نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خب GG تایید کرد که بازی جدیدشون توی E3 حضور نداره . . . :d:| بسیار عالی Water is Disconnected :d

با این حساب SM و GG و MM و Sony Bend و احتمالا QD نیستن. در نتیجه قطعا کرش و د لست گاردین هستن!:دی یعنی سونی باید یه چیز خیلی خیلی خفن و خانه خراب کن داشته باشه که اینطور با اعتماد بنفس همه استدیوهاش رو از شرکت در کنفرانس مرخص کنه و خفه خون بگیره و بی صدا کار کنه! تازه میخواد کنفرانس رو زنده تو سینما هم نشون بده! یا مرض داره و رسما عقلشون رو از دست دادن، یا اتفاقا آب وصله و یه چیزی تو چنته دارن که میدونن قراره بترکونه!:دی آقا کرش هست به مولا!:دی

روی شعار LBP کلیک میکنی یه صفحه باز میشه زده :

Release date: The future
It's a Mystery

?

صفحه‌ی جالبیه. یه ویدیو هم داره (watch?v=hgee3IGYZsU) که کلیپ آهنگ It's a Mystery از Toyah هست. URL پیج هم اسم همین بند توشه.
آهنگ سال ۱۹۸۲ عرضه شده و هیچ ایده‌ای ندارم ربطش به MM و احتمالاً بازی بعدیشون چیه. شاید صرفاً به خاطر اسمش باشه :d

MM سایت جدیدشو راه انداخته که توش یه سری چیزا در مورد بازی جدیدشون هم هست انگار.فکر کنم اینا میخواستن e3 چیزی نشون بدن ولی پشیمون شدن آخرش.
صفحه بازی جدید اسمش toyah هست و توش یه ویدئو از آهنگ It's a Mystery از Toyah Willcox هست.خود واژه toyah هم معنی اسباب بازی میده.
یه درخت هم هست که قیافش شبیه همون مجسمه‌هایی که با move میساختنه.
و اینکه بازی قراره نسل جدید play create share (مثل بازیهای قبلیشون) باشه.
این پست جالب هم در مورد سایت جدید هست.

آخرین ویرایش:
یعین دیگه شک ندارم کرش وtlgهستند کف بزن حیغ هوراااااااا
ما یاد گرفتیم تو این اتفاقات گذشته بیش از حد خودمون رو هایپ نکنیم..
یعنی با این حساب الان سورپرایزهای سونی همین دو مورد هست؟؟منظورم رو اشتباه متوجه نشین یعنی فقط دوتا؟
اون همه ریخت و پاش و سینما همش کشکه؟؟

ما یاد گرفتیم تو این اتفاقات گذشته بیش از حد خودمون رو هایپ نکنیم..
یعنی با این حساب الان سورپرایزهای سونی همین دو مورد هست؟؟منظورم رو اشتباه متوجه نشین یعنی فقط دوتا؟
اون همه ریخت و پاش و سینما همش کشکه؟؟
project beast?

QD رفتن برای گیمز کام! مشکل ما هم اتفاقا اینه که همه رفتن برای GC و TGS‌ و بنظر میرسه چیزی برای E3 نمونده!:دی
ماکان این رو کجا شنیدی؟! :-/
یادمه اعلام کردن نمایش کامل QB افتاده برای گیمزکام ولی تا اونجایی که من میدونم مسئولای QD در مورد حضورشون توی E3 چیزی نگفتن.

MM سایت جدیدشو راه انداخته که توش یه سری چیزا در مورد بازی جدیدشون هم هست انگار.فکر کنم اینا میخواستن e3 چیزی نشون بدن ولی پشیمون شدن آخرش.
صفحه بازی جدید اسمش toyah هست و توش یه ویدئو از آهنگ It's a Mystery از Toyah Willcox هست.خود واژه toyah هم معنی اسباب بازی میده.
یه درخت هم هست که قیافش شبیه همون مجسمه‌هایی که با move میساختنه.
و اینکه بازی قراره نسل جدید play create share (مثل بازیهای قبلیشون) باشه.
این پست جالب هم در مورد سایت جدید هست.
قبل e3 معرفي كنن فرداش دوربين و موو رو ميخرم!

