نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
Shinobi توی Gaf یه سری اطلاعات از بازی کنسل شده Santa منتشر کرده که به نظرم جالب اومد و گفتم اینجا هم بزارمشون.
Darkside was definitely an interesting concept. RPG mechanics, customization, vehicles, post apocalyptic open world...things just didn't come together, milestone reviews failed. Trying to get that action-melee combat working with guns wasn't easy.
اسم بازی Darkside بوده. سیستم های RPG مانند داشته، شخصی سازی، وسایل نقلیه، بازی OW و آخر الزمانی بوده.... ولی خب متاسفانه به نتیجه نمیرسه و نمیتونند توی مدت زمانی که سونی براشون مشخص کرده بوده (Review Milestone ـی که سونی برای پروژه گذاشته بوده) چیز جالبی ازش در بیارن برای همین مجبور میشن کنسلش کنند. ظاهرا سعی داشتن مبارزه نزدیک و Melee رو در کنار تمرکز روی سلاح گرم توی بازی داشته باشند که به نظر شینوبی کار آسونی نبوده و همین مورد باعث شده پروژه به نتیجه نرسه. :(

Rumor: Sony Santa Monica failed game was codenamed "Darkside" - NeoGAF

====
[MENTION=43468]metal gear[/MENTION]
اینجوری که من شمردم سه تا سورپرایز توی این زمان بندیشون هست :دی اگه بگیم دوتاشون هم تکراری باشن میشه پس دست کم انتظار معرفی دوتا بازی جدید از سونی توی مراسم داشت :دی

vJUjO.jpg

خوش بحالش:(

Dante Never Cry
داریم بهش نزدیک میشیم.اینو ندایی از اعماق تَهَم گفت:dو وقتی معرفی بشه درنگ نباید کرد و اینو خوند:
آمد بهار جان‌ها ای فنِ سونی به رقص آ جان کاز هیرای برقص آ
فاش شده سورپرایزا اینان:smoke:

این سوپرایزا فک نکنم مال سونی باشن...
بازی جدید معرفی کنه و قابل بازی هم باشه خیلیه...
biggrin1.gif

my body is not ready
بهت حق میدم چون با فلسفه پیش از کنفرانس ها توی بازیسنتر آشنا نیستی>:)طول میکشه تا معانی اینجور پیش بینی ها رو کشف کنی:dبهت پیشنهاد میکنم تاپیک سالهای پیش کنفرانس E3 رو بررسی کنی

آخرین ویرایش:
2 روز به کنفرانس مونده داوود دو خطم توییت نمیکنه حداقل بگه زنده ام :d ، اولین کنفرانس سونیه که همه ی عوامل دست به دست هم دادن تا روز کنفرانس دسته جمعی برن بمیرن :d کنفرانسهای قبل هم سکوت بود ولی جاروجنجال هم راه مینداختن از صدای عوامل پشت صحنه :d که هایپمون نخوابه ، این ثانیه شمار لعنتی هم صفر نمیشه جونمون به لبمون رسید . این دو روز نمیگذره .

الان کنفرانس تحت تاثیر عرضه ی هیلو میشه یا هیلو از این کنفرانس تاثیر میگیره؟!:d

سونی امسال گیمزکام رو بیخیال شد یکی بدلیل اینکه E3 رو حسابی ترکوند و نیازی به گیمزکام که 50-60 روز با E3 فاصله داره نداشت, دوم اوضاع اسفناک پاییز و عرضه نسخه شماره دار Halo
به هر نحوی میخوان بحران پاییزی (:d) رو با PGW و PSX جبران کنن. برای همین منتظر نمایش و معرفی های خفن مثل GT و GOW باشید b-):d

احمد اصل کاری رو یادت رفت :>
Knack 2

:دی

بهتون قول میدم مارک سرنی داره روی همین کار میکنه :d

آخرین ویرایش:

بستگی به کنفرانس داره ! :دی اگه GT رو معرفی کنن بالاخرهBig gun ـه سونیه و Halo هم big gun ـه ماکرو ! میتونه خنثی کنه البته فقط تو اروپا ! :دی

