرفی GT6 که اشارات مختلفی به بازی میکرد. کلاً به نظر میرسه برنامه ای برای معرفی بازی توی پاریس ندارن، مگر اینکه همین روزهای آخر تغییر برنامه داده باشن.

از این دم و دستگاه های VR، یکی هم توی مجتمع کورش هست. :biggrin1: توی همون طبقاتی که سینماها هستن، یه دکه ای بقل پله برقی ها هست که یدونه از اینا گذاشته و ملت استفاده میکنن. ولی انقدر قیافه ها بعد از زدن عینک خنده دار و کمدی بود که من نرفتم سراغش! :-"

آریا جفتشون ماله یه نفره!:دی باز مسیرت خورد حتما امتحان کن. منم اول دو به شک بودم. گفتم میخورم زمین پرچمم میاد پایین. خصوصا اینکه قبل من یه پسره رفت بنده خدا نزدیک بود تشنج کنه!:دی ولی دست آخر دل رو زدم به دریا گفتم میرم!:دی گذشته از اینکه موهام خراب شد گندکاری دیگه ای بالا نیومد. دو سه بازی هم خوردم زمین. یعنی اگه اون مرده منو نمیگرفت حتما میخوردم زمین و چون خیلی بو عرق میداد من ترجیح میدادم همون بخورم زمین تا اینکه با زیر بقل بیاد تو صورتم. یه جا هم فکر کردم الانه که سرم بخوره به لبه تونل داد و بیداد کردم که فکر کنم بهم کلی خندیدن. خلاصه همه اینها که گفتم توی نهایت دو دیقه اتفاق میفته. ولی خیلی باحاله. تا تجربه نکنی نمیفهمی چقدر حس واقعی میده بهت. فکر کنم خصوصا شما ریسینگ بازها به شدت باهاش حال کنید. فرض کن GT7 رو با این و یه فرمون بازی کنی. باید خیلی باحال بشه. یا مثلا GoW قسمت کوزه هاش.

آریا جفتشون ماله یه نفره!:دی باز مسیرت خورد حتما امتحان کن. منم اول دو به شک بودم. گفتم میخورم زمین پرچمم میاد پایین. خصوصا اینکه قبل من یه پسره رفت بنده خدا نزدیک بود تشنج کنه!:دی ولی دست آخر دل رو زدم به دریا گفتم میرم!:دی گذشته از اینکه موهام خراب شد گندکاری دیگه ای بالا نیومد. دو سه بازی هم خوردم زمین. یعنی اگه اون مرده منو نمیگرفت حتما میخوردم زمین و چون خیلی بو عرق میداد من ترجیح میدادم همون بخورم زمین تا اینکه با زیر بقل بیاد تو صورتم. یه جا هم فکر کردم الانه که سرم بخوره به لبه تونل داد و بیداد کردم که فکر کنم بهم کلی خندیدن. خلاصه همه اینها که گفتم توی نهایت دو دیقه اتفاق میفته. ولی خیلی باحاله. تا تجربه نکنی نمیفهمی چقدر حس واقعی میده بهت. فکر کنم خصوصا شما ریسینگ بازها به شدت باهاش حال کنید. فرض کن GT7 رو با این و یه فرمون بازی کنی. باید خیلی باحال بشه. یا مثلا GoW قسمت کوزه هاش.
GOW رو خوب اومدی با PSVR چه حالی میده دل رو روده طرف رو بریزی بیرون یا شروع کنی با اون خشم ناجور با یه باس جنگیدن فکر نمیکنم بشه کنترل کرد تعادل رو یه جیغ
خلاصه یه وضعی میشه...
تو تریلر پاریس گیمز ویک اسم انچارتد 4 رچت و پلی استیشن وی ار هستش یعنی حتما نمایشی چیزی داره

واقعا نمیدونم چطوری این خبر رو ندیده بودم (و هیچکس دیگه هم چیزی در موردش نگفته تا الان) ولی سگا نام تجاری Valkyria of the Blue Revolution رو چند روز پیش ثبت کرده!!!