نمیخوام اون درگیری دیشب رو ادامه بدم ولی واقعا باعث شد دل و دماغمو برای پست دادن از دست بدم ! :دی
ولی خیلی دارید E3 ندیده بازی در میارین :دی
بگذریم... من به اون 5 تا مگاتون اعتقاد دارم ! :دی
1. Crash Bandiccot
2. The Last Guardian
3. یه انحصاری 3rd Party که نمیدونم چیه ! :دی
4. Project Beast
5. Uncharted... همینجوری نگین Uncharted و بگذرین ! با نمایشش اینوریا و اونوریا رو میترکونه :دی
+ نمایش از قبل معرفی شده ها...

برخی از کارمندانی که ناتی داگ در سال 2014 به خدمت گرفته
Naughty Dog Hired at Least Seven Developers in 2014 as Studio Prepares for PS4 Uncharted and More | DualShockers
سونی در E3 فقط TLG و آنچارتد و پروجکت بیست و order و کراش رو نشون بده به نظره من فوق العاده میشه (یه بازی ترد پارتی ترجیحا agent هم بذاره تنگش که دیگه یکم دریم بشه :d) برا من بسه یعنی زیادم هست , بقیه بازی هایی هم که در چنته داره بذاره برا گیمزکام و E3 بعدی و توکیوگیمز شو

آخرین ویرایش:
/:)
خب اشکل نداره حالا gg هم نباشه!
با این احتساب انچارتد و د اردر و درایو کلاب قطعی هستن!
پروجکت بیست و کرش و تی ال جی هم احتمال زیاد باشن!
همین 6 تا باشه کافیه! البته به شرطی که پروجکت همون دمونز باشه!
خط خوردن نام هر استودیو شانس حضور کرش رو بیشتر میکنه!
البته در کنار اینها به sony bend هم اطمینان دارم و خیلی دوست دارم آی پیشون همون شایعه ی بازی ترسناکه دنیای باز باشه!
هنوز بازی های زیادی در چنته دارم و خیلی از استودیوهای دیگه که امکان اوردن انحصاری دارن!
شاید نینجا تئوری هم با hs2 اومد! شاید دیپ داوون شگفتی ساز شد شاید....
هنوزم معتقدم بهترین کنفرانس برای ماست حتی وقتی بهترین استودیوهای fpمون نباشن!

- - -ویرایش - - -

نمیخوام اون درگیری دیشب رو ادامه بدم ولی واقعا باعث شد دل و دماغمو برای پست دادن از دست بدم ! :دی
ولی خیلی دارید E3 ندیده بازی در میارین :دی
بگذریم... من به اون 5 تا مگاتون اعتقاد دارم ! :دی
1. Crash Bandiccot
2. The Last Guardian
3. یه انحصاری 3rd Party که نمیدونم چیه ! :دی
4. Project Beast
5. Uncharted... همینجوری نگین Uncharted و بگذرین ! با نمایشش اینوریا و اونوریا رو میترکونه :دی
+ نمایش از قبل معرفی شده ها...
شما پست ندی که دل و دماغی برا ما نمیمونه همتون باید باشید :x
بحث دیشبم گذشت و رفت!
احسان هم باید بیاد countdown رو بذاره! اینجا قهر کردن نداریما :d

ماکان این رو کجا شنیدی؟! :-/
یادمه اعلام کردن نمایش کامل QB افتاده برای گیمزکام ولی تا اونجایی که من میدونم مسئولای QD در مورد حضورشون توی E3 چیزی نگفتن.
یکی نیست بره تو تو*یتر از اینا بپرسه راست میگه هنوز چیزی نگفتن در مورد E3:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or