نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

جدا از تمامی مسایل سونی میتونه با 2 تا حرکت این کنفرانس رو تبدیل به بهترین e3 تاریخ بکنه.
اولیش زمان عرضه TLG هست که انصافا خیلیا منتظرش هستن.اگه اینبار هم ازش خبری نشه اعتبار خود سونی خدشه دار میشه.
دومیش هم که معرفی کراش هست که رسما میونه تا وسطای نسل قشنگ دهن مایکرو رو ببنده و فروش کنسول رو تو ایده ال ترین حالت بالا ببره و همونجا هم نگه داره.
این احتمال هم هست که اگه خبری از کراش بشه سونی به یک نسخه تو این نسل بسنده نخواهد کرد.

جدا از تمامی مسایل سونی میتونه با 2 تا حرکت این کنفرانس رو تبدیل به بهترین e3 تاریخ بکنه.
اولیش زمان عرضه TLG هست که انصافا خیلیا منتظرش هستن.اگه اینبار هم ازش خبری نشه اعتبار خود سونی خدشه دار میشه.
دومیش هم که معرفی کراش هست که رسما میونه تا وسطای نسل قشنگ دهن مایکرو رو ببنده و فروش کنسول رو تو ایده ال ترین حالت بالا ببره و همونجا هم نگه داره.
این احتمال هم هست که اگه خبری از کراش بشه سونی به یک نسخه تو این نسل بسنده نخواهد کرد.

باهات مخالفم درسته بازی tlg میتونه شاهکار باشه و خیلیا منتظرشن اما مگاتن نیست چرا چون الان سالهاست ملت سر کارن هی امروز فردا میشه هرچند بنظر میاد تو این e3 بلاخره به یه جایی میرسه
کراش فوق العاده بود و من به شخصه هیچ بازی رو اندازه کراش بازی نکردم اما تو این نسل بازیهای سبک کراش نمیتونن مگاتن حساب بشن مگه اینکه یه تحول اساسی تو گیم پلیش انجام بشه
برای من مهم نیست سونی یا ماکرو چقد کنسول میفروشن یا کی میبره کی میبازه فقط میخوام بازی معرفی کنن

مساله مهم اینه که از بین اون همه بازی فوق خفن که قراره رونمایی بشه چه تو کنفرانس سونی چه ماکرو چه یوبی چه ea ، گیم اینفورمر بازی سونی رو انتخاب کرده واسه کاور :دی (حالا مولتی یا انحصاریشو باید دید که کودومه :دی)

یک نکته ی دیگه اینکه سونی کنفرانسش بعد کنفرانس مایکرو سافت هست واین می تونه باعث بشه که اونها پلن بی داشته باشن! :d
یعنی اونها از حالا 2 تا کنفرانس آماده کرده باشن که با توجه به کنفرانس مایکرو یکیش رو اجرا کنن!
بخش ترد پارتی ها که تو هر دو حالت ثابت می مونه ولی اگه مایکرو اومد و کلی بازی نشون داد سونی هم اون نمایشی رو اجرا میکنه که قراره از خیلی از بازیهاش حتی با یک تیزر کوتاه معرفی به عمل بیاره! ولی اگه مایکرو هم آنچنان سورپرایزی نداشت و نمایشش همونهایی بود که می دونستیم بعلاوه ی یکی دو تا آی پی دیگه سونی هم اون یکی کنفرانسش رو اجرا می کنه!
مثلا تو اون کنفرانسی که بازی های کمتری قراره رو نمایی کنه برا پر کردن وقت مثلا به جای یکی از اون تریلر های خفن که قرار بوده تو پلن بی اجرا بشه مارک سرنی می آد صحبت می کنه! یا مثلا برا اون کنفرانس خفن از درایو کلاب نمایش 2 دقیقه ای اختصاص داده شده بوده ولی حالا که اون کنفرانس کم بازی تر انتخاب شده از این بازی نمایش 5-6 دقیقه ای نشون داده میشه! به هر حال با هر چیزی مثل دادن امار فروش و ...وقت رو می گذرونن!
همه ی اینها از قبل برنامه ریزی شده هست و مشکلی هم ایجاد نمیشه! همونطور که بخش هایی از کنفرانس سال قبل هم واکنشی به کنفرانس مایکرو بود!:d;;)
راس میگی به اینجاش دقت نکرده بودم:d خدا کنه مایکر بترکونه سونی هم مجبور بشه لهش کنه:d

