نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

ماکان نوشتم تیم چهارم چون با اومدن CB یه تیم سومی توی سانتا درست شد دیگه، مگه غیر از اینه؟! :دی الان یه تیم اصلی داریم (که پروژشون کنسل شد)، یه تیم دوم که داشتن روی Ascension کار میکردن و یه تیم جدید هم که با اومدن CB تشکیل شده. حالا اگه یه تیم مخفی هم داشته باشن که روی GOW جدید کار میکرده پس اون میشه تیم چهارم! (که به نظرم همچین چیزی غیر ممکنه)

بهترین حالت همون نمایش CG از چشم کریتوس/شخصیت جدیده.

نه دیگه چه خبره!:دی بعد از اتمام پروژه Ascension کارگردان بازی Todd Papy (که دیزاینر GoW یک و دو بود) استدیو رو ول کرد رفت کرایتک. بعد این تیم یه پروژه جدید رو شروع کرد که چون بی کارگردان بودن Cory Barlog دوباره به سانتا برگشت و شد کارگردان پروژه ان تیم. تیم سومی وجود نداره.

البته من مثل همه با بازگشت Cory Barlog حال نمیکنم. یعنی ایشون کارگردان خیلی خوبی هست اما اینطور که دوستان میگن موفقیت GoWII همش بخاطر ایشون نیست. اگه GoWII ان همه خوب بود بخش بزرگیش بخاطر این بود که دیوید جفی Creative Director بازی بود. یعنی وظیفه ای عین ان چیزی که نیل دراکمن توی TLoU داشت. اما الان دیگه دیوید جفی رفته که یعنی مغز متفکر GoW دیگه درکار نیست! اگه دیوید جفی به SM برمیگشت من بیشتر خوشحال میشدم! البته اینکه دیوید جفی یه بازی برای PS4 بسازه هم خیلی باحال بنظر میرسه!:دی

در ضمن من فکر میکنم در حال حاضر و با توجه به کنسل شدن پروژه استیک و اخراج دوستان عزیز، عملا سر تیم اول گرد شده و کلا SM یه بازی در دست ساخت داره که همون پروژه کوری بارلگ هست. باقی بکس هم دارن به باقی استدیوها برای ساخت بازی هاشون کمک میکنن. از اوردر تا هوهوکیوم و اوریبادیز گان تو د رپچر و ...

آخرین ویرایش:
God-of-War-God-of-War-Wallpaper-Widescreen-1-.jpg

عنوان :
God Of War Series

Hype Lvl در صورت معرفی : ۲

اصلا چی هست ؟ یکی از بزرگترین و خوشنام ترین بازی سبک H&S بهمراه بی اعصاب ترین و بهترین شمشیرزن کل تاریخ صنعت بازی یعنی ، کریتوس (علی دانته و مرتضی ;;)>:):d) . یکی از معدود سری بازی های تاریخ که میانگین نمرات شماره های اصلی بازی به زیر ۹۰ تا بحال نزول نکرده است . بزرگترین مشخصه های این سری در ابتدا گیم پلی اعتیاد اور و فوق العاده زیبای ان بهمراه گرافیکی بی نظیر و دیدنی بوده هست و سپس داستان و کاراکتر های کم نظیر و مثال زدنی و در عین حال موسیقی حماسی و گوش نواز بوده است . تا بحال بصورت کلی ۶ نسخه اصلی و فرعی از بازی منتشر شده است که سهم هر کنسول سونی بجز نسل های جدید ( Vita و PS4 ) دو بازی بوده است ، نسخه اول و دوم برای کنسول افسانه ای PS2 و نسخه سوم و فرعی Acension برای PS3 و دو نسخه COO و GOS برای کنسول دستی PSP .
فضای بازی الهام گرفته شده از خدایان یونانی است که خود تضمین کننده جذابیت بازی است همچنین سازنده این سری بازی ، استدیو افسانه ای و دوست داشتنی یعنی Santa Monica است که محل افراد بزرگی به مانند دیوید جفی بوده است .
شخصیت اصلی بازی یعنی Kratos یکی از بزرگترین و صاحب نام ترین کاراکتر های دنیای بازی است که بدلیل خصوصیات رفتاری اش در بین بازیباز ها بسیار محبوب است . سری GOW جز معدود انحصاری هایی است که بعنوان Console Seller یاد میشود .

