نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اقایون بازی بعدی رو LBP برم یا GOW ؟ :d

والا منم کنکور دارم امسال و کلا همون ۵ دقیقه وقت احسانم ندارم :d و بحث منت گذاری نیست ولی بخاطر جو بچه و روی گلشون میام و پست چرت و پرت میدم چون واقعا بچه های اینجا رو دوست دارم.

اینو بنویس :

13888313964003868581.jpg

از اونجایی که احتمال گاو خیلی پایینه ولی هنوز ممکنه مثل اون تیزر گاو 3 یه CG چند ثانیه ای فقط واسه هایپ کش کردن ملت نشون بدن :دی

PS4 Ultimate Player Edition Bundle Listed On Amazon, Comes With PS Vita

احتمالا یکی از سورپرایزا باشه !

اگه به قیمت 449 دلار بده میتونه موفق باشه در این صورت اضافه کاریه و میره بقل دست vita tv
سوپرایز امسال سونی u4 ـه 2 تا از استدیو های اصلی سونی تو e3 نیستن ،3rd پارتی هم به جز بازی ژاپنی انتظار ندارم
کراش اکتیویژن احتمالش هست +TLG

از اونجایی که احتمال گاو خیلی پایینه ولی هنوز ممکنه مثل اون تیزر گاو 3 یه CG چند ثانیه ای فقط واسه هایپ کش کردن ملت نشون بدن :biggrin1:
به نظرم تنها راه معرفی GOW جدید همینه :دی مگر اینکه SM یه تیم سوم (الان که دیگه فکر کنم باید گفتم چهارم، درسته؟) هم داشته و به صورت مخفیانه (Ninja Style :دی) روی نسخه جدید کار میکرده.

فقط امیدوارم هرجوری که معرفیش میکنند دنباله GOW III نباشه! باو این همه Mythology غنی توی دنیا داریم، یکم از یونان بکشن بیرون!

با gprs دارم‌ میام‌ولی سعی میکنم‌ اوکی اش کنم
yahoo_4.gif
یکم اون کازشوریده یاد بگیره :|:دی
مردک تو که چلوکباب بده نیستی، لااقل بیا یه مطلبی در مورد F4 بنویس :دی

آخرین ویرایش:
اگه به قیمت 449 دلار بده میتونه موفق باشه در این صورت اضافه کاریه و میره بقل دست vita tv
سوپرایز امسال سونی u4 ـه 2 تا از استدیو های اصلی سونی تو e3 نیستن ،3rd پارتی هم به جز بازی ژاپنی انتظار ندارم
تا خرخره تو شرط هستم ولی باهات شرط میبندم که کرش رو اکتی نمیسازه :|

به نظرم تنها راه معرفی GOW جدید همینه :دی مگر اینکه SM یه تیم سوم (الان که دیگه فکر کنم باید گفتم چهارم، درسته؟) هم داشته و به صورت مخفیانه (Ninja Style :دی) روی نسخه جدید کار میکرده.

فقط امیدوارم هرجوری که معرفیش میکنند دنباله GOW III نباشه! باو این همه Mythology غنی توی دنیا داریم، یکم از یونان بکشن بیرون!

اصن اینا 100 تا تیم دیگه هم داشته باشن با این اتفاقات اخیر عمراً به این E3 نمی رسن :دی اوج اوجش همون یه CG از چش و چال و مژه های شهلای کریتوس ـه :دی

اگه بخان گاو رو ریبوت کنن و تو e3 معرفی کنن اصولا کریتوس عوض میشه و در نتیجه ایم بازی هم باید عوض بشه که نه تنها سونی بلکه هیچ شرکتی اسم یکی از مهمترین اسم های صنعت گیم رو که فقط نامش باعث فروشش هست رو عوض نمیکنه . پی اوضاع ریبوت هم یخورده ناجور هست :دی

Using Tapatalk

آقا چه خبره این همه تیم درست کردید؟:دی کم مونده به تیم هفتم و هشتم سانتا هم برسید!:دی

کلا سانتا دو تا تیم داره! یدونه که گاو 3 رو ساخت و بعد از اتمامش رفت سر ان IP کذایی و در نهایت به مشکل قطعی آب برخورد. یکی هم تیم دوم که اسنشن رو ساخت و الان دست بالرگ هست. در نتیجه SM به نمایش نباید برسه (قاعدتا) چون جناب استیگ گند بالا آوردن. ان یکی تیم هم نباید هیچی ساخته باشه!

البته اینم یه موردی که هست،‌ اینه که خود سونی هم هیچ وقت دقیق نمیدونه چی رو میتونه توی نمایشگاه نشون بده! مثلا خود ND میگفت سر نمایش UC2 تا روز قبل نمایشگاه دیگه همه به این نتیجه رسیدن بودن که بازی به E3 نمیرسه و تو کنفرانس سونی نمایشی نخواهد داشت چون یه باگ مسخره داشت که حل نمیشده. اما یهو درست شب قبل نمایش (6 7 ساعت مونده به شروع کنفرانس) یهو یکی از برنامه نویس های ND از خونه به سونی زنگ میزنه که فهمیده داستان باگ چیه و حلش کرده و خلاصه دیقه 90 کار UC2 ردیف میشه و به کنفرانس میرسه و فوقع ماوقع.

یعنی کلا انطور که ما فکر میکنیم سونی هم همیشه برنامه مشخصی برای اینکه چی نشون بده نداره! انها هم باید تا دیقه 90 صبر کنن ببینن بازی های مورد نظر به نمایش میرسن یا نه!

