یکی مثل که دیگه اینطرفا نیست به کل خیالتون راحت دیشب هم با احسان در موردش حرف زدیم منتها فقط بابت اینکه یه سری فکر نکنن که بقیه نفهم و الکی خوش بودن این مدت – بلانسبت البته - و این وسط فقط خودشون قدرت تشخیص داشتن که یهو این کشف عجیب در رابطه با پست های این تاپیک رو کردن، این پست رو هم میدم. فقط خواهشاً کسی از ناظم /مدیرها پست رو پاک نکنه بزاره 1-2 ساعت بگذره بخونن بعد هم منو بن کنین هم پست رو پاک هیچ اهمیتی نداره بخدا:d
160 صفحس چی دارید میگید آخه؟
همه صحبت های توی پروفایل ها هم منتقل شده به اینجا! بس کنید تروقرآن!
چون خیلی رک حرف زدی، رک حرف می زنم، 160 صفحه ـست داریم همین خزعبلاتی رو میگیم که یکی مثل خودت یه تنه داره تو این 10 صفحه اخیر انجامش میده، البته من هیچ مشکلی با خودت نداشتم و ندارم منتها از اونجایی که بیشترین فکت رو در مورد سنجس ارزش پستهای تاپیک رو دیشب اصرار داشتی خودت صادر کنی فقط مثالت دارم می زنم. ببینم کسی که ادعای پست ارزشمند و خبری داره و خواستار اینه که این تاپیک در مورد خبرها و بحث درست درمون باشه چرا باید خودش از این دست پست صد البته ارزشمند خبری بذاره؟
مگه نمیگی پروفایل با تاپیک خبری فرق داره؟ خ یه سوال می رفتی تو پروفایل امیر علی می گفتی بلیط رو بده من البته از این نظر که داری یه جمله خبری رو به اطلاع بقیه می رسونی پستت خبری و در نتیجه ارزشمند حساب میشه. فکر می کنی الان مثلاً در سال کلهم یکی مثل خودت چند تا پست مفید میده که واسه بقیه تعیین می کنی پست مفید چیه و کی و کجا باید داد؟:d اصن معیار پست مفید چیه؟ اینکه به موضوع ربط داشته باشه؟ اینکه حتماً بار اطلاعاتی داشته باشه و نظر شخصی نباشه؟ اینکه ملت باهاش حال کنن لایک بزنن؟ ...
ولمون کنین به مولا! دنبال جو راه افتادن و با هر سازی که هر 5-6 صفحه یکی شروع به نواختنش می کنه رقصیدن کار سختی نیس. چیزی که تو این تاپیک واضحه اینه که هر 10-15 صفحه یه حس و حالی غالب میشه همه هم چشم بسته به اتفاق میریم تو فازش! والا من یکی هنگ کردم وقتی می بینم همونایی که خودشون با این جو و حرکات بچه ها تا الان یعنی این چند هفته همراه بودن و هیچ مشکلی هم نداشتن الان یهویی در عرض نیم ساعت متحول شدن؟ یا شایدم ترجیح میدن با شرایط کنار بیان. اگه از اول این تاپیک جای فان نبوده پس
دقیقاً ناظم و مدیرها تو این 140 صفحه کجا بودن، هیچکی یعنی اینجا سر نمی زده یهو یادشون افتاد؟ ما ناظمی نداشتیم که پست های 100% در نگاه ما فان در نگاه شما خزعبل رو لایک کنه؟ بوده خودمم خبر دارم. پس چرا یهو بلند میشین اُردی میدین که نیم ساعت بگذره و خودتونم متوجه بشین حرفتون از روی انصاف نبوده، غیر اینه؟ پس چرا الان یه سری شاکین که رمق نداریم؟
ضمناً من واقعاً از سونی فن های قدیمی سایت عذر میخوام – من با کسی که این حرف رو تو پستش زد یعنی
