[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اقایون بازی بعدی رو LBP برم یا GOW ؟ :d
والا منم کنکور دارم امسال و کلا همون ۵ دقیقه وقت احسانم ندارم :d و بحث منت گذاری نیست ولی بخاطر جو بچه و روی گلشون میام و پست چرت و پرت میدم چون واقعا بچه های اینجا رو دوست دارم.
به نظرم تنها راه معرفی GOW جدید همینهاز اونجایی که احتمال گاو خیلی پایینه ولی هنوز ممکنه مثل اون تیزر گاو 3 یه CG چند ثانیه ای فقط واسه هایپ کش کردن ملت نشون بدن :biggrin1:
یکم اون کازشوریده یاد بگیرهبا gprs دارم میامولی سعی میکنم اوکی اش کنم![]()

تا خرخره تو شرط هستم ولی باهات شرط میبندم که کرش رو اکتی نمیسازهاگه به قیمت 449 دلار بده میتونه موفق باشه در این صورت اضافه کاریه و میره بقل دست vita tv
سوپرایز امسال سونی u4 ـه 2 تا از استدیو های اصلی سونی تو e3 نیستن ،3rd پارتی هم به جز بازی ژاپنی انتظار ندارم
کراش اکتیویژن احتمالش هست +TLG

به نظرم تنها راه معرفی GOW جدید همینهمگر اینکه SM یه تیم سوم (الان که دیگه فکر کنم باید گفتم چهارم، درسته؟) هم داشته و به صورت مخفیانه (Ninja Style
) روی نسخه جدید کار میکرده.
فقط امیدوارم هرجوری که معرفیش میکنند دنباله GOW III نباشه! باو این همه Mythology غنی توی دنیا داریم، یکم از یونان بکشن بیرون!
تا خرخره تو شرط هستم ولی باهات شرط میبندم که کرش رو اکتی نمیسازه![]()
اگه به قیمت 449 دلار بده میتونه موفق باشه در این صورت اضافه کاریه و میره بقل دست vita tv
سوپرایز امسال سونی u4 ـه 2 تا از استدیو های اصلی سونی تو e3 نیستن ،3rd پارتی هم به جز بازی ژاپنی انتظار ندارم
کراش اکتیویژن احتمالش هست +TLG
دوست عزیز یکم زیاد نگفتیاگه به قیمت 449 دلار بده میتونه موفق باشه در این صورت اضافه کاریه و میره بقل دست vita tv
ماکان نوشتم تیم چهارم چون با اومدن CB یه تیم سومی توی سانتا درست شد دیگه، مگه غیر از اینه؟!آقا چه خبره این همه تیم درست کردید؟کم مونده به تیم هفتم و هشتم سانتا هم برسید!
کلا سانتا دو تا تیم داره! یدونه که گاو 3 رو ساخت و بعد از اتمامش رفت سر ان IP کذایی و در نهایت به مشکل قطعی آب برخورد. یکی هم تیم دوم که اسنشن رو ساخت و الان دست بالرگ هست. در نتیجه SM به نمایش نباید برسه (قاعدتا) چون جناب استیگ گند بالا آوردن. ان یکی تیم هم نباید هیچی ساخته باشه!
البته اینم یه موردی که هست، اینه که خود سونی هم هیچ وقت دقیق نمیدونه چی رو میتونه توی نمایشگاه نشون بده! مثلا خود ND میگفت سر نمایش UC2 تا روز قبل نمایشگاه دیگه همه به این نتیجه رسیدن بودن که بازی به E3 نمیرسه و تو کنفرانس سونی نمایشی نخواهد داشت چون یه باگ مسخره داشت که حل نمیشده. اما یهو درست شب قبل نمایش (6 7 ساعت مونده به شروع کنفرانس) یهو یکی از برنامه نویس های ND از خونه به سونی زنگ میزنه که فهمیده داستان باگ چیه و حلش کرده و خلاصه دیقه 90 کار UC2 ردیف میشه و به کنفرانس میرسه و فوقع ماوقع.
یعنی کلا انطور که ما فکر میکنیم سونی هم همیشه برنامه مشخصی برای اینکه چی نشون بده نداره! انها هم باید تا دیقه 90 صبر کنن ببینن بازی های مورد نظر به نمایش میرسن یا نه!
خب يه خبري هم از بازيي كه امي خانم در استديو visceral games مسئوليتش رو به عهده گرفته بزاريم شايد در e 3 امسال هم خبري ازش شد :dAfter leaving Naughty Dog, former Uncharted Creative Director Amy Hennig joined Visceral Games to work in the same role on a new Star Wars game, which from what we gathered from career opportunity ads should be another third-person action/adventure. Shortly after, Todd Stashwick, that many know as the narrator of the PS4 Uncharted teaser shown last year, joined her as co-writer.
Looks like at the moment they’re doing research for the game right at the source,
ضمنا Ben Wanat مغز متفكر DS 3 و طراح DS 2 هم به پروژه امي ملحق شده اما هنوز از سمتش در اين پروژه اطلاعاتي در دست نيست و امكان اين هست كه بااين كه بازي در مراحل اوليه هست اما در E3 يك نمايش زود هنگام داشته باشه .If you’re wondering who Ben Wanat is, he covered the role of Creative Director of Dead Space 3, and Production Designer of Dead Space and Dead Space 2. Evidently Wanat is involved in the project as well. We don’t have precise information on his new role, but he might possibly take up the Producer seat again, or co-direct the game with Hennig.
It’s currently unknown if the game will have any presence at E3, even if it seems to be in the preliminary production phase, so it might be too early for a showing.