سونی امسال گیمزکام رو بیخیال شد یکی بدلیل اینکه E3 رو حسابی ترکوند و نیازی به گیمزکام که 50-60 روز با E3 فاصله داره نداشت, دوم اوضاع اسفناک پاییز و عرضه نسخه شماره دار Halo
به هر نحوی میخوان بحران پاییزی (:d) رو با PGW و PSX جبران کنن. برای همین منتظر نمایش و معرفی های خفن مثل GT و GOW باشید b-):d
احمد اصل کاری رو یادت رفت :>
Knack 2

:دی

Dreams مثل اینکه قطعی شده نمایشش . خیلی منتظرم ببینم دقیقا چی هست. هنگام معرفی بازی تو E3 چنان ذوق و شوقی داشت تو صحنه که مطمئنم باز چیز فوق العاده ای ساختن

سونی به جز آنچارتد اکشن سوم شخص دیگه ای رو در دست تولید نداره ؟ یا قصد معرفی نداره ؟ قبلا یه چیزایی راجع به 2 Tlou شنیده بودم ! حقیقت داره ؟

عکس تازه اکانت توییترِ یوشیدا.چقدر باحاله این بشر..

adaen.jpg

یوشیدا و رفقا در پاریس.خیلی شادن البته رونمایی از GT CB GOW4 و بازی جدید DC واقعا شادمانی داره
gigglesmile.gif
gigglesmile.gif
gigglesmile.gif

f9v4S.jpg

آخرین ویرایش:
Shinobi توی Gaf یه سری اطلاعات از بازی کنسل شده Santa منتشر کرده که به نظرم جالب اومد و گفتم اینجا هم بزارمشون.

اسم بازی Darkside بوده. سیستم های RPG مانند داشته، شخصی سازی، وسایل نقلیه، بازی OW و آخر الزمانی بوده.... ولی خب متاسفانه به نتیجه نمیرسه و نمیتونند توی مدت زمانی که سونی براشون مشخص کرده بوده (Review Milestone ـی که سونی برای پروژه گذاشته بوده) چیز جالبی ازش در بیارن برای همین مجبور میشن کنسلش کنند. ظاهرا سعی داشتن مبارزه نزدیک و Melee رو در کنار تمرکز روی سلاح گرم توی بازی داشته باشند که به نظر شینوبی کار آسونی نبوده و همین مورد باعث شده پروژه به نتیجه نرسه. :(

Rumor: Sony Santa Monica failed game was codenamed "Darkside" - NeoGAF

====
@metal gear
اینجوری که من شمردم سه تا سورپرایز توی این زمان بندیشون هست :دی اگه بگیم دوتاشون هم تکراری باشن میشه پس دست کم انتظار معرفی دوتا بازی جدید از سونی توی مراسم داشت :دی
طی 4 سال با اون سرمایه و نیروی های انسانی نخبه ی که در SSM مشغول بودن/هستن نشده جمش کن!. اگر این مشخصات درست باشه، من یه مس افکت میبینم یعنی ایده بلندپروازانه و خارج از استانداردی نبوده که استودیو با این عظمت از پسش برنیاد.
امیدوارم یه روزی داستان واقعی پشت این ماجرا گفته بشه. معما شده واسه من :دی.

طی 4 سال با اون سرمایه و نیروی های انسانی نخبه ی که در SSM مشغول بودن/هستن نشده جمش کن!. اگر این مشخصات درست باشه، من یه مس افکت میبینم یعنی ایده بلندپروازانه و خارج از استانداردی نبوده که استودیو با این عظمت از پسش برنیاد.
امیدوارم یه روزی داستان واقعی پشت این ماجرا گفته بشه. معما شده واسه من :دی.

بیشتر منو یاد Fallout انداخت...
به هر حال این اواخر Verendus گفته بود سانتا غیر از گاد داره روی یه IP دیگه هم کار میکنه...
بنظرم سانتا IP جدید بسازه خیلی عالی میشه...
در مورد GOW هم ازونجا که ساخت از اواخر 2013 شروع شده بعید میدونم امسال ببینیمش کلا...شاید یه تیزر کوچیک...

به هر حال این اواخر Verendus گفته بود سانتا غیر از گاد داره روی یه IP دیگه هم کار میکنه...

از اونجایی که یحتمل Verendus اندرو هاوس خودمونه باید به گفته هاش اعتماد کرد!:دی اگه یادتون باشه قبلا در مورد معرفی یه سری بازی JRPG هم یه سری اطلاعات داد که همشون از دم معرفی شدن. SO و اینا بودن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or