نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
ول كنيد اين بحثها رو بگيد ببينيم تربچه كجاس! :d

Shenmue 3 تاييد شد Horizon نه تنها نااميدم نكرد بلكه باعث شد سوني اين E3 رو ببره نمايش Uncharted 4 كلا توي يه سطح و كلاس خاصي بود نميشه توصيفش كرد. سوني مچكريم :d.

پ.ن. باتوجه به كيفيت بالآي كنفرانس همسايه بقلي! و بتزدا، ميتونم بگم بهترين E3 زندگيم بود.

آقا خبری شده که [MENTION=51902]Red V[/MENTION] یوزرشو عوض نمیکنه ؟ :دی
من الان میخوام @‌‌‌‌‌‌مش تربچه رو منشن کنم کار نمیکنه خب :دی !
ولی انصافا چقدر بنده خدا بد شانسه :دی ! میشه سال دیگه سر کرش شرط ببندی ؟ :دی

اگر از اول اینطور بود اشکالی نداشت ولی وقتی سال 2009 اون گرافیک نشون داده میشه نمایش امروز تو ذوق میزنه...... .
البته هنوز فرصت زیاده برای این تیم و من شخصا فکر کنم روش خیلی کار می کنن

.
سال 2009 مگه تریلری از گیم پلی دیدی شما ؟ یه تیزر معرفی بود و بس . ولی امروز یه تریلر in game با گرافیک هنری مثال زدنی و یه تخریب پذیری عالی که به بهترین شکل ممکن با کاراکتر های بازی تعامل داشت دیدیدم . نمایش TLG نه از نظر من ، از نظر خیلی از سایت ها و ... کاملا خوب و قابل قبول بوده . این ایرادی که شماها به گرافیک بازی می گیرید قیاس یه دموی IN game با یه تیزر هست و از پایه و اساس مشکل داره !

تموم شد ... فقط میتونم بگم ... wooow ...wooow .... نمیدونید مغزم چقدر داغ کرده ... چند تا انفجار هسته ای توش رخ داده ... با اینکه از سر تا ته کنفرانس رو با خبر بودم بازم اینقدر داغ کردم و هایپ شدم ... خدا رو شکر زنده ندیدم وگرنه مغزم روی مونیتور میپاچید ...

اول اینکه مجری ها و مصاحبه های قبل شروع مراسم خیلی خوب بود و نکات جالبی داشت ... و حسابی ادم رو هایپ کردن

موسیقی کنفرانس های سونی و میکس بازی هاشون بی نظیر و بهترینه و واقعا هیجان انگیزن

و اما کنفرانس شروع نشده .... بومم .... اصلا باور کردنش سخته ..

tlg واقعا از اون بازی هاست که من میخوام ... فقط ساعت ها توش ول بگردم و اطراف بازی رو تماشا کنم ... و راه رفتن و دویدن فوق العاده cute پسر بچهه رو ببینم ... و از صداهای عجیب و غریب توریکو لذت ببرم ساعت ها در کنار این دو شخصیت زندگی کنم و باهاشون همفکری و همزاد پنداری کنم این چیزاییه که اوئدا میسازه... tlg فقط یه بازی عالی و سرگرم کننده نیست ... یه دنیای خیالیه وهم انگیز و فریبنده است که میشه توش زندگی کرد ..... حالا بیا بگو گرافیک فنی میخوام با سر برم تو مانیتور ... دوستان مثل اینکه اوردر به تنشون چسبیده ...

همین که یوشیدا برای همین یه بازی پا میشه میره لس انجلس ... و اون صحبت ها که نمدونید چقدر منتظر این لحظه بودم ... واقعا مشخص میکنه که چقدر تلاش کردن این بازی از دست رفته رو احیا کنن

هرمن هالست که میاد روی سن هیجان و غرور رو تو نگاه و کلامش میتونستید حس کنید و مشخص بود چقدر مطمئه و به چیزی که ساختن افتخار میکنه

با شروع تریلر و مناظر بازی با اون موسیقی متن بی نظیر با دیدن این صحنه کافی بود

که جامه ها جر دهم و تو horizon محو بشم

فوق العاده است طراحی محیط برای یه بازی اوپن ورلد ... از مناطق برفی تا کوهستانی ... دشت های سر سبز ... جنگل های انبوه ... و و و و فقط فکر کنم مناطق کویری کم داشته باشه ... و نکته مهم این بود که تمام این ها یه حس و حال فانتزی تمام عیار رو ارائه میدادن ....

