نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
زمان این جور بالا منبر رفتن ها خیلی وقته گذشته ماکان، بیا پایین با هم قدم بزنیم:دی
همون حرف خودم رو میای به خودم تحویل میدی بعد احساس فصل الخطاب دادن هم بهت دست میده!؟:دی

واسه من حداقل دیگه از این ژست ها برندار:دی

حرف من چیز دیگه ایه. خودت هم خوب میفهمیش ولی خب نباید قبول کنی.

دوره اینجور ترول کردن ها هم خیلی جلوتر تموم شده!:دی اره عموجون!:دی

حالا من منظورم تو نبودی، خطاب به همه هیترهایی بود که به TLG یه جور یگر میدن، به Shenmu. یه جور و اتفاقا از دم فن مایکرو هم هستن. حالا تو به خودت گرفتی باعث خوشحالیه منه!:دی وقتی TLG مه ترین قسمت کنفرانس بوده و کلا ایگنورش کردی نمیدونم چه علاقه ای داری در موردش این همه کامنت بدی!:دی

بله سینا جوون، دوره ترول زیر پوستی مدت هاست که تموم شده، من خودم ختم این صحبتام!:دی

واي خدايا tlg :x
يعني ميشه دوباره اون احساسي كه براي شادو اف د كالوسوس داشتم تكرار بشه ذره اي برام اهميت نداره كه گرفيك بازي نسل ششمي يا هفتمي من فقط دوست دارم دوباره يه شاهكار ديگه مثل آيكو و شادو اف د كالوسوس رو تجربه كنم

فکر نمیکنید واسه TLG شمشیرو از رو بستید؟ گرافیک بازی UC و Horizon نیست، اما خوب نیازی هم نداره باشه! این بازی فنای خودشو داره، مثل BB! مگه BB گرافیک عجیب غریب داشت؟ مگه نمیگفتید نسل قبلیه؟ اما همین بازی نسل پیشی متاش 92 شد چون همه چیز گرافیک نیست عزیزان من. تو این سبک بازیا گیم پلی مهم تره! اما شما از صبح این بازیو چسبوندید گوشه رینگ، بدون دیدن هیچی از گیم پلی به صرف اینکه گرافیکش UC نیست دارید سلاخیش میکنید! بابا خیلی خفنید همتون. حله؟

TLG برای همه گیمرا نیست. همونطور که Ico و SotC نبودن و فروش پایین و متوسط داشتن. قبلا هم گفتم نهایتش شاید عین BB یک میلیون بفروشه. اما ان کسایی که اینو میخرن شک نکنید سر سوزنی به گرافیکش کار ندارن! هرکی گرافیک میخواد UC و مابقی دوستان هست.

فراموش نکمید این بازیو اودا ساخته. کسی که دو سوم بازی سازها اعتراف میکنن از این بشر الهام گرفتن. اگه تو نمایش های بعدی بازی گیم.پلی بد بود، بهدفرض محال انم!، انتقاد منطقیه اما گرافیک... مرسی عزیزان. برید کوچه خودتون بازی کنید. توپتونو پاره نکنم!:دط

بعد همه بازیایی که نشون دادن شاهکار گرافیکین این وسط TLG شد اخ؟ بنا به این حرفاس میخواید بشینیم مثلا گرافیک Halo و TR و با UC و Horizon مقایسه کنیم ببینیم چی ازشون باقی میمونه؟ یا مثلا Fallout. که هممون براش حاضریم ادم بکشیم خیلی گرافیک داره؟ خیلی نکست جنه؟ ول کنید تورو قرآن!

من اصلا کاری ندارم قبلا هم گفتم از بازی های ژاپنی پسند اصلا خوشم نمیاد و نظریم نمیدم ولی بحث دوستان فکر کنم این هست که میگن چرا از سال 2009 تا الان 2015 هیچ تغییری نکرده؟ درسته بحث گرافیک روی یک سری بازی ها اصلا مطرح نیست ولی خوب بالاخره زمان انتشار TLG تو سال 2009 گرافیک بروزی رو شاهد بودیم و این انتظار هم میره بعد از 6 سال حداقل کمی بهتر میشد ولی خوب تغییری نکرده
این حرف دوستان هست و من کاری ندارم اصلا هم تریلر رو ندیدم

