نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم Jim Ryan اصلا رو استیج نیاد . معلومه آدم ساده و خوبیه ( از ایناست که زود میمیره :دی خیلی مظلومه :دی ) ولی به شدت بد اجرا میکنه یعنی رو استیج نمیتونه هایپ کنه مثلا یه چیز چرت اناسن میکنه بعد مکث میکنه ملت هورا بکشن و بعد ملت هم هورا نمیکشن و ضایع بازی میشه کلا . کارش همینه همیشه :دی

sklg5c283zcsu89gmhq7.jpg

اخیراً زیاد توی توییتر و فیسبوک دیدم که اینا در مورد پاریس و نمایش جدیدشون حرف میزنن. منتظریم :d

sklg5c283zcsu89gmhq7.jpg

اخیراً زیاد توی توییتر و فیسبوک دیدم که اینا در مورد پاریس و نمایش جدیدشون حرف میزنن. منتظریم :d

امیدوارم محتوی سینگل بازی نمایش داشته باشه و یه شخصیت ماندگار داشته باشه مثل Sack boy...
اسم شخصیت بخش سینگل هم معلوم شده... Imp! :دی

@shahidkamal
Today at around 2pm BST on the @playstationEU blog, we will be announcing a recent signing that has spread like wildfire in our offices!
@shahidkamal
The game you will get to hear about is obscenely addictive. It has people on our floor shouting and screaming in joy and misery. :)

به احتمال بالا یه بازی Indie هست! انتظار یه AAA خوف نداشته باشید! :دی

EDGE 286

ExBXB8m.jpg

Cover : Star Wars Battlefront

Reviews

Destiny: The Taken King - 9
Soma - 8
Transformers: Devastation - 8
Rock Band 4 - 8
Tony Hawk's Pro Skater 5 - 2
Project Zero: Maiden of the Black Water - 8
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - 6

Hype

XCOM 2
Xenoblade Chronicles X
Homefront: The Revolution
Bloodborne: The Old Hunters
Dragon Quest Builders
Umbrella Corps

Features

The Making Of : Kill Switch
Time Extend : Ultimate Marvel Vs Capcom 3
Studio Profile : Ronimo Games
Collected Works : David Brevik
My Favourite Game : Tony Hawk

آخرین ویرایش:
امیدوارم محتوی سینگل بازی نمایش داشته باشه و یه شخصیت ماندگار داشته باشه مثل Sack boy...
اسم شخصیت بخش سینگل هم معلوم شده... Imp! :دی

دقیقا! یکی از دلایل محبوبیت LBP همین سکبوی های فوق بامزه بودن. خوشبختانه سومو دیجیتال تونست با LBP3 سه تا شخصیت بامزه دیگه هم خلق کنه. خصوصا تاگل که خیلی بانمکه! من که LBP3 رو خیلی دوست داشتم و به نظرم قشنگ به دو شماره اصلی تنه میزنه. یعنی اگه مشکلات فنی و سرورهای داغونش نبود قطعا عین دوشماره اول میترکوند و متاش هم میرفت بالا 90. همین Edge هم بهش 9 داد! در نتیجه خیالم از ادامه این سری راحته. خود MM هم بیاد یه بازی دیگه که سینگل خوب و باحال داره بسازه دیگه در زمینه پلتفرمر هیچ غمی نخواهیم داشت!

راستی من امیدوارم سونی تو این کنفرانس ها درباری PlayStation VR هم خبرهای خوب داشته باشه. از وقتی که خودم شخصا این VR هارو تجربه کردم خیلی بهش علاقه مند شدم. تو میلاد نور یه غرفه یدونه Oculus آورده. البته چیزی که توش پخش میشه خیلی درپیت و چیپه. در حد این سینماهای 7 8 بعدی که مده (و هر روز هم به رقم بعدها اضافه میشه). اما با اینحال تجربه کاملا بامزه ای هست. انگار واقعا همونجا هستی. من که امتحان کردم (یعنی هرکی که امتحان میکنه) اگه خود اون یارو نگیرتش از اول تا آخر پخش زمینه!:دی این ترنه که سقوط میکنه خودتم با مخ میای زمین!:دی حالا وقتی با یه ورژن بی کیفیت و یه ویدئو فوق آشغال انقدر هیجان منتقل میشه ببینید موقع بازی کردن با تکنولوژی بی نقص سونی چقدر کیف کنیم!:دی مثلا TLoU2 داری بازی میکنی و یهو یه کلیکر از پشت بیاد. آدم تا خودش شخصا تجربه نکنه نمیفهمه چه حسی داره!:دی خلاصه خیلی باحاله! من قبلا فکر میکردم VR ها کلا آشغالن و من هم عمرا خوشم نیاد اما الان رفته تو صدر لیست خریدم. اگه مسیرتون میخوره برید میلاد نور و اینی که میگم رو ببینید. دختره که تو غرفه نشسته ام خیلی خوبه!:دی خودش انگیزه مضاعفه!:دی

