نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
جدا از بخش Shenmue که باید صبر کنم ببینم چی میشه ولی به نظرمن بهترین نمایش توی بخش سونی رو Horizon میدونم.به نظرم گرافیک بصری حداقل بهتر از Uncharted 4 و هر بازی دیگه توی نمایشگاه بود.اصلا باور نمیکردم.دقیقا یک جاهایی یادآور دموی Square Enix برای DirectX 12 بود.گیم پلی و نوآوری هم خیلی خوب بود.خیلی خیلی خوب بود.اصلا فکرش هم نمیکردم در این حد خوشم بیاد از بازی

Soheil

خوب سهیل ایرادش چیه؟ حالا چطور داره بازی ساخته میشه مهم نیست, مهم اینه که سونی بازی رو زنده کرده و به زودی برای PS4 و PC منتشر میشه. به عنوان یه طرفدار (من جزو طرفدارهای بازی نیستم) مگه چیزی غیر از این مهمه؟ سونی حالا زرنگ بازی در اورده, چرچیل بازی در آورده یا هرچی امد این بازی رو تو کنفرانسش به صورت انحصاری معرفی کرد و فن هاش هم از بازگشت این بازی خوشحالن! همین کافیه

من نمیگم قطعا زرنگ بازی درآورده.شاید اصلا فقط خواستن ببینن مخاطب داره یا نه تا بعدا حمایتش کنن.فعلا وضعیت مشخص نیست.اون قسمتی هم که من توضیح دادم اگر و اما داشت.فقط من چیزی که از سونی میخام اینه که بازی رو تامین منابع بکنه از این به بعد چون خودش رو اثبات کرد.با 3-4 میلیون دلار شنمو در نمیاد.میتونه سونی ژاپن رو بفرسته کمک اینا.من میترسم اینا با 3-4 میلیون بازی بسازن در حد نسخه های قبلی هم از آب درنیاد و گند بزنه به خاطرات و کلا ماهیت ip

آخرین ویرایش:
پست های خفن ماکان توی این تاپیک فسیل تاثیرات بازسازی FFVII عالی بود...

برای بار چندم میگم که خبری از بازسازی نیست....

این بازی بزرگ ادامه FFVII هست!! ادامه!!1 میدونید یعنی چی؟ یعنی همه ان مواردی که بالا گفتید دیگه بدون اغراق میشه!!

ساخت ادامه FFVII میتونه ما فن ها رو دیوونه کنه! البته از فرط خوشحالی! خیلی هم مهم تر از بازسازی خود بازی اصلی هست.

واقعا ساخت ادامه FFVII کل قضیه FFXIII v رو کم رنگ میکنه....

باور کنید که با ورود این بازی بازار ژاپن کلن برعکس میشه!!
این تاپیک رو از کجا کشیدی بیرون!!:biggrin1:

بابا دیگه شماها هم بیخیال FFVII Remake شید، منم دیگه از رو رفتم. میبینید صدام دیگه در نمیاد؟

ماکان سریع بیا بگو ببینم چرا اون موقع اونقدر ناامید بودی !؟
:-"
:-"

خخخخخخخخ :d

صرفا جهت شوخی بود ها ماکان...
به دل نگیری..

وگرنه FF-فن مثل ماکان مگه داریم !؟ :-"

فعلا هممون میریم جشن FINAL FANTASY VII REMAKE میگیریم...
:bighug:

پست ماکان تو اون تاپیک :دی

دقیقا به همین دلیل میگم هنوز خیلی از دوستان عظمت این حرکت سونی رو درک نکردن!:دی ان تاپیک برای 2008 ـه!:دی یعنی 6 7 سال فقط از زمانی میگذره که دیگه از ریمیک FFVII ناامید شدیم!:دی وگرنه از 2005 امید داشتیم بیاد منتظرش بودیم!:دی

سونی الان امده FFVII و Shen و TLG رو با هم تو یه کنفرانس معرفی کرده! هنوز که هنوزه تو مغز من نگنجیده! انوقت برخی از دوستان میگن های فولان بازی چرا کیک استارته و ....

راستش من اصلا حس خوبی به TLG ندارم ! این پسره یه جورایی مشنگ میزد ، بعد واقعا زشته بعد از 6 سال دقیقا همونی که قبلا بود رو بیای نشون بدی ... همون گرافیک ، همون لوکشین
تازه تاریخ دقیق هم ندی فقط بگی 2016 !
من فکر میکنم اگه همون چند سال پیش کنسلش میکردن و وقت و انرژیشون رو یه جای دیگه میذاشتن خیلی بهتر بود !

Nima

کیفیت پرهای این شترگاوپلنگ ـه اصلا قابل قیاس با اونی که روی PS3 بود نیست. همچیـــن تخریب پذیری ای عمرا روی PS3 ممکن بود.
من حس میکنم اتفاقی که افتاده اینه که تیم سازنده دیده سخت افزار [PS3] جوابگوی ایده هاشون نیست. برای همین انقدر لفت دادن پروسه ساخت بازی رو، که بستر مناسبش فراهم بشه. چون نمیخواستن یه چیز سمبل تحویل بدن.
یکی از بهترین نمایش های E3 امسال برای من نمایش همین The Last Guardian بود.

به نظر من TLG رونماییش اونم به یه شکل، یک حرکت ناجوانمردانه برای بهتر کردن کنفرانس سونی بود! مثل اینکه همون تریلر رو نگه داشته بودن واسه وقتی که چیزی ندارن استفاده کنن! چون دقیقاً همون بود!

