[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
ماکان نوشتم تیم چهارم چون با اومدن CB یه تیم سومی توی سانتا درست شد دیگه، مگه غیر از اینه؟!الان یه تیم اصلی داریم (که پروژشون کنسل شد)، یه تیم دوم که داشتن روی Ascension کار میکردن و یه تیم جدید هم که با اومدن CB تشکیل شده. حالا اگه یه تیم مخفی هم داشته باشن که روی GOW جدید کار میکرده پس اون میشه تیم چهارم! (که به نظرم همچین چیزی غیر ممکنه)
بهترین حالت همون نمایش CG از چشم کریتوس/شخصیت جدیده.

:d) . یکی از معدود سری بازی های تاریخ که میانگین نمرات شماره های اصلی بازی به زیر ۹۰ تا بحال نزول نکرده است . بزرگترین مشخصه های این سری در ابتدا گیم پلی اعتیاد اور و فوق العاده زیبای ان بهمراه گرافیکی بی نظیر و دیدنی بوده هست و سپس داستان و کاراکتر های کم نظیر و مثال زدنی و در عین حال موسیقی حماسی و گوش نواز بوده است . تا بحال بصورت کلی ۶ نسخه اصلی و فرعی از بازی منتشر شده است که سهم هر کنسول سونی بجز نسل های جدید ( Vita و PS4 ) دو بازی بوده است ، نسخه اول و دوم برای کنسول افسانه ای PS2 و نسخه سوم و فرعی Acension برای PS3 و دو نسخه COO و GOS برای کنسول دستی PSP .چه دل پری داری!:biggrin1: ریدی عزیز من!:biggrin1: شماها به خودتون گرفتید وگرنه که منظور شماها نبودید. منظور کسایی بودن که عکس گونی شیر میکردن، آمار فروش WD میدادن یا آنتی هایپرهایی که یه پست در میون ضد حال میزدن که بعد کنفرانس اپیک فیل نشن!:biggrin1: وگرنه ما باش ما کاری نداشتیم که!:biggrin1: بی جنبه های مایکرو فن!:biggrin1:
رو کرده دیگه درایو کلاب!!:d البته رقبای درایو کلاب تو پاییز خیلی زیاد و قدر شدن واقعا کار براش سخت شده بترسید که اینا دوباره تاخیر بزنن تا بازی رو بهتر کنند:d
E3 2014 | اخبار و حواشی E3 ( پست اول خوانده شود )عناوینی که در کنفرانس ها تایید شده است !
Microsoft Conference:
Beyond Good & Evil 2 gameplay for Xbox One
DirectX 12 trailer for Xbox One
Fable Legends gameplay for Xbox One
Forza Horizon 2 gameplay for Xbox One
Gears of War 4 gameplay for Xbox One
Halo 5 tech demo for Xbox One
Kinect TV & Shows trailer for Xbox One
Call of Duty: Advanced Warfare gameplay for Xbox One
Quantum Break gameplay for Xbox One
Star Wars: Battlefront III gameplay for Xbox One
Titanfall DLC gameplay for Xbox One
Microsoft Show Floor:
Dragon Age: Inquisition (Xbox One)
EA Sports UFC (Xbox One)
Fable Legends (Xbox One)
FIFA 15 (Xbox 360/One)
Forza Horizon 2 (Xbox One)
Killer Instinct (Xbox One)
Madden NFL 15 (Xbox One)
Middle-Earth: Shadow of Mordor (Xbox One)
NHL 15 (Xbox 360/One)
Project Spark (Xbox One)
Sunset Overdrive (Xbox One)
Quantum Break (Xbox One)
Sony Conference:
Destiny gameplay for PS4
DriveClub trailer for PS4
God of War 4 CGI for PS4
Indie Games trailer for PS3/PS4/Vita
inFamous: Second Son DLC gameplay for PS4
The Order: 1886 gameplay for PS4
Uncharted 4: The Sunken Blade tech demo for PS4
Watch_Dogs gameplay for PS4