راستی من امیدوارم سونی تو این کنفرانس ها درباری PlayStation VR هم خبرهای خوب داشته باشه. از وقتی که خودم شخصا این VR هارو تجربه کردم خیلی بهش علاقه مند شدم. تو میلاد نور یه غرفه یدونه Oculus آورده. البته چیزی که توش پخش میشه خیلی درپیت و چیپه. در حد این سینماهای 7 8 بعدی که مده (و هر روز هم به رقم بعدها اضافه میشه). اما با اینحال تجربه کاملا بامزه ای هست. انگار واقعا همونجا هستی. من که امتحان کردم (یعنی هرکی که امتحان میکنه) اگه خود اون یارو نگیرتش از اول تا آخر پخش زمینه!:دی این ترنه که سقوط میکنه خودتم با مخ میای زمین!:دی حالا وقتی با یه ورژن بی کیفیت و یه ویدئو فوق آشغال انقدر هیجان منتقل میشه ببینید موقع بازی کردن با تکنولوژی بی نقص سونی چقدر کیف کنیم!:دی مثلا TLoU2 داری بازی میکنی و یهو یه کلیکر از پشت بیاد. آدم تا خودش شخصا تجربه نکنه نمیفهمه چه حسی داره!:دی خلاصه خیلی باحاله! من قبلا فکر میکردم VR ها کلا آشغالن و من هم عمرا خوشم نیاد اما الان رفته تو صدر لیست خریدم. اگه مسیرتون میخوره برید میلاد نور و اینی که میگم رو ببینید. دختره که تو غرفه نشسته ام خیلی خوبه!:دی خودش انگیزه مضاعفه!:دی
شایعه ها که میگه RE جدید با VR ه ، تا TLOU2 بیاد VRشیره ش کشیده شده ، کوجیما هم بیکار ننشسته ، داوود هم که... بدون شرح :d

PSVR باید بازی های مخصوص به خودش رو داشته باشه . امیدوارم نخوان مثل نسل قبل و جریان 3D و PSMove و... زورچپون کنن توی بازی هایی AAA مخصوصاً با توجه به پردازش فوق العاده سنگینی که میطلبه (120فریم بر ثانیه) !

همین الانش هم برید یه دونه از این google cardboard ها بخرید. ارزون هم هست. خودتونو آماده کنید واسش:d هرچند به پای بقیه نمیرسه اما واقعا عالیه

واقعن تجربه عجیبیه.

من تو یه جایی دیدم دیدم طرفو گرفته و گفتم چه اداهای مسخره ای درمیارن.
بعد که خودم تست کردم تا چند دقیقه تعادل نداشتم.

واقعن تصور بازی ترسناک با این تکنولوژی پاپیون های عجیبی رو میتونه ایجاد کنه :d

ترکیب Dreams با psVR یک چیز رویایی میشه :دی
GT7 هم خیلی خوب میشه با این تعریفی که ماکان کرد حس میکنی واقعا تو ماشین نشستی :|

کل پستت به درک :دی! این غرفه ِ کجای میلاد نور هست ورداریم با احسان بریم تست بزنیم :دی ؟!

ترکیب Dreams با psVR یک چیز رویایی میشه :دی

توی Q&A اخیر تایید کردن پشتیبانی نمیکنه... حداقل توی لانچ! :دی

راستی من امیدوارم سونی تو این کنفرانس ها درباری PlayStation VR هم خبرهای خوب داشته باشه.

من برعکس امیدوارم خیلی وقت کمی بهش اختصاص بدن...
چون یه تجربه ای هست تا وقتی امتحان نکنی نمیتونی بفهمیش... حالا هرچیم بیان بگن RiGs شوتر خفنیه تا وقتی هدستو نزاری و تجربش نکنی نمیتونی بفهمی چیبه چیه! :دی

مثلا TLoU2 داری بازی میکنی و یهو یه کلیکر از پشت بیاد. آدم تا خودش شخصا تجربه نکنه نمیفهمه چه حسی داره!:biggrin1:

TloU رو فکر نکنم اصلا بتونن با VR ستش کنن...وجدانا بازیای ناتی همیشه باید بهترین گرافیک رو داشته باشن تو زمان خودشون و ساپورت VR میتونه تاثیر زیادی داشته باشه روی همین قضیه :دی
در مورد مجتمع هم آدرس دقیقش رو بده بریم فروشنده رو امتحان کنیم...ببخشید... VR رو امتحان کنیم! :دی

_____________________________________________________________________________________

یه نکتس چند روزه میخواستم بگم همش یادم میرفت! :دی
چند روز پیش یه بازی معرفی شد به نام Prey For The Gods گیم پلی این بازی بشدت شبیه Shadow Of colossus هست.منکه شخصا عاشقش شدم! :دی
اگه تریلر رو ندیدین حتما دانلود کنید

cmn2bm3skc72.jpg

Prey for the Gods - Official Reveal Trailer

با تشکر از KiLL3R/4/Ev3r

لینک وب سایت بازی

پاره از اطلاعات راجع به داستان! :دی

[h=3]In Prey for the Gods, you play a lone hero sent to the edge of a dying world to discover the mystery behind a never-ending winter. Arriving with only the clothes on your back, you must survive the colossal dangers that you encounter. To restore balance and reclaim the land from the brink, you will be faced with questions that not even a God knows the answer to.[/h]

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or