نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
مثل اینکه نیمه دوم دمو UC4 وحشتناکه . IGN کفو خون قاطی کرده!

IGN - E3 2015: Uncharted 4's Extended E3 Demo Is Incredible
:((
من با نیمه ی اولش هم کف و خون قاطی کردم... با وجود این همه نمایش عالی تو این E3 (که انصافا در کل یکی از بهترین E3 ها بود) حاظرم سر 2 هفته اواتار و امضا شرط ببندم که درو میکنه کل جوایزو... با وجود Fallout و Doom...

کنفرانس عالی تر از عالی بود. به قول دوستان تازه کار پردازش مغز از کنفرانس تموم شده:d
با این حال جای Granturismo واقعا خالی بود. نبود Gt در 2 کنفرانس مختص ps4 واقعا اذیت کنندست... نسل قبل تقریبا تو تمام کنفرانس های اوایل نسل وجود داشت ولی این نسل کاملا در سکوت به سر می بره.
من فکر میکنم دلیل اینکه خبری از granturismo نیست این که تاریخ عرضه gt6 2014 محسوب میشه در واقع یه طورایی زوده gt جدید ببینیم. gt بازی بود که نسل قبل چرخش اب و هوا و زمان داشته تو هر نسخه به معنای واقعی پیشرفت کرده(کاری به استاندارد پریمیوم ندارم منظور کلیت بازی)
پس میشه گفت طبیعیه که تا حالا ازش خبری نبوده. من فکر میکنم psx امسال نهایتا e3 بعدی شاهد gt باشیم
تجربه میگه سکوت استودیو های سونی یعنی پیشرفت درست حسابی بازی و استودیو. مطمئنم gt بعدی یک gt میشه که نتوان کوچکترین ایرادی بهش گرفت و کیفیت واقعی یک Granturismo را نشان میده:d

Horizon هم مثل شاهکارایی مثل Batman و Mordor و ... مولتی نداره :hug: امیدارم مثل این بازیایی که گفتم یه سینگل مشتی تحویل بدن و با توجه به تیمی که جمع کردن تقریبا قطعی هست این مساله.

من هر بحثی رو نیاز ببینم ادامه میدم. شما هم در خصوص حرفایی که زدم حرفی داری بزن، نداری مثل بقیه بخون و رد شو و تیکه ننداز.
خوب حالا فرض کنیم کلا فقط مشکلت گرافیکشه (!) :دی

بیا:
http://forum.bazicenter.com/thread96758/#post3776031

====
پ.ن: خوب به سلامتی مشکل(!!!!!!!!!!!) TLG و Shenmue هم برطرف شد واقعا شرمنده بودیم بابت این دو قضیه :دی

آخرین ویرایش:
من فقط یه سوال میکنم از همه اونایی که میگن گرافیک دلست گاردین Stunning نیست. گرافیک SotC رو چطور ارزیابی میکنین و امتیازتون به فاکتور گرافیک اون بازی چنده؟

بدانید همانا این کسانی که به کلیت کنفرانس سونی کاری ندارند و بی درنگ میرن سراغ گرافیک tlg اجیر شده های کمپانی همسایه و بتسدا هستند و نمی خواهند قبول کنند که بهترین کنفرانس برای کی بوده:))
من نمی دونم والا چطور زمان نمایش gears می گن تازه اولشه و خوب میشه ولی برای tlg نه:دی(چیزی هم که معلومه ساخت بازی چند وقت بوده تو خواب بوده و دوباره استارتشو زدن:دی والا مگه یه بازی شاهکار دیگه نهایتش چقدر زمان ساخت می خواد؟؟ 4 سال؟؟؟ نهایتش5 سال دیگه:دی)
کسایی که میان گرافیک tlg رو تو کنفرانس ضعف می دونن... پس لطفا نرید 10-10-10ها رو واسه بتسدا ردیف کنید:دی

کنفرانس رو بصورت کاملا اچ دی دیدم میتونم بگم WOW بهترین کنفرانسی بود که تا حالا دیده بودم از تک تک بازیها لذت بردم و انواع و اقسام سوپرایز ها رو داشت و نمایش بازی ها و صحبتای مجری ها به هیچ عنوان خسته کننده نمیشد.
نمایش U4 بینظیر بود بهترین گیم پلی و گرافیکی که این نسل دیدم نمایش این مرحلش خیلی عالی بود اوج هیجان بود.
بقیه بازیها و سوپرایزها با اینکه با خیلیاشون من آشنایی نداشتم ولی هایپ شدم که حتما تجربشون کنم مثل TLG,FFVII,SFV,...
تنها بخش ضعیف نمایش ops III بود که کلا دیگه COD نیست.
بغیر از این بخش کل کنفرانس شاهکار بود و لذت بردم.

رفقا سر چی بحث می کنین؟ اینجا یه سری یا خودشون رو مسخره کردن یا ما رو.