LsFzv.jpg

:crying1::crying1::crying1:

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم چطوری این خبر رو ندیده بودم (و هیچکس دیگه هم چیزی در موردش نگفته تا الان) ولی سگا نام تجاری Valkyria of the Blue Revolution رو چند روز پیش ثبت کرده!!!

EUV3J.jpg

:crying1::crying1::crying1:

اگه بشه و معرفی بشه واسه من با تموم احترام به سایر بازیها رتبه 1 و میگیره تو لیست انتظار :bighug:

آخرین ویرایش:
خُب مشخص شد PD توی PSX حضور نداره :دی ! یا این جوردن خواسته ترول کنه مثلا و یا اینکه GT7 هم مثل GT6 توی ایونت مخصوص رونمایی میشه 8-|.

خُب مشخص شد PD توی PSX حضور نداره :دی ! یا این جوردن خواسته ترول کنه مثلا و یا اینکه GT7 هم مثل GT6 توی ایونت مخصوص رونمایی میشه 8-|.

رضا مثل اینکه لیستی که منتشر کردن هنوز کامل نیست پس ممکنه بعدا PD هم بهش اضافه بشه :دی

PD حضور داشته باشه هم که اسمش تو این لیست نخواهد بود!:دی سورپرایز رو که این مدلی لو نمیدن!:دی

PD حضور داشته باشه هم که اسمش تو این لیست نخواهد بود!:دی سورپرایز رو که این مدلی لو نمیدن!:دی
الان معرفی GOW جدید سوپرایز نیست که اسمش تو لیسته؟حضور سانتا و معرفی بازیشون همیشه گفتن نقش زیادی تو PSX امسال دارن و یه جورایی نگاه ها به اینا دوخته شده امسال
با این حال اسم سانتا هستش..ولی حتی اسم گریلا گیمز هم تو لیست نیست مطمئنا بازیشون باید نمایش داشته باشه اما تو لیست نیس کلا این لیست چرت و بیخوده:d

استودیو ژاپن به تازگی یه Q&A راجع به The Old Hunter داشته، حیفم اومد اینجا نزارمش

نوشته شده توسط SCEJ:
Q: What kind of content is included with the Bloodborne The Old Hunters expansion?
A: The Old Hunters expansion depicts a nightmare world where the old hunters are captured. It includes new areas, weapons, mysteries, items, and costumes.

Q: Can you play the Bloodborne The Old Hunters expansion without having the original Bloodborne game?
A: No. You will not be able to play without the original Bloodborne game.

Q: Can users who have installed the expansion interact online with other players who have not?
A: Just as it is now, all players will be able to interact online in the areas from the original game. Online interaction in the expansion's additional areas will only be possible among players who have the expansion installed.

Q: How do you access the Bloodborne The Old Hunters expansion?
A: Once you reach a certain point in Bloodborne, the item, "Eye of a Blood-drunk Hunter" appears in the Hunter's Dream. Once you have acquired this item, you will be able to access the newly added areas in the expansion.

Q:Can you use the save data from a cleared game of Bloodborne?
A: Yes. Also, if you are replaying the game and progress to a certain point, you will be able to access the newly added areas in the expansion once you acquire the Eye of a Blood-drunk Hunter.

Q: Will there be trophies added in the Bloodborne The Old Hunters expansion?
A: Yes, trophies will be added.

Q: Will you not be able to complete the story if you do not play the added content from the Bloodborne The Old Hunters expansion?
A. No. You can still get to the ending without playing the new content in the expansion.

تا وقتی شرکتی به اسم سانتامونیکا هست دیگه چه اهمیتی داره اخه
کی هست کی نیست ؟ استودیو PD نیست خوب به جفت چشمام که نیست:d
GOW دریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاب\m/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or