من اصلا کاری ندارم قبلا هم گفتم از بازی های ژاپنی پسند اصلا خوشم نمیاد و نظریم نمیدم ولی بحث دوستان فکر کنم این هست که میگن چرا از سال 2009 تا الان 2015 هیچ تغییری نکرده؟ درسته بحث گرافیک روی یک سری بازی ها اصلا مطرح نیست ولی خوب بالاخره زمان انتشار TLG تو سال 2009 گرافیک بروزی رو شاهد بودیم و این انتظار هم میره بعد از 6 سال حداقل کمی بهتر میشد ولی خوب تغییری نکرده

تو فرهنگ عامه بازیسنتر به اینکار میگن ترول زیرپوستی!:دی

وگرنه بنابه این مدل آسمون ریسمون بافتن ها باشه به راحتی میشه هرچیزیو برد زیر سوال!

دوره اینجور ترول کردن ها هم خیلی جلوتر تموم شده!:دی اره عموجون!:دی

حالا من منظورم تو نبودی، خطاب به همه هیترهایی بود که به TLG یه جور یگر میدن، به Shenmu. یه جور و اتفاقا از دم فن مایکرو هم هستن. حالا تو به خودت گرفتی باعث خوشحالیه منه!:دی وقتی TLG مه ترین قسمت کنفرانس بوده و کلا ایگنورش کردی نمیدونم چه علاقه ای داری در موردش این همه کامنت بدی!:دی

بله سینا جوون، دوره ترول زیر پوستی مدت هاست که تموم شده، من خودم ختم این صحبتام!:دی
کلا از نظر تو کسی به به و چه چه نکنه داره ترول میکنه!:-j
دیگه فکر نمیکردم برای بیان یه چیز به این واضحی متهم به ترول بشم!!

اینکه فکر میکنی TLG یه تحفه آسمانیه که از آسمون تالاپی اُفتاده و هیچ ایرادی نداره و کسی ایرادی ازش بگیره، «هیتری هست که میخواد فقط یه جوری به TLG گیر بده» واقعا مشمئز کننده است:دی من یه کامنت دادم و نظرم رو گفتم، بقیه اش جواب نقل قول هایی بود که ازم شد. تا زمانی هم که حرفایی مثل «عدم توانایی PS3 تو کشش TLG» بشنوم که یه جوری مث فکت ارائه شدن انگار خود سونی اومده بیانیه داده اینو تایید کرده، بازم میام جواب میدم.:دی حتی اگه از بازی مورد نظر تنفر داشته باشم. به کسی هم فکر نمیکنم مربوط باشه!:-/ :دی

البته که تو ختم این صحبت هایی.:دی به قدری توش غرق شدی که همه رو عین خودت میبینی:دی ولی نه دادش، افرادی هم هستن که فقط میخوان تبادل نظر کنن. هر چیزی جای خودش رو داره. ترولی بخوام بکنم مث الان تو پروفایل رفیقم میکنم نه وسط تاپیک:دی

تو فرهنگ عامه بازیسنتر به اینکار میگن ترول زیرپوستی!:دی

وگرنه بنابه این مدل آسمون ریسمون بافتن ها باشه به راحتی میشه هرچیزیو برد زیر سوال!

ولی من تاپیک رو خوندم اولین نفری که گیر داد به TLG نیما بود. یک سرچی بزن

images

این کنفرانس باعث شد من به این نتیجه برسم که اگه شده کلیه هام رو بفروشم یک PS4 بخرم،اون لحظه که dreams نمایش داده شد هی با خودم می گفتم چی می شد اگه این بازی رو PC می اومد :( horizen هم که یکی از رویاهای بچگی من رو به واقعیت تبدیل کرد:دایناسورهای روباتیک :d TLG هم که نمایش زیبایی داشت،در کل از الان به فکر خرید یک PS4 هستم

خب Herman Hulst تایید کرد که Horizon قسمت MP نداره. خیلی خوبه که تمام تمرکزشون روی قسمت campain هست.

