نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خوب نمیخونی دیگه :|
درسته این بازی ها بس خوف میباشند ولی معمولا اونی که میره رو کاور حداقل یه مطلب 10 صفحه ای دارن! بازی هایی که قراره 2-3سال دیگه بیان چی میخواد براشون بنویسه؟ :دی
مگر اینکه در مورد کراش یادی از گذشته بزاره:-"

خوب مگه مثلا به فرض اینکه کرش گزینه مورد نظر باشه، تازه شروع به ساختش کردن؟ حداقل انم باید 2 سال تو پروسه ساخت بوده باشه! یا مثلا اگه TLG باشه 10 صفحه که هیچی، میشه در موردش 50 صفحه نوشت!:دی

بعید نیست چک و دکستر باشه ! پشت صحنه تلو بروس هم میگه که میخواستیم همین عنوان رو بسازیم ، دامینیک موناهان هم معلوم نشد واسه چی رفته بود ناتی داگ :-? :d

-11 things I’m hoping/expecting we’ll see

Halos 1 through 4 in a single high-definition collection
Halo 2 alone remastered
Halo 5: Guardians
Nintendo’s NFC figurines
Star Wars, Star Wars, Star Wars
A glimpse of the next Mass Effect
Uncharted 4
Resident Evil 7
Our first look at a proper Zelda game for the Wii U
Mortal Kombat X
An indie gaming cavalcade

And 6 things we won’t see

A new Nintendo games console
Half-Life 3
Rockstar announcing Red Dead Redemption 2, or Grand Theft Auto V for PC, PS4 and Xbox One
Fallout 4
Sony’s Project Morpheus
A slimmer PlayStation 4

آخرین ویرایش:
@ماکان!
بلی! کراش باشه تازه به ساختش شروع کردن :دی (ND) و معرفی هم بشه میره برا 2-3سال دیگه عرضش! :دی شاید حتی دیرتر بازی بعدی سانتا هم عرضه بشه! :دی عمرا اطلاعات خفنی از بازی تدی معرفیش تو E3 بهمون داده نمیشه! :دی یه چیزی در حد Agent ...یکم بهتر میباشد معرفیش:-"

TLG آزه ممکنه! :دی ولی من بحثم روی GOW و کراش بود!
---
@علی رضا
یعنی عمرا جک معرفی نمیشه! این یکی رو از معرفی کراش هم مطمن ترم:دی
هنوزم به من جواب ندادی! اون نشونه های سونی فازشون چیه؟ :p

اعضای مدیا مولکول به بهانی شرکت نکردن در E3 (:|) یه مهمونی جمع و جور ترتیب دادند ! :d
87451441663862544174.jpg

32482401346967340493.jpg

11402564137458027421.jpg

10520732448024867850.jpg
چقدر محیط استدیوی اینا آرامش بخشه ... واقعا خاص ترین استدیوی سونی هستند ...

خب یه سری تغییرات توی سبک معرفی بازی ها ایجاد کردم. Hype Lvl رو کلا برداشتم، احتمال معرفی هم دیگه درصدی نیست و همینطور دو بخش جدید "چرا سونی باید معرفیش کنه" و برای IP های جدید " نام احتمالی" هم به معرفی ها اضافه شده. همچنین سعی کردم توضیحات کمتر باشه تا خوندن متن سریع و راحت تر باشه.
=====

11345077037947892407.png

عنوان:
IP جدید Atlus

نام احتمالی:
Deviliser

اصلا چی هست؟
ساخته جدید یکی از بهترین JRPG سازهای صنعت گیم، Atlus. اینکه دقیقا بازی توی چه سبکی داره ساخته میشه هنوز مشخص نیست ولی با توجه به پیشینه Atlus و گذشت 5 سال از معرفی آخرین IP جدید این شرکت در سری MegaTen احتمال JRPG بودن این بازی بسیار بالاست.

احتمال معرفی:
متوسط

چرا فکر میکنیم معرفی میشه؟
ثبت نشان تجاری Deviliser توسط Atlus در اواخر سال 2013 و همچنین حرفهای Kenichi Tsuchiya در مورد یک عنوان غافلگیر کننده جدید و معرفی نشده از Atlus، نشون دهنده ساخت IP جدیدی از این کمپانی میباشد.