شخصیت اصلی هم خیلی جذاب و تو دل برو بود و خیلی راحت میشد باهاش ارتباط برقرار کرد ...

بازی نوید ساعت ها گیم پلی جذاب ، متنوع و خشن رو در یک دنیای بیکران میداد ... و تصور اینکه تو بازی بچرخی و کلی سر این ربات ها قر بیای و شکارشون کنی و ایتم جمع کنی خودش کلی لذت بخشه... جالب ترین نکته گیم پلی هم برام اون تیکه بود که قسمت ها جدا شده ربات ها رو میشه به عنوان سلاح استفاده کرد ... و این خودش خیلی از تکراری شدن بازی جلو گیری میکنه ..

همه چیز بازی به شرط اینکه موقع عرضه هم به همین شکل باشن واقعا نوید یه شاهکار رو میدن ... و فقط داستان بازی میمونه که با چیز مختصری که تو تریلر متوجه شدیم باید اونم چیز جالبی از اب در بیاد ...

و واقعا میشه گفت gg حق داره به این بازی افتخار کنه ....پیش بینی متای 87 تا 93 میشه ... نشدم به درک بازی فوق العاده است

در اخر

horizon is coming ... but im not ready

من اصلا نمیتونم این بازی رو هضم کنم .... تازه هنوز ps4 هم نخریدم ;;):-s

بازی پشت بازی ..... تریلر هیتمن برای منی که یه شماره از این سری رو بازی نکردم تحریک کننده بود ... ولی کلا اینجور بازی ها تو کت من نمیره ...

این اسد قزل باش کجایی بود ؟؟؟ هر چی بود دمش گرم ... تو خاطرم میمونه ...

استریت فایتر بی نظیر به نظر میاد .... بعد از 15 سال تیکن بازی کردن دیگه راضیم نمیکنه ... از طرفی از شماره 7 هم اصلا خوشم نیومده ... فکر میکنم الان بهترین وقت برای اسباب کشی به یه فایتینگ دیگه مثل sf باشه ...

no man sky

اقا دروغه ... دروغه ... هایپ کاذبه .... اصصلا مگه میشه همچین چیز دیوانه کننده ای رو ساختن ..... چند تا سیاره اینها ساختن برای بازیشون .... ؟؟؟؟ چند ساله دارن روی بازی کار میکنن ؟؟؟

یکی از دوستان میگفت سیاره هاش تکراری میشن ... جواب من اینه گه شما اصلا میتونید تمام سیاره های بازی سر بزنید ؟؟؟

حیف من که فکر نکنم ببتونم این بازی فوق العاده رو بازی کنم ... چون اصلا برای یکی مثل من ساخته نشده ... من کلا تو روز کلا 4 ساعتش مال خودمه ... که اونم صرف کارای شخصی میشه

الان دوست دارم یکی بیاد این دریم رو برای من شرح بده ... چی بود این ... ... واقعا پیچیده و پرت و پلا و کلا بی ربط به نظر میرسید ... خیلی عجیب غریب بود از پیرمردی که پیانو میزد تا تعقیب و گزیز sci-fi تا عروسک خرسی که با هامر میفته به جون زامبی ها ... البته از بخش کریتیو بازی خوشم نیومد.

9avuvaoz03l69b2pp2yn.png

این بازی یا fail میشه یا یکی از بهترین و جاه طلبانه ترین بازیهایی که تا حالا ساخته شده ...که با شناختی که از استودیو سازنده داریم دومی محتمل ترین گزینه است ... فقط امیدوارم کمپین هم داشته باشه

خوب ادام بویز میاد ... و باید بگم که دلم میخواد با یه شات گان ضورتش رو خراب کنم ...اجرای تاریخی ترین قسمت کنفرانس های e3 دستش بود ... ولی با اون خنده ها و به هم زدن دست هاش حسابی رفته بود رو اعصابم

اکتی هم حسابی اینوری غش کرده ... و شریک تجاری قبلیش رو ول کرده ... دیگه تقریبا برنده بلامنازع این نسل رو میشه حدس زد ...

اساسین کرید ... نور مایند ... فورگت ایت

یعنی مدیونید که به خاطر سوپرایز شدن بیش از حد هیچ حرفی از world of final fantasy نمیزنید ... اخه دلتون میاد بازی به این جذابی و مرفحی ... تازه کارکتر های اصلیش هم اگه اشتباه نکنم مال نسخه 9 بودن ... تازه انحصاری کنسولی هم هست

......................................................................................................... از اینجا به بعد کنفرانس رو نمیدونم چطوری توصیف کنم و توضیح بدم ... فقط میتونم بگم مغز بود که میپاچید رو زمین ....