درصد معرفی بازی : ۱۰ ٪

چرا فکر می کنیم معرفی میشه ؟ بیکاری بیش از حد بخش اعظمی از استدیو SM و همچنین اینکه این بازی بی رو و برگرد یروز بالاخره معرفی میشه !

====================================================

آخرین ویرایش:
آقا این آخرین پیام در مورد اون قضیه سوء تفاهمه فقط واسه اینکه کدورتها رفع شده باشه بره پی کارش، کیا تو هم الکی کیبورد نشکون واسه ما:d

این پیام ماکان ـه:

چه دل پری داری!:biggrin1: ریدی عزیز من!:biggrin1: شماها به خودتون گرفتید وگرنه که منظور شماها نبودید. منظور کسایی بودن که عکس گونی شیر میکردن، آمار فروش WD میدادن یا آنتی هایپرهایی که یه پست در میون ضد حال میزدن که بعد کنفرانس اپیک فیل نشن!:biggrin1: وگرنه ما باش ما کاری نداشتیم که!:biggrin1: بی جنبه های مایکرو فن!:biggrin1:

والا من دل پری واقعاً نداشتم، انگ مایکرو فن بودن هم که اصلاً بهم نمی چسبه:d فقط حس کردم یخورده بی انصافیه همچین جمع خوب و صمیمی رو یهویی بخوایم زیر و رو کنیم... هممون می دونیم این E3 چهار روز دیگه میاد و در عرض چند ساعت تموم میشه بعدش فروم هم میشه همون فروم سابق، و از اونطرف هیچ تضمینی هم نیس تا E3 سال بعد زنده باشیم تو این وضع خُب حیف نیست حداکثر استفاده رو نبریم؟ یه سری از بچه ها اخبار میذارن، یه سری بحث می کنن، یه سری هم فان می کنن تاپیک رو و واقعاً هم هیچ کدوم مغایرتی با بقیه ندارن و یه کدوم نباشن مزه تاپیک میره. تو پست قبلی هم گفتم با ماکان - Cloud Strife - و HL2-GF هیچ مشکلی نداشتم و ندارم هر کسی دیگه ای هم بود 100% پستش رو نقل قول می کردم چون بحث اصلاً در مورد شخص نیست بحث حرف ناحساب ـه، ولی بازم اگه لحن گاهی جاها تند بود عذر میخوام اونام قبول کنن حرف و لحنشون تو اون دو تا پست داغون بود که ماکان قبول داره ظاهراً:d

این گیف رو هم یادگاری از ما داشته باشین، قشنگ 3 تا 5 ژوئن واسمون خاطره شد با این زد و خوردی که صورت گرفت:d

64471910320292798601.gif

آخرین ویرایش:
رو کرده دیگه درایو کلاب!!:d البته رقبای درایو کلاب تو پاییز خیلی زیاد و قدر شدن واقعا کار براش سخت شده بترسید که اینا دوباره تاخیر بزنن تا بازی رو بهتر کنند:d

البته تو بحث گرافیک بقیه باید تاخیر بزنن تا بازی رو به حد درایو کلاب برسونن# FACT:d تو گیم پلی تا حدودی موافقم شاید درایو کلاب:d