چرا سونی باید معرفیش کنه؟ عناوین Atlus اصولا بازی های پرفروشی هستن. البته وقتی میگم پر فروش منظورم در حد Uncharted و GOW نیست ولی خب فروش یک میلیون نسخه ای برای یک JRPG (که اسمش FF نیست) کار بزرگیه. مهمترین دلیل موفقیت Atlus رو میشه داشتن هوادارای فوق العاده وفادارش دونست! هوادارای سری MegaTen اینقدر به Atlus وفادارند که حاضرند به راحتی برای تجربه عناوین جدید این شرکت یک کنسول جدید بخرند. P4G نمونه بارز این وفاداریه که تونست روی یک کنسول نسبتا مُرده حدود یک میلیون نسخه فروش کنه. SMT IV و 3DS هم همین وضعیت رو دارن.

در حال حاضر Atlus روی همه کنسول های نسل هفتمی داره بازی میسازه. پس احتمال اینکه این IP جدید مربوط به کنسول های نسل هشتم باشه کم نیست. سونی اگه بتونه Deviliser رو انحصاری PS4 کنه، نه تنها باعث جذب هوادارای وفادار Atlus به سمت PS4 میشه، بلکه میتونه توجه تمامی JRPG فن ها(که تعدادشون توی ژاپن کم نیست) رو به PS4 جلب کنه.

بلی! کراش باشه تازه به ساختش شروع کردن :biggrin1: (ND) و معرفی هم بشه میره برا 2-3سال دیگه عرضش! :biggrin1:

اگه کرش معرفی بشه یعنی باقی شایعات دربارش هم درست بوده و بازی مدت هاست که توسط تیم سوم ND و با همکاری SM در حال ساخت بوده! در نتیجه حرف تو اصلا درست نیست!:دی البته کرش معرفی بشه، روی کاور مجله اصلا عکس عمه من رو بزارن!:دی مهم نیست که! والا بخدا!:دی

! From what we’ve heard about next week , we all have a lot to be excited about
Media Molecule ــ
البته این مطلب در مورد خودشون نیست و در مورد نمایش سونی تو ای3 هست !
:d

آخرین ویرایش:
امیر میکشمتا!:دی شاید GoW صرفا با یه تیزر CG معرفی بشه، یا کرش یه ذره ازش نشون داده بشه (در صورتی که اصلا وجود داشته باشه) اما قطعا همینکه معرفی بشن انقدر خبر بزرگی هست که به واکترو ان تا بازی دیگه بی عرضن!:دی به نظر من این سه تا محتمل تر هستن:

Crash
The Last Guardian
God of War

و شخصا منطقی حساب کنم نظرم به The Last Guardian نزدیک تره!:دی هرچند دوست دارم کرش باشه!:دی
من یکی قاطی کردم این وسط..Cory که میگه من چیزی واسه این E3 ندارم..بعد VG میاد واسه GOW مقاله میزنه..اخرشم این کاوره..
اقا یه دریم شاید Cory ای پی جدید رو داشته میگفته هان؟!

دوستاني كه اينترنت خوبي دارند
لطفا اخر كنفرانس بيان وقايع رو توضيح بدن تا ما هم بفهميم .
والا ما از dial up استفاده مي كنيم و نمي تونيم كنفرانس رو زنده ببينيم.
خسته شديم از بس رويا بافي كرديد.
با تشكر

Destructoid مثل هر سال یه نشان E3 از Atlus گرفته و اون رو به صورت سانسـور شده روی سایتش قرار داده:
58381652835457493198.jpg

با توجه به ظاهرش ملت حدس میزنند که این باشه:
82358518073730728596.jpg

نمایش P4D توی کنفرانس سونی؟! :-/

Teaser: Here's the E3 2014 badge insert, can you guess the game? - Destructoid

برای اونایی که نمیدونند، P4D یه بازی ریتمیک از سری Persona ـست که قراره به صورت انحصاری برای PS Vita عرضه بشه.

واقعآ واسم سوال شده اینط.وری که شما میگین همه عناوین تو e3 هستش و رسمآ چیزی واسه GC و TGS نمیمونه

کجا همه مراسم ؟
آنچارتد اوردر درایو کلاب هستن
بقیش هم احتمالات هستن مثل کرش و پراجکت بیست و گاو و ...

Using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or