برای توصیف اتفاقی که امروز صبح رخ داد باید بهتون بگم تصور کنید 17-18 سال پیش بازی اومد با گرافیک پیکسلی ،اما مرز های روایت داستان ... شخصیت پردازی و گیم پلی در یک open world rpg رو نجمومی جا به جا کرد. من 15 سال بعد از عرضه این بازی رو انجام دادم ... در اوج قله عصر بازی های کامپیوتری ..زمانی که من tlou ... gta 5 رو بازی کرده بودم ... از خود این سری بازی های شاهکاری مثل شماره 10 و 12 رو بازی کرده بودم ... گرافیک و روایت داستان هایی مثل هوی رین و بیاند رو تجربه کرده بودم ... و داستان و روایت این بازی انقدر عجیب و عمیق و قوی بود انقدر اتمسفر بازی بالا بود که من تو اون گرافیک پیکسلی و انیمیشن های محدود و مضحک غرق شده بودم و حسش میکردم ... وقتی شما یه داستان رو روایت میکنید طراحی لوکیشن که اتمسفر و جو محیط رو منتقل میکنه ... طراحی و حالات مختلف چهره کارکترها خیلی عامل تعیین کننده ای تو روایت داستان و شخصیت پردازی و شما تصور کنید سازندگان بازی از همه این امکانات محروم بودن ... و باز هم همچین بازی با همچین داستانی خلق کردن ... شما تصور کنید اتمسفر مناطق ذاغه نشین رو در بازی و همین چند ثانیه تریلر ..... در یه بازی اوپن ورلد ..یکی از عوامل سرگرم شدن گیمر ها روبرو شدن با مناظر بی نظیر و جذابه مثل همین چیزی که horizon به شدت روش مانور داد ... نقشه بازی vii رو نشونتون بدم خندتون میگیره .... دست و بال اسکوار در طراحی گیم پلی و تنوع فنون و جادو ها و انیمیشن هاشون به شدت محدود بوده

حالا تصور کنید کنی تمام اون محدودیت ها از پیش پای سازنده ها کنار رفتن و متونن تمام جلوع های بازی و اتمسفر وزیبایی دنیای بازی رو تمام کمال به رخ بکشن ... واقعا نمیتونم تصور کنم چی میخواد بشه ....... حالا این برای منی بود که این بازی رو 15 سال بعد از عرضه بازی کردم و فن این شماره هم نیستم ... باز انقدر مغزم منفجر شده کسی که زمان عرضه یا یکی دو سال بعدش بازی رو بازی کرده چه حسی میتونه داشته باشه ...

این محیط بین شهری ff vii ... خداییش گریتون نمیگیره ... فکر کن این بشه چیزی درحد همین فاینال 15 چقدر متفاوت میتونه بشه و چه حس خفنی بده به ادم ... گردش همچین دنیایی همراه با کلود و اریس و تیفا ؟؟ تیم محبوب خودم

ریمیک و به روز شدن گرافیک این بازی یه همچین جایی خودش رو میتونه نشون بده اولین ملاقات اریس و کلود و فضای عرفانی کلیسایی پر از گل ... حتی فکر کردن بهش مغرم رو منفجر میکنه که چی میتونه این سکانس از اب در بیاد ... مطمئنم من نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم ...

این کلوده ها ... اشتباه نکنید زبل خان نیست ... مغزم اتیش گرفت

اینم یه سکانس از گیم پلی که چقدر میتونه تغییر کنه

عکس از میدگار ندارم بزارم ... فقط مقایسه اش با چیزی که تو تریلر دیدم مغزم رو یه بار دیگه میترکونه ...

خودتون رو اماده کنید ... اسکوار انیکس با این بازی میخواد با کل صنعت گیم شاخ به شاخ کنه .
در عظمت بازی همون انفجار سالن کنفرانس بسه ...

شنمو من هم اطلاعاتم در مورد این بازی به اندازه خیل عظیمیه که این بازی رو بازی نکردن ... و به شدت از این بابت خیلی خوشحالم که ما هم میتونیم این بازی جریان ساز که ازش به عنوان یکی از بهترین بازی های یاد میکنن بازی کنیم ... این هدیه کمی نبود که سونی به فن هاش و فن های سینه سوخته خود بازی اهدا کرد ... این کیک استارتر هم یه جورایی میتونم هم نظر ستجی فرض کنم هم پوز زدن کسایی که این بازی رو به حال خودش رها کرده بودن ... دو نسخه این بازی از لحاظ تجاری شکست خوردن و شاید میخواستن به یه عده شاید سرمایه گذار های سونی یا کسایی که فکر میکردن این بازی فروش نمیره ثابت کنن که این بازی میترکونه و فروش بدش به خاطر ناشر ها و اون کنسول های شکست خورده بود نه کیفیت خود بازی

خسته شدم ... در مورد این کنفرانس میشه هفته ها مطلب نوشت ... انچارتد هم که هالی کرپ ... دیگه به توصیح اضافه نیازی نیست ...

