[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
خب GG تایید کرد که بازی جدیدشون توی E3 حضور نداره . . . :dبسیار عالی Water is Disconnected :d
ما یاد گرفتیم تو این اتفاقات گذشته بیش از حد خودمون رو هایپ نکنیم..یعین دیگه شک ندارم کرش وtlgهستند کف بزن حیغ هوراااااااا
project beast?ما یاد گرفتیم تو این اتفاقات گذشته بیش از حد خودمون رو هایپ نکنیم..
یعنی با این حساب الان سورپرایزهای سونی همین دو مورد هست؟؟منظورم رو اشتباه متوجه نشین یعنی فقط دوتا؟
اون همه ریخت و پاش و سینما همش کشکه؟؟
ماکان این رو کجا شنیدی؟!QD رفتن برای گیمز کام! مشکل ما هم اتفاقا اینه که همه رفتن برای GC و TGS و بنظر میرسه چیزی برای E3 نمونده!![]()

قبل e3 معرفي كنن فرداش دوربين و موو رو ميخرم!MM سایت جدیدشو راه انداخته که توش یه سری چیزا در مورد بازی جدیدشون هم هست انگار.فکر کنم اینا میخواستن e3 چیزی نشون بدن ولی پشیمون شدن آخرش.
صفحه بازی جدید اسمش toyah هست و توش یه ویدئو از آهنگ It's a Mystery از Toyah Willcox هست.خود واژه toyah هم معنی اسباب بازی میده.
یه درخت هم هست که قیافش شبیه همون مجسمههایی که با move میساختنه.
و اینکه بازی قراره نسل جدید play create share (مثل بازیهای قبلیشون) باشه.
این پست جالب هم در مورد سایت جدید هست.

شما پست ندی که دل و دماغی برا ما نمیمونه همتون باید باشیدنمیخوام اون درگیری دیشب رو ادامه بدم ولی واقعا باعث شد دل و دماغمو برای پست دادن از دست بدم !
ولی خیلی دارید E3 ندیده بازی در میارین
بگذریم... من به اون 5 تا مگاتون اعتقاد دارم !
1. Crash Bandiccot
2. The Last Guardian
3. یه انحصاری 3rd Party که نمیدونم چیه !
4. Project Beast
5. Uncharted... همینجوری نگین Uncharted و بگذرین ! با نمایشش اینوریا و اونوریا رو میترکونه
+ نمایش از قبل معرفی شده ها...

یکی نیست بره تو تو*یتر از اینا بپرسه راست میگه هنوز چیزی نگفتن در مورد E3ماکان این رو کجا شنیدی؟!
یادمه اعلام کردن نمایش کامل QB افتاده برای گیمزکام ولی تا اونجایی که من میدونم مسئولای QD در مورد حضورشون توی E3 چیزی نگفتن.