نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

منم احتمال میدم کرش باشه.:d مخصوصا به خاطر این قسمتش:-?
I won’t give any hints, but I can say this, I love the cover art. One of the more unique covers we have done. It’s wonderfully different

نه آقا کاور مجله قطعا Crash هست!:دی آنچارتد بود سونی اینقدر فشار نمیاورد که مخفی بمونه! لابد کرشه!:دی
:x:x:bighug::bighug:کسی این عکس ر دیده بود ؟؟؟!!!
maxresdefault.jpg
نشستم با دقت یه بار دیگه لانچ تریلر ر دیدم خودم تا حالا ای عکس ر ندیده بودم

The Order قبلا رو کاور رفته :دی

بقیشون ممکنه:-" ولی هنوز به نظرم کراش اونقدر معرفی بزرگی نخواهد داشت که بره رو کاور! همینطور GOW ! :دی
چون معمولا اونی که میره رو کاور، یه مطلب خفن هم در مورد بازیش هست:-"

---
در راستای اون کدهای بتای BF ، یعنی قراره نمایشش هم تو کنفرانس سونی باشه؟ نمیخوام:|

2 نکته در رابطه با دو بازی به ذهنم رسید!
اولی در مورد tlg !
خب اولین نمایشی که این بازی تو e3 داشت کیفیت بصری ps3 رو داشت ! بازی هم اصلا در اصل برا پلی 3 بود و اون موقع خبری از ps4 نبود! حالا موضوع اینه که اگه این بازی برا ps4 هم معرفی بشه آیا باید تو بخش گرافیکی هم منتظر تغییرات اساسی از این بازی باشیم!؟
شاید بازی می تونست یکی دو سال پیش هم عرضه بشه ولی حالا که گفتن برا پلی 4 هم بزنیم و حالا ساختش برا پلی 4 باعث شده بیش از حد کش بیاد!
تصور tlg با گرافیک نسل بعدی دیوانه کنندست ! البته احتمالا بیشتر بین النسلی باشی تا نسل بعدی که بازهم با روح و روان بازی می کنه!
در مورد خدای جنگ هم که باید بگم در درجه ی اول واقعا نمی دونم چطوری میشه ادامش داد!؟ چون واقعا دیگه نه خدایی موند و نه الاهه ای ! مهمتر اینکه کلیت داستان این فرنچایز که بر پایه ی انتقام کریتوس پایه ریزی شد به بهترین شکل تموم شد!
با امثال نسخه های پی اس پی وAscension هم دیگه جای پر کششی نیست که به گذشته برگردن و داستان های نگفته رو بازگو کنن!
سانتا حتما باید یه سری جدید از خدای جنگ به وجود بیاره در دوره ی زمانی متفاوت و شخصیتی غیر کریتوس با کلی تغییرات در بخش های مختلف!
حالا شاید بگید بدون کریتوس نمیشه واز این حرفا ولی خب اینها توانایی این رو دارن که شخصیت خوش پرداخت دیگه مثل کریتوس رو خلق کنن!

آخرین ویرایش:
بقیشون ممکنه:-" ولی هنوز به نظرم کراش اونقدر معرفی بزرگی نخواهد داشت که بره رو کاور! همینطور GOW ! :biggrin1:
چون معمولا اونی که میره رو کاور، یه مطلب خفن هم در مورد بازیش هست:-"

امیر میکشمتا!:دی شاید GoW صرفا با یه تیزر CG معرفی بشه، یا کرش یه ذره ازش نشون داده بشه (در صورتی که اصلا وجود داشته باشه) اما قطعا همینکه معرفی بشن انقدر خبر بزرگی هست که به واکترو ان تا بازی دیگه بی عرضن!:دی به نظر من این سه تا محتمل تر هستن:

Crash
The Last Guardian
God of War

و شخصا منطقی حساب کنم نظرم به The Last Guardian نزدیک تره!:دی هرچند دوست دارم کرش باشه!:دی

خوب نمیخونی دیگه :|
درسته این بازی ها بس خوف میباشند ولی معمولا اونی که میره رو کاور حداقل یه مطلب 10 صفحه ای دارن! بازی هایی که قراره 2-3سال دیگه بیان چی میخواد براشون بنویسه؟ :دی
مگر اینکه در مورد کراش یادی از گذشته بزاره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or