449 دلار باشه خوبه ؟! اقا بنظرت بازم زیاد نیست میخوای کمترش کن ! :d
این باندل اگه 500 دلار قیمت گذاری بشه که بعیده ( دیگه رسما یه باندل رویایی میشه، ویتا 99 دلار ! ) ، میتونه کل E3 رو تحت تاثیر خودش قراره بده :d

دوست عزیز یکم زیاد نگفتی :دی می خوای 400$ بده :دی
بنظرم بهترین قیمت بین 500 تا 550 تا هست که به شخصه فکر می کنم اگر همچین چیزی حقیقت داشته باشه (که شایعش بعد از انتشار PS4 زیاد بود و حتی تو انگلستان هم باندل کرده بودن!) با همون 550 تا هم میترکونه مخصوصا اگه سونی بتونه به همین خوبی رابط کاربری بین این دو تا حفظ کنه.
البته از نظر من رویایی ترین باندل 600$ هست که توش یدونه دوربین هم باشه و عملا با این قیمت دوربین رو مجانی دارن میدن دست ملت :دی

آقا چه خبره این همه تیم درست کردید؟:دی کم مونده به تیم هفتم و هشتم سانتا هم برسید!:دی

کلا سانتا دو تا تیم داره! یدونه که گاو 3 رو ساخت و بعد از اتمامش رفت سر ان IP کذایی و در نهایت به مشکل قطعی آب برخورد. یکی هم تیم دوم که اسنشن رو ساخت و الان دست بالرگ هست. در نتیجه SM به نمایش نباید برسه (قاعدتا) چون جناب استیگ گند بالا آوردن. ان یکی تیم هم نباید هیچی ساخته باشه!

البته اینم یه موردی که هست،‌ اینه که خود سونی هم هیچ وقت دقیق نمیدونه چی رو میتونه توی نمایشگاه نشون بده! مثلا خود ND میگفت سر نمایش UC2 تا روز قبل نمایشگاه دیگه همه به این نتیجه رسیدن بودن که بازی به E3 نمیرسه و تو کنفرانس سونی نمایشی نخواهد داشت چون یه باگ مسخره داشت که حل نمیشده. اما یهو درست شب قبل نمایش (6 7 ساعت مونده به شروع کنفرانس) یهو یکی از برنامه نویس های ND از خونه به سونی زنگ میزنه که فهمیده داستان باگ چیه و حلش کرده و خلاصه دیقه 90 کار UC2 ردیف میشه و به کنفرانس میرسه و فوقع ماوقع.

یعنی کلا انطور که ما فکر میکنیم سونی هم همیشه برنامه مشخصی برای اینکه چی نشون بده نداره! انها هم باید تا دیقه 90 صبر کنن ببینن بازی های مورد نظر به نمایش میرسن یا نه!
ماکان نوشتم تیم چهارم چون با اومدن CB یه تیم سومی توی سانتا درست شد دیگه، مگه غیر از اینه؟! :دی الان یه تیم اصلی داریم (که پروژشون کنسل شد)، یه تیم دوم که داشتن روی Ascension کار میکردن و یه تیم جدید هم که با اومدن CB تشکیل شده. حالا اگه یه تیم مخفی هم داشته باشن که روی GOW جدید کار میکرده پس اون میشه تیم چهارم! (که به نظرم همچین چیزی غیر ممکنه)

بهترین حالت همون نمایش CG از چشم کریتوس/شخصیت جدیده.

سوني بيشترين تعداد غرفه رو در نمايشگاه E3 2014 داره
Sony Has The Most Number of Booths for E3 2014 : SegmentNext
--------------------------------------------------------------------------------
After leaving Naughty Dog, former Uncharted Creative Director Amy Hennig joined Visceral Games to work in the same role on a new Star Wars game, which from what we gathered from career opportunity ads should be another third-person action/adventure. Shortly after, Todd Stashwick, that many know as the narrator of the PS4 Uncharted teaser shown last year, joined her as co-writer.
Looks like at the moment they’re doing research for the game right at the source,
خب يه خبري هم از بازيي كه امي خانم در استديو visceral games مسئوليتش رو به عهده گرفته بزاريم شايد در e 3 امسال هم خبري ازش شد :d
بعد از اينكه امي ND رو ترك كرد و به VG پيوست، سمتي مثل اون چيزي كه در U3 دا شت يني Creative Director رو در VG هم براي يه بازي جديد از star wars بر عهده گرفته و ToddStashwick هم به عنوان دستيارش در نويسندگي در VG مشغول كار شده .
اين بازي سوم شخص و در سبك اكشن ادونچر هست و با توجه به اطلاعات به دست امده فعلا در مراحل تحقيقات هستش
If you’re wondering who Ben Wanat is, he covered the role of Creative Director of Dead Space 3, and Production Designer of Dead Space and Dead Space 2. Evidently Wanat is involved in the project as well. We don’t have precise information on his new role, but he might possibly take up the Producer seat again, or co-direct the game with Hennig.
It’s currently unknown if the game will have any presence at E3, even if it seems to be in the preliminary production phase, so it might be too early for a showing.
ضمنا Ben Wanat مغز متفكر DS 3 و طراح DS 2 هم به پروژه امي ملحق شده اما هنوز از سمتش در اين پروژه اطلاعاتي در دست نيست و امكان اين هست كه بااين كه بازي در مراحل اوليه هست اما در E3 يك نمايش زود هنگام داشته باشه .
Uncharted’s Amy Hennig and Todd Stashwick Doing Research for New Star Wars Game; Dead Space 3 Director Involved | DualShockers

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or