تاثیرات بازسازی FFVII

REZA TAEL

کاربر سایت
سلام

نکته:تمام متن ترجمه است و اگر اغراقی دیدید مربوط به نویسنده خبر است

اگر FF VII انحصاری برای PS3 بازسازی شود , چه تاثیری بر روی مارکت خواهد داشت؟اول اینکه باعث می شود همه قضیه مربوط به FFXIII را فراموش کنند و آن طرفداران Xbox 360 که خواهان FFXIII بر روی سیستم خود بودند , ناگهان تغییر عقیده می دهند.بازسازی FFVII یک system seller عظیم خواهد بود.بازسازی FF7 یکی از بیشترین بازی های خواسته شده این نسل است.

چند نکته از اثراتی که این بازسازی ارائه می دهد:

<>می تواند به آسانی میلیون ها PS3 را بفروشد.
<>فروشی که هرگز پایانی ندارد.
<>ژاپن منفجر خواهد شد.
<>می تواند به جنگ کنسول ها خاتمه بخشد؟
<>آیا مایکروسافت برای خرید حقوق و آوردن آن بر روی کنسولش تلاشی خواهد کرد؟
<>سونی را به سوی پیروزی هدایت می کند و یا هیچ کاری نخواهد کرد , این مربوط بدین مربوط می شود که Square چگونه انجامش دهد.
<>به احتمال زیاد بهترین بازی از نظر فروش در این نسل خواهد شد.

یاد آوری کنم که اگر بازسازی وجود داشته باشد , Square Enix نمیتواند بازی را آلوده کند و باید آن را درست انجام دهد.آن ها باید همه چیز را همان گونه که بود نگه دارند و نمی توانند چیزی را تغییر بدهند همانند تغییر battle system از turn-based قدیمی.آن ها باید کاملا آن را به همان گونه نگه دارند اما با گرافیک این نسل.

منبع

برای بار چندم میگم که خبری از بازسازی نیست....

این بازی بزرگ ادامه FFVII هست!! ادامه!!1 میدونید یعنی چی؟ یعنی همه ان مواردی که بالا گفتید دیگه بدون اغراق میشه!!

ساخت ادامه FFVII میتونه ما فن ها رو دیوونه کنه! البته از فرط خوشحالی! خیلی هم مهم تر از بازسازی خود بازی اصلی هست.

واقعا ساخت ادامه FFVII کل قضیه FFXIII v رو کم رنگ میکنه....

باور کنید که با ورود این بازی بازار ژاپن کلن برعکس میشه!!

شما به این می گی چی؟ شایعه اگر ها؟

نویسنده مطلب هنوز مصاحبه جدید یوچی وادا (آقای رئیس!)رو ندیده. که فلسفه بافی می کنه!
وادا عنوان کرده SE کاملا به سمت مالتی حرکت خواهد کرد.

شما به این می گی چی؟ شایعه اگر ها؟

نویسنده مطلب هنوز مصاحبه جدید یوچی وادا (آقای رئیس!)رو ندیده. که فلسفه بافی می کنه!
وادا عنوان کرده SE کاملا به سمت مالتی حرکت خواهد کرد.

ممکنه این حرفت درست باشه اما بجز ادامه FFVII و همنطور FINAL FANTASY XIII VERSUS ;)

این تاپیک رو از کجا کشیدی بیرون!!:biggrin1:
:-"
برای صدمین بار این بازی ساخته نمیشه اگه هم اون دموی اول رو دیدن فقط خواستن قدرت ps3 رو نشون بدن همین از بازی خبری یوخ
بابا دیگه شماها هم بیخیال FFVII Remake شید، منم دیگه از رو رفتم. میبینید صدام دیگه در نمیاد؟
حالا چرا میزنین؟؟؟ جوونی کردم یه سوالی پرسیدم.
ماکان تو که گفتی tgs امیدی هست و...؟ ها؟

من کاری ندارم به شماها ایشاله همخودش باشه و هم ادامه داستان والا دوست دارم این قدر عظیم باشه که با 100 ساعت هم بازی کنی تمام نشه :cheesygri

سهراب بین خودمون باشه من که از رو نمیرم ولی خوب باید جلوی دوستان کم نیارم دیگه!!:biggrin1:
من واقعا به تو افتخار میکنم...
اما سر se خلوت شه امکان ساختنش هست... هست دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or