تا زمانی هم که حرفایی مثل «عدم توانایی PS3 تو کشش TLG» بشنوم که یه جوری مث فکت ارائه شدن انگار خود سونی اومده بیانیه داده اینو تایید کرده، بازم میام جواب میدم.:دی
این دومین بار هست این موضوع رو مطرح می‌کنی و حس می‌کنم به پست من اشاره می‌کنی. اگر آره ممنون می‌شم بگی کجا گفتم PS3 توانایی اجرای TLG رو نداره. :دی من گفتم شاید نتونستن اون کیفیت رو روی PS3 اجرا کنن. همه که ND نیست شیره کنسول رو بکشن و TLoU تحویل بدن. فکر هم نکنم که تفاوت سطح فنی ND و Team Ico لازم به ذکر باشه؟

خب Herman Hulst تایید کرد که Horizon قسمت MP نداره. خیلی خوبه که تمام تمرکزشون روی قسمت

بیشتر از قبل عاشق horizon شدم:bighug:.واقعا خوشحال شدم:x
میریم که داشته باشیم یه rpg واقعی بدون اضافات مولتی:bighug::x
چقد خوبه این بازیییییییی:d:x:x:bighug:

خب Herman Hulst تایید کرد که Horizon قسمت MP نداره. خیلی خوبه که تمام تمرکزشون روی قسمت campain هست.

این دومین بار هست این موضوع رو مطرح می‌کنی و حس می‌کنم به پست من اشاره می‌کنی. اگر آره ممنون می‌شم بگی کجا گفتم PS3 توانایی اجرای TLG رو نداره. :دی من گفتم شاید نتونستن اون کیفیت رو روی PS3 اجرا کنن. همه که ND نیست شیره کنسول رو بکشن و TLoU تحویل بدن. فکر هم نکنم که تفاوت سطح فنی ND و Team Ico لازم به ذکر باشه؟
بهترین خبری که میشد داد در خصوص این بازی.
فقط امیدوارم منتقد ها بلایی که سر اوردر آوردن رو سر این نیارن.

در خصوص سوالت هم مشخصا منظورم تو نبودی. این چند تا نقل قول:
شک ندارم این نمایش یه چیز ِ نسبتاً پولیش شده از بازی بوده که سال ها قبل اماده نمایش داشتن اما به دلیل کم بودن کشش سخت افزاری PS3 هیچ وقت نشونش ندادن
من حس میکنم اتفاقی که افتاده اینه که تیم سازنده دیده سخت افزار [PS3] جوابگوی ایده هاشون نیست. برای همین انقدر لفت دادن پروسه ساخت بازی رو، که بستر مناسبش فراهم بشه.
تنها توجیهی که داره اینه که بازی روی سخت افزار PS3 جواب نمیداد.
و ...

این حرفا به خودی خود ایرادی نداره، به هر حال یه جور فرضیه است. من هم دلایل خودم رو برای رد این فرضیه گفتم. حالا اینکه از طرف بعضی ها متهم به ترول بشیم واقعا خنده داره. این یعنی فقط فرضیه های خودشون درسته، حرف بقیه تروله!

بیشتر از قبل عاشق horizon شدم:bighug:.واقعا خوشحال شدم:x
میریم که داشته باشیم یه rpg واقعی بدون اضافات مولتی:bighug::x
می‌خوای یک چیز بگم بیشتر عاشقش بشی؟ :دی تو twitch امشب اعلام شد که نمایش امروز، از نسخه pre-alpha بوده. boom!
+
بازی open world action RPG هست و تعداد ربات‌هایی که ما امروز دیدیم در برابر ربات‌های بازی اندکـه. ربات‌ها تو بازی بسیار متنوع هستن.

می‌خوای یک چیز بگم بیشتر عاشقش بشی؟ :دی تو twitch امشب اعلام شد که نمایش امروز، از نسخه pre-alpha بوده. boom!
+
بازی open world action RPG هست و تعداد ربات‌هایی که ما امروز دیدیم در برابر ربات‌های بازی اندکـه. ربات‌ها تو بازی بسیار متنوع هستن.

یعنی گرافیکش از این هم بهتر میشه؟:((
از صبح 10 بار تریلرشو دیدم همه چیزش خدا بود.کسی لینک اهنگشو داره؟:((
گوریلا جان من ایندفعه خراب نکن:((.تو میتونی من به تو ایمان دارم:d:x:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or