Sony Show Floor:
Alien: Isolation (PS3/PS4)
Batman: Arkham Knight (PS4)
Destiny (PS4)
Disgaea 4 (Vita)
DriveClub (PS4)
EverQuest Next (PS4)
Hatsune Miku – Project DIVA – F 2nd (Vita)
Lords of the Fallen (PS4)
Natural Doctrine (Vita)
Planetside 2 (PS4)
The Order: 1886 (PS4)
Ultra Street Fighter IV (PS3)
Watch_Dogs (PS4)
Nintendo Show Floor:
Bayonetta 2 (Wii U)
Castlevania: Symphony of the Night 2 (3DS)
Hyrule Warriors (Wii U)
Mario Kart 8 (Wii U)
Monster Hunter 4: Ultimate (3DS)
Pokken FIghters (Wii U)
Sonic Boom (3DS/Wii U)
Super Smash Bros. U (Wii U)
Super Smash Bros. 3D (3DS)
Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call (3DS)
The Legend of Zelda: Shard of Nightmare (Wii U)
Xenogears: Origins (Wii U)
خرده فروشی Amazon عنوان The Last Guardian را برای Playstation 3 لیست کرد ! مبارک Wanda و رفقا:d
خرده فروشی Amazon عنوان The Last Guardian را برای Playstation 3 لیست کرد ! مبارک Wanda و رفقا:d

پیشنهاد من اینه:اینو زن Cory Barlog درست کرده به قول Cory که گفته:Even Fuzzy Kratos Is Angryاقایون بازی بعدی رو LBP برم یا GOW ؟ :d
والا منم کنکور دارم امسال و کلا همون ۵ دقیقه وقت احسانم ندارم :d و بحث منت گذاری نیست ولی بخاطر جو بچه و روی گلشون میام و پست چرت و پرت میدم چون واقعا بچه های اینجا رو دوست دارم.
البته چند ماه بعد از اتمام Ascension بود که Todd Papy استودیو رو ترک کرد و تیمی که Todd Papy داشت با تیم Barlog فرق داره ! :d Barlog وقتی برگشت به SM یک تیم واسه خودش تشکیل داد و یک سری افراد جدید گرفت :d یعنی علاوه بر تیم تقریباً نابود شده ی Stig Asmussen دو تیم اصلی دیگه هم SM داره ! :d Barlog Team + Ascension Team :d البته اون بکس هم که به استودیوهای دیگه کمک می کنن هستن همیشه :dنه دیگه چه خبره!بعد از اتمام پروژه Ascension کارگردان بازی Todd Papy (که دیزاینر GoW یک و دو بود) استدیو رو ول کرد رفت کرایتک. بعد این تیم یه پروژه جدید رو شروع کرد که چون بی کارگردان بودن Cory Barlog دوباره به سانتا برگشت و شد کارگردان پروژه ان تیم. تیم سومی وجود نداره.
البته من مثل همه با بازگشت Cory Barlog حال نمیکنم. یعنی ایشون کارگردان خیلی خوبی هست اما اینطور که دوستان میگن موفقیت GoWII همش بخاطر ایشون نیست. اگه GoWII ان همه خوب بود بخش بزرگیش بخاطر این بود که دیوید جفی Creative Director بازی بود. یعنی وظیفه ای عین ان چیزی که نیل دراکمن توی TLoU داشت. اما الان دیگه دیوید جفی رفته که یعنی مغز متفکر GoW دیگه درکار نیست! اگه دیوید جفی به SM برمیگشت من بیشتر خوشحال میشدم! البته اینکه دیوید جفی یه بازی برای PS4 بسازه هم خیلی باحال بنظر میرسه!
در ضمن من فکر میکنم در حال حاضر و با توجه به کنسل شدن پروژه استیک و اخراج دوستان عزیز، عملا سر تیم اول گرد شده و کلا SM یه بازی در دست ساخت داره که همون پروژه کوری بارلگ هست. باقی بکس هم دارن به باقی استدیوها برای ساخت بازی هاشون کمک میکنن. از اوردر تا هوهوکیوم و اوریبادیز گان تو د رپچر و ...