نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
سینا داره کاملا منطقی میگه :دی شما هم دلیل منطقی دارید بیاید جوابش بدید :دی

الان کنسولی که GTA V و RDR و Uncharted ها و در نهایت TLOU و ... روش اجرا شدن چرا نمیتونسته TLG رو اجرا کنه؟ چه چیز خاصی در گرافیک فنی این بازی وجود داشته که PS3 تواناییش رو نداشته؟

وسعتش از Skyrim و GTA V بیشتر بوده؟ گرافیک فنی اش از Unch و TLOU بیشتر بوده؟ چجوریه جریان؟ بخاطر چی بوده؟ غیر از اینه که خودشون به هر نحوی یا به هر شکلی از نتیجه بدست اومده از بازی نا امید بودن؟ هرچیزی که دلیل کنسل شدن این بازی برای عرضه رو PS3 داشته صد در صد دلایل فنی و ضعف قدرت کنسولی مثل PS3 نبوده و چیز های دیگه دخیل بودن.
مرد مومن چی منطقیه ؟ کجاش منطقیه ؟ یعنی چی که از هر سبکی یه بازی بگی بعد بگی چون اینارو اجرا کرد باید حتماً اینم اجرا کنه ! GTA V بعد TLOU ... 8-|
هیچ بایدی وجود نداره تهنا کسیم که میدونه آیا وقعاً اجرا شدنی هست یا نیست خود سازنده هست و بس
پردازش فیزیک تک تک پر های تن اوون حیوون شوخیه مگه ؟ یکی از مشکلات اگه همین قسمت فیزیک بوده باشه کاملاً منطقیه که با اجرا کردنش مشکل پیدا کرده باشن اوون زمان
پردازش فیزیک سنگین تو بازی بشدت به سخت افزار فشار میاره ...

خب ما هم یه کمک هرچند ناچیز به پروژه Shenmue کردیم باشد که در پیشگاه خدایگان گیم این کار نیک مورد قبول قرار گیرد. :d

من سهم کوچکی دارم بین این 33 هزار نفر. :d

تریلر last guardian چقدر مسخره بود!!! اصلا موضوع این بازی چیه؟

من فقط با آنچارتد و هورایزون حال کردم دیویژن و هیتمن هم بنظرم خوب بودن
بتمن و متال و مدمکس و... که انقدر ازشون تریلر دیده بودیم که فرقی به حالمون نکرد
با no man sky هم حال نکردم

این Everybody's Gone to the Rapture موضوعش چیه؟ یه تریلر درست حسابی ازش پخش نشد!

خب نظر سنجی جدید هم اضافه شد...
ایا هنوزم به E3 2009 رای میدهید؟ایا بازم کافر خواهید ماند و به تیم LSD ملحق نمیشوید؟باشد که رستگار شوید
اقا فقط یه چیزی هورایزن بدجوری ایدش بانو عالیه

فکر نمیکنید واسه TLG شمشیرو از رو بستید؟ گرافیک بازی UC و Horizon نیست، اما خوب نیازی هم نداره باشه! این بازی فنای خودشو داره، مثل BB! مگه BB گرافیک عجیب غریب داشت؟ مگه نمیگفتید نسل قبلیه؟ اما همین بازی نسل پیشی متاش 92 شد چون همه چیز گرافیک نیست عزیزان من. تو این سبک بازیا گیم پلی مهم تره! اما شما از صبح این بازیو چسبوندید گوشه رینگ، بدون دیدن هیچی از گیم پلی به صرف اینکه گرافیکش UC نیست دارید سلاخیش میکنید! بابا خیلی خفنید همتون. حله؟

TLG برای همه گیمرا نیست. همونطور که Ico و SotC نبودن و فروش پایین و متوسط داشتن. قبلا هم گفتم نهایتش شاید عین BB یک میلیون بفروشه. اما ان کسایی که اینو میخرن شک نکنید سر سوزنی به گرافیکش کار ندارن! هرکی گرافیک میخواد UC و مابقی دوستان هست.

فراموش نکمید این بازیو اودا ساخته. کسی که دو سوم بازی سازها اعتراف میکنن از این بشر الهام گرفتن. اگه تو نمایش های بعدی بازی گیم.پلی بد بود، بهدفرض محال انم!، انتقاد منطقیه اما گرافیک... مرسی عزیزان. برید کوچه خودتون بازی کنید. توپتونو پاره نکنم!:دط

بعد همه بازیایی که نشون دادن شاهکار گرافیکین این وسط TLG شد اخ؟ بنا به این حرفاس میخواید بشینیم مثلا گرافیک Halo و TR و با UC و Horizon مقایسه کنیم ببینیم چی ازشون باقی میمونه؟ یا مثلا Fallout. که هممون براش حاضریم ادم بکشیم خیلی گرافیک داره؟ خیلی نکست جنه؟ ول کنید تورو قرآن!

یک ساعته دارم به این قسمت FF vii فکر میکنم ؛ کی طاقت دیدن دوباره این صحنه با گرافیک نسل فعلی رو داره ؟! یعنی به معنای کلمه باز سر این اشک میریزیم ...