گرافیک The Last Guardian تو بدترین حالت "خوب، خیلی خوب" ـه و کاملاً درخور همین نسل ـه! و حرف این همه ژورنالیست و ملت هم سند ـش! خ اگه نیس جواب سوال ساده منو بدین، چرا اینا این زر ها رو میزنن؟ Post-Show ـه IGN - موقع نمایش زنده ـش از استف ـش اونجا نشستن "Obviously this is gorgeous, you can tell that it’s running on PS4" مگه فقط همین یکی بود؟ والسلام. الان چسبیدین به بحث با یه اقلیت چهار نفره نه اصن تخفیف بدیم بگیم چهل نفره؟ متهم به ترول هستین نه بخاطر اینکه درباره اون 7 سال فرضیه میدیدن چون هیچی دستتون رو از تریلر نگرفته نشستین دائم میگین گرافیک فنی متوسط و در حد فلان نسل و ... اگرم میگین خب یه بار، دو بار گفتین باشه نظرتون این والا لایک هم میزنم پاش ولی رگباری بستین ملت رو فکر می کنین چشم ندارن خودشون ببینن؟

SotC هم یکی از بهترین گرافیک های فنی نسل خودش رو داشت - مدرک ـش تو نقدهای PS2 ـش - و اون کسی که گفت تا حالا ندیدم کسی رو بحث فنی درباره اینا ادعایی بکنه و فلان ... همون یه تیکه نشون میده هیچ اطلاعی درباره کارهای قبلی اینا ندارین هر چند انصافاً اونقدر تو فاکتورهای دیگه قوی ظاهر میشن که اصن بحث فنی ـشون قابل ذکرم نیس:-jبقیه حرفای این اقلیت 3-2% ـی هم در همین حد رو هواست. تیمشون تو بحث فنی کاربلد و نکته مهمترش جاه طلب از نظر ایده پردازی بوده، هنوزم هستن تا یک سال و خورده ای دیگه بیشتر هم بروزش میدن. اون جاه طلبی ـه رو تو همین The Last Guardian هم موقع عرضه و ایده های یونیک ـش میبینین چون حرفاشون این نوید رو میده. به هر دلیلی نسل قبل رو skip کردن و هر اتفاقی که افتاده، PS4 چیزی بهشون ارائه داده که Ueda حاضر شده با این جدیت و ذوق / شوق دوباره عین شیر برگرده سرش، اینهمه وقت داشت قبل این میتونست برگرده و این دیگه بیانیه سونی رو نمیخواد. مصاحبه 2011، میتینگ سه نفره با Hosono و Kaido.

We have always been pushing the limit of the hardware. Of course, both Ico and Shadow were challenging. we had some though times... The Last Guardian is, in a way, more challenging than ever before.

اونایی که باید اینچیزا رو بدونن، میدونن و واسه بقیه هم به درک که نمیدونن و به همچین کیفیت فنی و خُرده میگیرن یا آنالیز می کنن که این رو PS3 شدنی بوده یا نبوده! اونم از رو 6 دقیقه!:-j اونم کاری مثل The Last Guardian که حتی نیم ساعت ـش هم الان قابل پیش بینی نیست!

غیر این فرض محال هر چی شما بگین همون درسته، واسه خنده 6 سال صبر کردن! الان مهمه که الحمدلله از خالق ـش که تازه شده همون آدم پُرذوق قدیم، گرفته تا فن ـهایی که داشته و بعد این بیشترم میشن، همه جوره عین چی عاشق کارش شدن و از الان میگن جزو یونیک ترین چیزهایی بوده که این چند سال دیدن و دارن ساپورت ـش می کنن، واستون اذیت کننده ـست؟ خُب باشه، اهمیتی نداره:-j

از همون استف IGN:
1)
Man, this looks so unique to me. 2) What’s improtant about this game, is there is nothing else like it now. This is just new, this is different, special
.

اینم واقعاًآخرین پست درباره این قضایا بود، من یکی عمراً چه الان چه بعد عرضه چه هر موقع هیچ لزومی دیگه به پست دادن تو این حوزه نمیبینم چون بیکار نیستیم والا!بشینین از الان تا روز عرضه ـش نقل قول بکنین و بزنین تو سر و کله ملت که گرافیک فنی در چه حده ... لطمه ای به روند توسعه کار اونا وارد نمی کنه، 1% هم باعث نمیشه کسی باورش به کار سوم اینا کمتر بشه.

واسه اینکه پست یه هدف درست درمونی هم داشته باشه:

ظاهراً باهاش مصاحبه هم کردن ببینیم میاد بیرون یا نه.

ای سونی مارمولک :دی Gio Corsi گفته SCE توی ساخت Shenmue 3 کمک میکنه. از همون اولش هم مشخص بود جریان Kickstarter برای هایپ هست و یه جور نظر سنجی عمومیه مخفیه :دی.
درهرحال عمرا نشه این سبک بازیها رو با 2 میلیون دلار ساخت.

خب منم بالاخره کنفرانس رو دیدم :دی
Horizon و tlg واقعا عالی بودن بقیه کنفرانش هم خیلی خوب جلو رفت :-" کلا کنفرانس از نظر انحصاری خیلی پربار و عالی بود :دی لهجه شوهی یوشیدا هم خیلی خوب بود :دی ای کاش crash هم معرفی میشد که به نظرم یا میره برای پاریس یا برای e3 سال دیگه البته از طرفی هم خوب شد که معرفی نشد چون ممکنه بازی بعدی باشه که ND روش کار میکنه که به نظرم هیچکی بهتر از ND نمیتونه روش کار کنه :دی در کل کنفرانش راضی کننده بود فقط اون دوستانی که گفته بودن به کنفرانس سونی امیدی ندارن میشه دستاشون رو ببرن بالا ؟ :دی
پ.ن : به یک امضا و اواتار نیاز داریم که هایپ بعد کنفرانس رو ببره بالا :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or