ماکان سریع بیا بگو ببینم چرا اون موقع اونقدر ناامید بودی !؟

بس که ترول شده بودیم سر این!:دی من هرچقدر بگم تا حس نکرده باشید درک نمیکنید!:دی همین آریا میدونید چقدر منو ان موقع ها مسخره میکرد؟:دی کلا همه ترولمون میکردن! هرکی رد میشد یه لقدی میزد!:دی تهش دیگه ما هم بیخیال شدیم!:دی نمایش FFVII تو کنفرانس سونی میتونه جزو معجزات هم رده بندی بشه!:دی (حداقلش اینه که بر خلاف معجزات راسته!:دی)

البته دو سه پست پایین تر این کامنت بعدی من بود!:دی

سهراب بین خودمون باشه من که از رو نمیرم ولی خوب باید جلوی دوستان کم نیارم دیگه!!
biggrin1.gif

راستش من اصلا حس خوبی به TLG ندارم ! این پسره یه جورایی مشنگ میزد ، بعد واقعا زشته بعد از 6 سال دقیقا همونی که قبلا بود رو بیای نشون بدی ... همون گرافیک ، همون لوکشین
من فکر میکنم اگه همون چند سال پیش کنسلش میکردن و وقت و انرژیشون رو یه جای دیگه میذاشتن خیلی بهتر بود !

تنها توجیهی که داره اینه که بازی روی سخت افزار PS3 جواب نمیداد.

کل اینترنت با این نظر مخالفن :دی

بس که ترول شده بودیم سر این!:دی من هرچقدر بگم تا حس نکرده باشید درک نمیکنید!:دی همین آریا میدونید چقدر منو ان موقع ها مسخره میکرد؟:دی کلا همه ترولمون میکردن! هرکی رد میشد یه لقدی میزد!:دی تهش دیگه ما هم بیخیال شدیم!:دی نمایش FFVII تو کنفرانس سونی میتونه جزو معجزات هم رده بندی بشه!:دی (حداقلش اینه که بر خلاف معجزات راسته!:دی)
خدایی منم 10% شانس برای معرفی شنــمــو III قائــل بودم زد تو صورتمون اینجوری!:دی
خسته شده بودیم بابا دم هر نمایشگاهی زنبیل میذاشتیم شنمو گدایی می کردیم :-l :d!

همین دیگه.منم همین حس رو نسبت به شنمو دارم ولی یک عده فکر میکنن میخام کنفرانس رو زیر سوال ببرم.

در مورد TLG گفتم بالاتر قشنگ تابلوه که بازی یک دوره مرده و بعدا زنده شده.گرافیکش برای PS3 اینی که نشون دادن زیاد بود ولی برای PS4 در حد خوبه.اون چمن ها روی دیوار رو دقت بکنین میفهمین چی میگم.کلیتش به نظر هنوزهم خوبه ولی اینی که عالی از آب دربیاد باید نشست و دید.

به نظر منم نکته ضعف کنفرانس کیفیت گرافیکی TLG و البته کیک استارتر شنمو بود
حالا اگه سونی بعدا از شنمو حمایت کنه مشکلی نیس ولی نمایش TLG شبیه بیلد PS3 بود که فک کنم هنوز اماده نیست و اینا دیدن اگه امسالم نشون ندن خیلی بد میشه در نتیجه همون بیلد قدیمی رو نشون دادن

در نتیجه فک کنم اواخر 2016 یا 2017 میاد

.

به نظر من شک کردن به کیفیت بازی های TLG/Shenmue مثل اینه که به سونی شک کنیم.
سوزوکی جز 5 سازنده برتر تاریخ صنعت گیم هست.اوئدا هم که قبلا خودش رو اثبات کرده.مطمئن باشید سونی از هر دو تا سازنده به اندازه کافی حمایت مادی و معنوی خواهد کرد.امیدوارم که هر دو تا سازنده ما هوادارا رو سربلند کنن.

یکم توضیح راجب TLG بدم من.
اول بگم که از جهت ارزش و موفقیت این اثر کاملا مطمئن هستم. در حد و اندازه‌های U4 به این بازی ایمان دارم. حالا ممکنه بعضی‌ها مثل سینا بهشون حال نداده باشه این نمایش. ولی من وخیلی‌های دیگه لذت بردیم. این رو هم اضافه کنم که Ueda بالاسر بازی هست. شک کردن به این بازی خیلی معقول نیست! :دی
اما راجب بعد فنی. قبول دارم گرافیک با نمایش 2009 فرقی نداره به اون صورت. اما این رو هم قبول دارم که اون نمایش، اون گرافیک برای اون زمان زیادی خوب بود! شاید نخواستن بازی رو دانگرید کنن. شاید نخواستن بازی پایین‌تر از حد انتظار منتشر بشه.
منصفانه باشیم، گرافیک نمایش امروز کاملا نسل هشتی بود. منظورم این هست که نمایش 2009 چیزی بود که الآن باید نمایش داده می‌شد. گرافیک نمایش امروز فوق‌العاده بود. تنها ایرادش این بود که 2009 نمایش داده شده بود! :دی
در آخر هم امیدوارم زودتر بیاد. :x

4.jpg

آخرین ویرایش:
شرمنده بچه ها من صبح بعد کنفرانس رفتم دانشگاه و بعدش تا الان خواب بودم :d
ولی عجب کنفرانسی بود، مطمعنم خیلیا الان مثل من بک گراندشون هورایزن هست B)
راااااستی....مش تربچه چی شد؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or