اگه FF VII رو بازی نکردید باز نکنید :

AerithDeath1.jpg

فکر نمیکنید واسه TLG شمشیرو از رو بستید؟ گرافیک بازی UC و Horizon نیست، اما خوب نیازی هم نداره باشه! این بازی فنای خودشو داره، مثل BB! مگه BB گرافیک عجیب غریب داشت؟ مگه نمیگفتید نسل قبلیه؟ اما همین بازی نسل پیشی متاش 92 شد چون همه چیز گرافیک نیست عزیزان من. تو این سبک بازیا گیم پلی مهم تره! اما شما از صبح این بازیو چسبوندید گوشه رینگ، بدون دیدن هیچی از گیم پلی به صرف اینکه گرافیکش UC نیست دارید سلاخیش میکنید! بابا خیلی خفنید همتون. حله؟

TLG برای همه گیمرا نیست. همونطور که Ico و SotC نبودن و فروش پایین و متوسط داشتن. قبلا هم گفتم نهایتش شاید عین BB یک میلیون بفروشه. اما ان کسایی که اینو میخرن شک نکنید سر سوزنی به گرافیکش کار ندارن! هرکی گرافیک میخواد UC و مابقی دوستان هست.

فراموش نکمید این بازیو اودا ساخته. کسی که دو سوم بازی سازها اعتراف میکنن از این بشر الهام گرفتن. اگه تو نمایش های بعدی بازی گیم.پلی بد بود، بهدفرض محال انم!، انتقاد منطقیه اما گرافیک... مرسی عزیزان. برید کوچه خودتون بازی کنید. توپتونو پاره نکنم!:دط

بعد همه بازیایی که نشون دادن شاهکار گرافیکین این وسط TLG شد اخ؟ بنا به این حرفاس میخواید بشینیم مثلا گرافیک Halo و TR و با UC و Horizon مقایسه کنیم ببینیم چی ازشون باقی میمونه؟ یا مثلا Fallout. که هممون براش حاضریم ادم بکشیم خیلی گرافیک داره؟ خیلی نکست جنه؟ ول کنید تورو قرآن!
زمان این جور بالا منبر رفتن ها خیلی وقته گذشته ماکان، بیا پایین با هم قدم بزنیم:دی
همون حرف خودم رو میای به خودم تحویل میدی بعد احساس فصل الخطاب دادن هم بهت دست میده!؟:دی
هیچ وقت هم هیج جا از هیچ فن اودا نشنیدم بیاد روی گرافیک بازی هاش مانور بده و بگه مثلا SoTC خیلی گرافیک فک براندازی داشت و فلان. بیشتر روی بعد معنوی (!) و هنری کارهاش حرف میزنن و گیم پلی متفاوتش و موسیقی بازی هاش.
نمایش بازی از نظر گرافیکی چیز جالبی نبود. که اصلا هم مهم نیست. برای طرفداراش چیزای دیگه ای مهمه.
واسه من حداقل دیگه از این ژست ها برندار:دی

حرف من چیز دیگه ایه. خودت هم خوب میفهمیش ولی خب نباید قبول کنی.

در مورد TLGاول باید اینو در نظر داشت که سبک بازی پازل ادونچرِ! یه چیزی مثل ایکو. منتها اینبار تمرکز برروی تعامل با یه حیوونِ زبون نفهمه که احتمالا قدرت های غیر طبیعی هم داره.شاید پسره هم قدرت خاصی داشته باشه. ولی چون چیز زیادی از داستان نمیدونیم نمیشه در موردش نظر داد.تخریب پذیری و تعامل با محیط و اون حیوان که اسمش تریکوئه مهم ترین ویژگی بازیه! حالا وقتی توی یه همچین بازی ای که این حیوون بنا به واکنش بازیکن که کنترل پسره رو در اختیار داره ممکنه یه خرابکاری کنه و همه جا رو بهم بریزه( مثلا یه پل رو بنا به حرکتی که پسره انجام میده یدفعه رم کنه و خراب کنه) چطور میشه انتظار یه گرافیک خارق العاده رو داشت؟ چند تا بازی تو نسل پیش بودن که هم گرافیک عالی داشتن و هم تخریب پذیری عالی؟( مطمئنا یه چند تایی بودن ولی بازی روند کاملا خطی داشته)بازی در مورد پازلاش کاملا ریل تایمه!فامیتو یودا استاد لوِل دیزاینه و من اونو یکی از بهترین ها تو طراحی مرحله بازی میدونم.مثلا اونجایی که پسره داره اون وسیله رو هل میده و یدفعه از دستش در میره و سقوط میکنه رو میشه یه جوری بازی کرد که اون وسیله نیفته و این جوری اتفاقات بازی در مورد گیم پلی عوض بشه!اشتباه سونی این بود که قبل از اینکه این بازی رو از نظر فنی کاملا روی ps3 تستش کنه در e3 2009 نشونش داد. اگه بازی دیگه ای بود میشد سرو تهش رو زد و یه جوری منتشرش کرد ولی چون اصلی ترین مکانیزم بازی همون رابطه و تعامل پسره با تریکوئه و برای اینکه درست رفتارای ذاتی اون حیوون رو نشون بدن مجبور شدن به ps4 منتقلش کنن. قبول کنید ایده اولیه بازی خیلی جاه طلبانه بود و اگه حمایت های یوشیدا نبود این بازی خیلی وقت پیش کنسل شده بود.

خب ما هم یه کمک هرچند ناچیز به پروژه Shenmue کردیم باشد که در پیشگاه خدایگان گیم این کار نیک مورد قبول قرار گیرد. :d

من سهم کوچکی دارم بین این 33 هزار نفر. :d

29$ كمك مي كردي نسخه بازي رو هم هديه مي گرفتي:|:d

فکر نمیکردم روزی بیاد که tlg بشه بازی نیمچه aaa که 30-40 دلار بیشتر نمی ارزه و کلا یه بازی تاریخ مصرف گذشته نسل ششمیه که سونی باید برای ps2 عرضه اش میکرد ...

ff و بازی های ژاپنی هم که اصلا مهم نیستن ...

خلاصه ادامه بدید و موفق باشید ... فقط از خشم خدا هم غضب کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or