نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

R U Ready ؟ :((

پ.ن 1 : جریان اینا رو خودم می دونم :(
جریان اینارو من نمیدونم,میشه یه توضیح کوتاه بدی:d
پ.ن:خیلی خوبه تو این تاپیک دلقک بازی نداریم

آخرین ویرایش:
یه بابایی با کرای انجین یه سری مراحل کراش رو بازسازی کرده :( حالا بازسازی که نه ولی همینجوری فن مید یه چیزی زده :(

فقط منم که گرافیک کرش رو PS1 رو به این ترجیح می دم یا شما ها هم اینطوری هستید؟ :-/

چه جالب ! نمی دونستم کنفرانس سونی تو E3 دو تا تاپیک داره ! :d
راستی دوستان 5 ساعن دیگه کاور گیم اینفورمر رونمایی میشه .

شات ویچر3 مادر بگرید بود .
سونی بند مگه نگفتن نمایش نداره ؟

آقا با توجه به اینکه کاور گیم اینفورمر الان رونمایی میشه انتظار یه چیز سری رو نداشته باشین احتمالا یه عکس کلی هست که یه سری نکات ریز و سیکرت در مورد هف لایف3 و ... داره :دی

Using Tapatalk

به خاطر جریان این سیب هایی که این چند وقت همه جا عکسش بود :(

کلا اصل موضوع سیب برمیگرده به همون توییت ND که هممون فکر کردیم به UC مربوط میشه!:دی در صورتی که شاید اصلا داشتن به کرش اشاره میکردن!:دی

کلا اصل موضوع سیب برمیگرده به همون توییت ND که هممون فکر کردیم به UC مربوط میشه!:دی در صورتی که شاید اصلا داشتن به کرش اشاره میکردن!:دی

اتفاقاً چند وقت پیش داشتم همینو به امیر می گفتم :دی که شاید با این آنچارتده احتمالاً پروسه ی ساخت کراش هم کلید خورده :دی (البته اگه IP دست سونی باشه)
که اتفاقاً به نتایج جالبی هم رسیدیم ! مثلاً صدا گذار نئو کورتکس توی بازی گاو 3 هم بوده !!!!!! جای :

هیدیز !!!!!!!!!!!!

به شدت در انتظار دیدن بازی های ND مخصوصا Uncharted هستیم ، اون شات هایی که از کاراکترها داد انتظاراتو در حد تیم ملی برده بالا !

راستی E3 برای بازیسازان مستقل بخش خاصی نداره ؟

به شدت در انتظار دیدن بازی های ND مخصوصا Uncharted هستیم ، اون شات هایی که از کاراکترها داد انتظاراتو در حد تیم ملی برده بالا !

راستی E3 برای بازیسازان مستقل بخش خاصی نداره ؟
شما اگر خودت بازیساز هستی و میخوای بدون هیچ هزینه ای پروژه ـت رو منتشر کنی، بهترین گزینه همین نرم افزار Game Maker هست ـش ! :d SCEI طی همکاری که با YoYo Games داشته، به این صورت خواهد بود که شما می توانید با موتور Game Maker بازی خودتون رو بدون هیچ هزینه ای لایسنس و بر روی پلتفرم های خانواده پلی استیشن یعنی PS Vita و PS3 و PS4 عرضه کنید ! این واقعا برای بازیسازان مستقل و کوچک نکته بسیار مهمی به شمار میاد..
The collaboration between the engine maker YoYo Games and SCEI means that licensed PlayStation developers will be able to create and publish GameMaker: Studio games to PlayStation platforms free of charge
فکر کنم همینطوره، حالا برای جزئیات بیشتر هم به اینجا سر بزنید بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or