صبح گفتم گیمر های قدیمی میتونن بهفهمن که این کنفرانس چه لحظه تاریخی برای صنعت گیم بود ... ولی الان حرفم رو پس میگیرم .. این کنفرانس یه لحظه تاریخی برای تک تک گیمر هایی بود که سال ها عمرشون رو پای کنسول ها نشستن و پای این بازی ها ماجراحویی کردن و سونی با این کنفرانس به یادشون اورد که چه دورانی رو در کنار چه بازی هایی سپری کردن و همچنان چه بازی ها و چه ماجراجویی هایی در پیش روشونه و میتونن تو horizon بازی های ویدیویی محو شن ...و منی که زمانی که برای بازی کنار کذاشته بودم تقریبا 0 شده بود و به فکر کنار گذاشتن بازی افتاده بودم فهمیدم برای باز نشستگی خیلی زوده هنوز چند تا معبد و سیاره مونده که تسخیر نکردیم و دنیا های فانتزی زیادی که زیر پا نزاشتیم ...

پس بیاین بازم بازی کنیم ...

آخرین ویرایش:
من اصلا فن فامیتو اودا و بازی هاش نیستم، از بازیهاش هم فقط SoTC رو بازی کردم. هیچ وقت هم هیج جا از هیچ فن اودا نشنیدم بیاد روی گرافیک بازی هاش مانور بده و بگه مثلا SoTC خیلی گرافیک فک براندازی داشت و فلان. بیشتر روی بعد معنوی (!) و هنری کارهاش حرف میزنن و گیم پلی متفاوتش و موسیقی بازی هاش. بهتر نیست شما هم تمرکزتون رو بذارین روی همین موضوعات؟:-/ :دی چون وقتی من میشنوم یکی میگه مثلا گرافیک این بازی برای 2009 زیاد بود و PS3 نمیکشید و الان کاملا نسل هشتیه و ... میخوام لبه میز کامپیوتر رو گاز بزنم!:دی فقط به خاطر هزینه های زیاد دندونپزشکی این کار رو نمیکنم!:دی این سال 2009 همون سالی نبود که بازی مث U2 اومد؟:-/ این کنسول PS3 که توانایی کشش این بازی رو نداشت، همون کنسولی نبود که براش U3 و TLoU اومد؟:-/ همونی نیست که RDR با اون وسعت و گرافیک روش اجرا شد؟:-/ همون کنسولی نیست که GTAV با اون وسعت و جزییات و کانتنهای بیشمار روش اجرا شد؟ چجوری توان کشش اون نمایش 2009 رو نداشت؟

دیگه یه سری حقایق رو قبول کنین دیگه:دی نمایش بازی از نظر گرافیکی چیز جالبی نبود. که اصلا هم مهم نیست. برای طرفداراش چیزای دیگه ای مهمه.

من Horizon رو دیدم با سر نیز و تیر کمان بری جنگ رباط ها! به نظر ایده جالبی میاد و دنیا بزرگی خلق کردن ولی یکم سخته اینجور بازی هارو از لحاظ محتوای داستانی و گیم پلی در بیاری GG هم که تجربش صرفا شوتر اول شخص بوده و یکم کار براشون سخته البته یکی از دوستان گفت چند نفرو استخدام کردن که جای امیدواری داره

گرافیک و محیط بازی هم عالی و خیره کنند بود و انیمیشن کارکتر اصلی خیلی خوب بود

====

آقا یک لینک از گیم پلی آنچارتد 4 بگزارین خواهشا زیر 150 مگ
یوتیوب هم بود اشکال نداره

چون وقتی من میشنوم یکی میگه مثلا گرافیک این بازی برای 2009 زیاد بود و PS3 نمیکشید و الان کاملا نسل هشتیه و ... میخوام لبه میز کامپیوتر رو گاز بزنم!

8-|

شما که میگید بازی همونیه که سال 2009 بود، تو 6 سال هم هیچ فرقی نکرده. خب پس مگه مرض داشتن بازی رو برای PS3 منتشر نکردن؟ همون ICO هم اولش قرار بود برای PS1 منتشر بشه، دیدن محدود کنندست، چند سال تاخیر دادن تا برای PS2 منتشر بشه.