HL2-GF هیچ مسئله ای ندارم تا حالا یه بارم نشده بود ازش پست غیرمنطقی ببینم، اصن کوچیکشم هستم بخدا – منتها واقعاً این حرف الانت یعنی چی آخه؟ یعنی فن های جدید بچه مدرسه ای ـن و قدرت تشخیص ندارنن هیچ کدوم و فقط اگه کسی قدیمی باشه این چیزا رو درک می کنه؟ تو همین تاپیک یکی مثل آریا و رضا تامی فیشر که ازش اسم بردین و والا رفیق ما هم هست! و خیلی های دیگه مثل علی Dante و بهروز و کیا و دو تا امیرحسین ها و محمد امین و وحید.... 40 نفر دیگه که باید حتماً اسم ببرم؟ اینا پست های 100% فانی نبوده که لایک زده باشن، خودشون نگفتن نخندیدن، ما کوریم یعنی؟ بعد معیارتون از قدیمی بودن چیه؟ باید ماقبل 2010 باشه خب بیا همشونم قبل 2010 الان قدیمی حساب شدن؟ اینجا 90% بچه هایی که تو تاپیک فعالن کم کمش 4-3 سالی هست درگیر بازیسنتر هستن حالا خیلی ها اکانت عوض کردن خیلی ها نه و اصلاً بر فرض همه همین دیروز عضو شده باشن در مقایسه با کسایی که اسم بردی و قدیمی ترن چی کم دارن که مثلاً باعث بشه اینا نسنجیده پست بدن بعد قدیمی هایی که اسم بردی سنجیده؟ اگه با یه سری شخص خاص مشکل داری و از عملکردشون خورده میخوای بگیری که یکیشم قطعاً منم و با این 30-40 بار تکرار کردن "کلمه گونی" تو پستهاتون فهموندین، خب قشنگ بیا تک تک اسمشون رو بگو چرا اینچیزا رو واسه مثلاً بی نظمی تاپیک پیش می کشی.... با چیا خوشین بخدا!فان این جریان دیشب از فان 140 صفحه تاپیک قبلش بیشتر بود:d
هر طور خودتون میدین، ادامه بدین، امیدوارم کاربرها از ادامه پست های 100% پرمحتوا و خبری و ارزشمند بهره کافی رو ببرن... تنها تاپیک قبل E3 تو کلهم دنیا که یهویی بعد 140 صفحه تصمیم گرفته میشه که روندش اشتباه بوده وباید ارزشمند بشه که چقدرم شده فقط اینجا، بازیسنتر، ایران. خوشم میاد تو همه چی لنگه نداریم!:d مطمئنم خیلی ها اینجا دانشجون و در نتیجه اونقدر مشغله و گرفتاری دارن که وقت کافی واسه سر زدن به اینجا رو پیدا نکنن ولی بازم می زدن چون سالی یه بار یه همچین مراسمی پیش میاد که قبلش میشه خوش گذروند والا ما بین همین پست های به قول شما خزعبل همه خبرها رو هم می خوندیم از هیچی هم عقب نیافتادیم تا ریزترین خبرها رو هم سرش بحث کردیم مدارکش هم که پاک نشده هست، دو تا تاپیک دیگم کنار همین هستن که فقط اخبار رو میزارن. مشکل چیز دیگه ست به این مسائل ربطش ندین.
هر کسی از امثال من و پستهام تو این پستهام ناراحت شد من شخصاً معذرت میخوام، قصدمم از این پست ناز کردن و اینکه خودمم بخوام بگم آدم خاص و متفاوتیم نبود فقط حس کردم یه سری دارن در حق همه حرفایی که این چند هفته می زدیم بی انصافی می کنن که من والا با خود همین یه سری ها هم حتی مشکلی ندارم بزار راحت باشن. پست 100% آف تاپیک و صد البته فاقد ارزش منتها دیگه مجبور بودم به دادنش. والسلام