نه خیر آقا VG ول کن نیست . داره شرط میبنده که GOW جدید واسه PS4 سوپرایز سونی تو E3 هست

24713511892233417134.jpg
حتما عمه من داره گاد جدید رو میسازه نه؟؟:d
اقا یه چیزی این وسط مشکوکه ها وگرنه VG247 سایت معتبریه الکی نخ نمیده که

جون مادرتون هرچی هست AS رو دیگه رو PS4 نیارید دیگه

تحليل اين سايت هم جالب به نظر مياد كه اعتقاد داره كارگردانان TLoU علاوه بر در دست گرفتن U4 اون يكي پروژه AAA رو هم در ناتي داگ در دست دارن و كارگرداني مي كنن
The Last of Us Directors in Control of Uncharted 4 and New AAA Game | TechnoBuffalo
یه استراحتیم به نیل و بروس بدن بد نیستا...:-/:d فکر کنم اون IP جدیدشونو که احتمالا تو فضا باشه یکی دیگه کارگردانی کنه خود این دوتام بعد U4 برن رو TLOU 2 کار کنن...

Game Informer July cover reveal coming Thursday - Gematsu
زمان نمایش کاور ماه July 2014 مجله ی Game Informer هم مشخص شد:
“We will reveal our July cover this Thursday at 11 am central,” Game Informer editor Andy McNamara said on Twitter. “However, it won’t release until Monday night (after Sony’s presser).”

همونطور که خوندید مجله قراره بعد از کنفرانس SONY تو E3 منتشر بشه /:)به نظر میرسه که این مجله اطلاعاتی داره که اجازه نداره قبل از پایان کنفرانس SONY منتشر بشه :دی
“Let’s just say we have information we can’t share until after the press conference, if you want to believe it’s a Sony game that’s up to you.”

هیچ سرنخی هم در این مورد نمی دن نامردا :دی :|
“I won’t give any hints, but I can say this, I love the cover art. One of the more unique covers we have done. It’s wonderfully different,”

ممکنه که کاور مجله:1-یک بازی برای SONY باشه 2-یک بازی Third-Party که در کنفرانس SONY در E3 معرفی خواهد شد :bighug:

آخرین ویرایش:
خوب اگه قبل از کنفرانس کاور رو نشون میدن پس ینی عنوان محرمانه نیست . اینکه بعد از کنفرانس سونی مجله رو بیرون میدن دلیلش اینم میتونه باشه که چون کنفرانس سونی آخرین کنفرانس هست میخان بعد از تموم شدن کنفرانسا مجله رو بدن بیرون و مجبورا بازی انحصاری سونی نیست :دی

با توجه به این مورد که گفتن :دی
Let’s just say we have information we can’t share until after the press conference, if you want to believe it’s a Sony game that’s up to you

البته اینم که گفته the press conference ینی بازی تو کنفرانس سونی هست حتما :دی

به نظر من اینکه نیل کارگردان u4 شده باعث نمیشه بازی شاهکارِ شاهکار شه (بازیای ناتی شاهکارن. بازیای نیل شاهکار شاهکار) به نظر من نیل بالاخره از اواسط روند ساخت بازی اومده و دستی توی نوشتن فیلمنامش نداشته!

بدجور منتظر کنفرانس سونیم! ولی یه حسی بهم میگه کنفرانس سونی امسال یک کنفرانس بینهایت زیبا نخواهد بود

VG247 انگار به معرفی GOW تو E3 خیلی مطمئن هست . با توجه به کنسل شدن ip ی SM واقعا بعید به نظر میرسه تو این مدت بیکار بودن و VG گفته که

SM فقط به کمک کردن به Ready at dawn بسنده نمی کنه .

ولی اگر هم GOW در کار باشه فکر نمی کنم کاور GI باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or