آقا بیخیال VG247، یکی به من بگه صابر اینجا چی میگه؟! :دی
عناوینی که در کنفرانس ها تایید شده است !
Microsoft Conference:
Beyond Good & Evil 2 gameplay for Xbox One
DirectX 12 trailer for Xbox One
Fable Legends gameplay for Xbox One
Forza Horizon 2 gameplay for Xbox One
Gears of War 4 gameplay for Xbox One
Halo 5 tech demo for Xbox One
Kinect TV & Shows trailer for Xbox One
Call of Duty: Advanced Warfare gameplay for Xbox One
Quantum Break gameplay for Xbox One
Star Wars: Battlefront III gameplay for Xbox One
Titanfall DLC gameplay for Xbox One
Microsoft Show Floor:
Dragon Age: Inquisition (Xbox One)
EA Sports UFC (Xbox One)
Fable Legends (Xbox One)
FIFA 15 (Xbox 360/One)
Forza Horizon 2 (Xbox One)
Killer Instinct (Xbox One)
Madden NFL 15 (Xbox One)
Middle-Earth: Shadow of Mordor (Xbox One)
NHL 15 (Xbox 360/One)
Project Spark (Xbox One)
Sunset Overdrive (Xbox One)
Quantum Break (Xbox One)
Sony Conference:
Destiny gameplay for PS4
DriveClub trailer for PS4
God of War 4 CGI for PS4
Indie Games trailer for PS3/PS4/Vita
inFamous: Second Son DLC gameplay for PS4
The Order: 1886 gameplay for PS4
Uncharted 4: The Sunken Blade tech demo for PS4
Watch_Dogs gameplay for PS4
Sony Show Floor:
Alien: Isolation (PS3/PS4)
Batman: Arkham Knight (PS4)
Destiny (PS4)
Disgaea 4 (Vita)
DriveClub (PS4)
EverQuest Next (PS4)
Hatsune Miku – Project DIVA – F 2nd (Vita)
Lords of the Fallen (PS4)
Natural Doctrine (Vita)
Planetside 2 (PS4)
The Order: 1886 (PS4)
Ultra Street Fighter IV (PS3)
Watch_Dogs (PS4)
Nintendo Show Floor:
Bayonetta 2 (Wii U)
Castlevania: Symphony of the Night 2 (3DS)
Hyrule Warriors (Wii U)
Mario Kart 8 (Wii U)
Monster Hunter 4: Ultimate (3DS)
Pokken FIghters (Wii U)
Sonic Boom (3DS/Wii U)
Super Smash Bros. U (Wii U)
Super Smash Bros. 3D (3DS)
Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call (3DS)
The Legend of Zelda: Shard of Nightmare (Wii U)
Xenogears: Origins (Wii U)
E3 2014 | اخبار و حواشی E3 ( پست اول خوانده شود )

اینایی که قرمز کردم کجا تایید شدن؟! تازه اون W_D دیگه اوج سوتیه :دی آخه بازیی که منتشر شده دیگه توی کنفرانس سونی میخواد چی نشون بده؟! :دی

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer epiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic failllllllllllllllllllllllllllllllllll

یعنی اگه همچین چیزی پیش بیاد ملت کنفرانس رو روی سر مجری و استدویو جاپون ... خراب میکنن .... ولی اگه واقعی باشه من یه دل سیر میخندم ...

Game Informer لیستی از تمامی بازیهایی که در E3 چه در حد شایعه و چه تایید شده وجود خواهند داشت تهیه کرده که میتونید در لینک زیر بخونید:

The Giant E3 2014 Games List - Features - www.GameInformer.com

و اینکه Alexandre Amancio کارگردان خلاق بازی AC: Revelations که پس از انتشار این بازی در ژانویه 2012 یوبی سافت رو ترک کرده بود شش ماه بعد دوباره بازگشته، این بار برای AC: Unity...

Assassin’s Creed Revelations Creative Director Returns For Unity - News - www.GameInformer.com

و مورد آخر اینکه دو استودیوی Criterion (سازنده BurnOut و Need for speed) و Crystal Dynamics (سازنده Tomb Rider) در E3 از بازیهای جدیدشون پرده خواهند برداشت.

http://www.gameinformer.com/b/news/...l-dynamics-will-announce-new-games-at-e3.aspx

آخرین ویرایش:
R U Ready ؟ :((

05408669044201933721.jpg

پ.ن 1 : جریان اینا رو خودم می دونم :(

پ.ن 2 : اونی هم که سانسور شده چیز خاصی نیست اسمش مشکل داشت گفتم گل بگیرمش :دی

والا این خبر رو دیروز هم یکی از رفقا در بخش اخبار قرار داد ! :d نمیدونم کدوم سایتی شروع کرده به قرار دادن این مطلب، ولی خُب باید بگم که این قسمت از همون روز معرفی بازی همینطور دست نخورده باقی مونده.. ! :(
پ.ن: کلا زیاد جدی نگیرید ! :d همین تب و تاب چند روز مانده به E3 باعث و بانی این قضایا هست...:d 4 روز دیگر بیشتر نمونده ..یعنی امیدوارم..