اینم از نظر سنجی جدید :دی
قبلی که بهترین کنفرانس سونی بود در E3 که قبل از شروع مراسم بود با فاصله زیادی سال 2009 شد.
اما بعد از نمایش قدرتمند سونی در کنفرانس E3 که امروز صبح برگزار شد باید ببینیم کاربرها بین این دو سال کدام را موفق تر می دانند. آیا سال 2015 بهترین کنفرانس سونی خواهد شد؟

دوستان فقط خواهشاً از روی جوگیری و فن بودن رای ندید، دقیقاً همون داستان برنامه 90! :دی

سینا داره کاملا منطقی میگه :دی شما هم دلیل منطقی دارید بیاید جوابش بدید :دی

الان کنسولی که GTA V و RDR و Uncharted ها و در نهایت TLOU و ... روش اجرا شدن چرا نمیتونسته TLG رو اجرا کنه؟ چه چیز خاصی در گرافیک فنی این بازی وجود داشته که PS3 تواناییش رو نداشته؟

وسعتش از Skyrim و GTA V بیشتر بوده؟ گرافیک فنی اش از Unch و TLOU بیشتر بوده؟ چجوریه جریان؟ بخاطر چی بوده؟ غیر از اینه که خودشون به هر نحوی یا به هر شکلی از نتیجه بدست اومده از بازی نا امید بودن؟ هرچیزی که دلیل کنسل شدن این بازی برای عرضه رو PS3 داشته صد در صد دلایل فنی و ضعف قدرت کنسولی مثل PS3 نبوده و چیز های دیگه دخیل بودن.

8-|

شما که میگید بازی همونیه که سال 2009 بود، تو 6 سال هم هیچ فرقی نکرده. خب پس مگه مرض داشتن بازی رو برای PS3 منتشر نکردن؟ همون ICO هم اولش قرار بود برای PS1 منتشر بشه، دیدن محدود کنندست، چند سال تاخیر دادن تا برای PS2 منتشر بشه.
من اینو نگفتم!
مسلما فرق کرده. دیگه تو این 6 سال تو استودیو یه قل دو قل که بازی نمیکردن:دی یعنی تو با این همه مثالی که من زدم بازم میگی اون تریلر 2009 روی PS3 اجرا نمیشد!؟ آخه چی داشت که اجرا نشه؟:دی
به فرض هم که اجرا نمیشد؛ در درجه اول به این معنیه که تیم ایکو به شدت از نظر تکنیکی در مقایسه با فرست پارتی های سونی عقبه که اون رو نتونسته روی PS3 اجرا کنه:دی نمیتونستن یه خورده از فیزیک پرهای اون شتر گاو پلنگ (!:دی) بزنن تا بازی اجرا بشه؟:دی کاری که اینا کردن مثل اینه من الان بیام بخوام یه بازی بسازم در حد CGـه Deus Ex (آخه دردِ دیگه اینه که نمایش 2009 در این حد و حدود ها نبود اصلا:دی)، بعد بگم خب این که الان اجرا نمیشه، صبر میکنم PS6 یا PS7 که اومد اون موقع میسازم:دی

در خصوص پروسه طولانی، به نظر من دلیل اصلی اینه که اینا یه ایده داشتن، جالب بود ولی به درد یه بازی طولانی و AAA نمیخورد. یه چیزی نشون دادن دیدن نمیشه از توش 10-15 ساعت گیم پلی درآورد که از نظر فنی هم بالا باشه. خسته کننده میشه. بازی رفت توی گرداب تولید. ما هم که پشت پرده نبودیم ببینیم چند بار ایده دادن دیدن اجرا شدنی هست یا نه. بازم میگم به نظر من این فرضیه خیلی باورپذیرتر از اینه که اون نمایش 2009 روی PS3 شدنی نبود! چون فرضا اگر هم شدنی نبود، میشد گرافیک رو کم کرد که شدنی بشه. بازی از 2007 داره ساخته میشه (2009 نمایش داشته). تو این 9 سال (تا سال دیگه که بخواد عرضه بشه میشه 9 سال) میشد 2 تا بازی با کیفیت تولید کرد. یعنی سونی به عقلش نرسید که یه دو دو تا چارتا کنه بگه یه خورده از گرافیک بزنیم ولی تو 9 سال دو تا بازی ریلیز کنیم بهتره تا صبر کنیم سخت افزار جدید بیاد ولی تو 9 سال 1 بازی تولید کنیم!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or