[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
جریان اینارو من نمیدونم,میشه یه توضیح کوتاه بدی:dR U Ready ؟
پ.ن 1 : جریان اینا رو خودم می دونم

5 ژوئن سازنده TW3 یک کنفرانس تابستانه داره که پیش از E3 برگزار میشه
![]()
این مراسم از دو آدرس زیر به طور زنده پوشش داده خواهد شد:
The Witcher� 3: Wild Hunt
News - CD Projekt RED & GOG.com Summer Conference (June 5, 6:00pm GMT) - GOG.com
کلا اصل موضوع سیب برمیگرده به همون توییت ND که هممون فکر کردیم به UC مربوط میشه!در صورتی که شاید اصلا داشتن به کرش اشاره میکردن!
![]()
کدوم توییت ؟ یادم نیست ! بذار اگه داری هم یادآوری بشه هم افزایش دریم :dکلا اصل موضوع سیب برمیگرده به همون توییت ND که هممون فکر کردیم به UC مربوط میشه!در صورتی که شاید اصلا داشتن به کرش اشاره میکردن!
![]()
کلا اصل موضوع سیب برمیگرده به همون توییت ND که هممون فکر کردیم به UC مربوط میشه!در صورتی که شاید اصلا داشتن به کرش اشاره میکردن!
![]()

شما اگر خودت بازیساز هستی و میخوای بدون هیچ هزینه ای پروژه ـت رو منتشر کنی، بهترین گزینه همین نرم افزار Game Maker هست ـش ! :d SCEI طی همکاری که با YoYo Games داشته، به این صورت خواهد بود که شما می توانید با موتور Game Maker بازی خودتون رو بدون هیچ هزینه ای لایسنس و بر روی پلتفرم های خانواده پلی استیشن یعنی PS Vita و PS3 و PS4 عرضه کنید ! این واقعا برای بازیسازان مستقل و کوچک نکته بسیار مهمی به شمار میاد..به شدت در انتظار دیدن بازی های ND مخصوصا Uncharted هستیم ، اون شات هایی که از کاراکترها داد انتظاراتو در حد تیم ملی برده بالا !
راستی E3 برای بازیسازان مستقل بخش خاصی نداره ؟
فکر کنم همینطوره، حالا برای جزئیات بیشتر هم به اینجا سر بزنید بهتره !The collaboration between the engine maker YoYo Games and SCEI means that licensed PlayStation developers will be able to create and publish GameMaker: Studio games to PlayStation platforms free of charge