آخرین ویرایش:
اقایون بازی بعدی رو LBP برم یا GOW ؟ :d

والا منم کنکور دارم امسال و کلا همون ۵ دقیقه وقت احسانم ندارم :d و بحث منت گذاری نیست ولی بخاطر جو بچه و روی گلشون میام و پست چرت و پرت میدم چون واقعا بچه های اینجا رو دوست دارم.
پیشنهاد من اینه:اینو زن Cory Barlog درست کرده به قول Cory که گفته:Even Fuzzy Kratos Is Angry

mi7zxmf15n8912oein2.jpg

بچه ها نمیدونم کسی خبرشو گذاشته یا نه ولی سایت Reddit از GG سوال کرده که ایا ای پی جدیدتون OPEN WORLD یا نه که

تهیه کننده ارشد بازی تایید کرد که در حال حاضر در حال کار بر روی یک عنوان جهان آزاد چالش برانگیز هستیم

نه دیگه چه خبره!:دی بعد از اتمام پروژه Ascension کارگردان بازی Todd Papy (که دیزاینر GoW یک و دو بود) استدیو رو ول کرد رفت کرایتک. بعد این تیم یه پروژه جدید رو شروع کرد که چون بی کارگردان بودن Cory Barlog دوباره به سانتا برگشت و شد کارگردان پروژه ان تیم. تیم سومی وجود نداره.

البته من مثل همه با بازگشت Cory Barlog حال نمیکنم. یعنی ایشون کارگردان خیلی خوبی هست اما اینطور که دوستان میگن موفقیت GoWII همش بخاطر ایشون نیست. اگه GoWII ان همه خوب بود بخش بزرگیش بخاطر این بود که دیوید جفی Creative Director بازی بود. یعنی وظیفه ای عین ان چیزی که نیل دراکمن توی TLoU داشت. اما الان دیگه دیوید جفی رفته که یعنی مغز متفکر GoW دیگه درکار نیست! اگه دیوید جفی به SM برمیگشت من بیشتر خوشحال میشدم! البته اینکه دیوید جفی یه بازی برای PS4 بسازه هم خیلی باحال بنظر میرسه!:دی

در ضمن من فکر میکنم در حال حاضر و با توجه به کنسل شدن پروژه استیک و اخراج دوستان عزیز، عملا سر تیم اول گرد شده و کلا SM یه بازی در دست ساخت داره که همون پروژه کوری بارلگ هست. باقی بکس هم دارن به باقی استدیوها برای ساخت بازی هاشون کمک میکنن. از اوردر تا هوهوکیوم و اوریبادیز گان تو د رپچر و ...
البته چند ماه بعد از اتمام Ascension بود که Todd Papy استودیو رو ترک کرد و تیمی که Todd Papy داشت با تیم Barlog فرق داره ! :d Barlog وقتی برگشت به SM یک تیم واسه خودش تشکیل داد و یک سری افراد جدید گرفت :d یعنی علاوه بر تیم تقریباً نابود شده ی Stig Asmussen دو تیم اصلی دیگه هم SM داره ! :d Barlog Team + Ascension Team :d البته اون بکس هم که به استودیوهای دیگه کمک می کنن هستن همیشه :d
نه دیگه بی انصافی نکن Barlog واقعاً خیلی تاثیر داشت در GOW II دقیقاً مثل David Jaffe که برای Original GOW هم کارگردان بود هم Lead Designer و هم یکی از نویسندگان بازی ! :d Barlog هم همین نقش ها رو در GOW II بر عهده داشت ولی David Jaffe هم کمک خیلی بزرگی بود به خاطر اینکه Creative Director بازی Jaffe بود :d همون گفتت هم که موفقیت بازی فقط به خاطر Barlog نبوده در مورد همه ی سازندگان صدق می کنه و قبولش داریم :d

تیم Ascension بعد از عرضه ی بازی متلاشی شد یه سری مثل Alex Sulman و ....رفتن تو تیم استیک که کلا به F. رفت . یه سری هم رفتن پش بارلوگ . SMالان یه تیم داره ، استیگ کلا به F داد استدیو رو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or