[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
خب این اعدادی بود که ته ذهنم بود!خب اگه بگیریم 50 نفر عضو تیم 3rd پارتین میشه گفت قابلیت ساخت یه گاو رو تو 2-3 سال دارن:dخیر
حدود 50 نفر اخراج شدن و الان استودیو تقریبا 200 نفر داره .
این گیر سه پیچ به گاردین تو حلقم:dصاحابش از سونی رفته, هنوز ول کن نیستید!البته اگه کرش و د لست گاردین نمایش داشته باشن قول میدم که خفه شم و ایرادی نگیرم!:biggrin1:
این گیر سه پیچ به گاردین تو حلقم:dصاحابش از سونی رفته, هنوز ول کن نیستید!
احتمالا منظورش این بوده که کانسپت بازی رو ارائه دادم بقیش با خودتونخوب صاحابش گفته کارش به عنوان خالق توی پروژه تموم شده!یعنی تابلو هست که بازی ساخته شده و گیرشون انتقال بازی به نسل آینده بوده!
یوشیدا هم تلویحا بازی رو برای PS4 تایید کرده!
ما هم که سمج از رو نمیریم!
یعنی عادت داریم!
یه نسل منتظر Versus بودم و کل سایت مسخرم میکردن (خصوصا میثم لعنت الله علیه و ایضا خدابیامرز) که کنسل شده و اینا اما در آخر بالاخره خبری از معشوق شد و دیگران ضایع!
![]()

تا اونجایی که یادمه (البته حافظم بدجوریsux) یوشیدا گفته بود دیشب داشتم بازی میکردم ولی یادم نبود رو چی بازی کردم(!؟) یعنی ممکنه روی PS3 یا ویتا باشه:d
اگه فک میکنید با کامنت ندادن من مشکل تاپیکتون حل میشه فی امان ا...
^ با توجه به مصاحبه اخیر ایوان ولـز و کریستف بالسترا بعید نیست تصویر نسل هشتمیـه نیتن دریک باشه .:d

مگر اینکه رد گم کنی بوده باشه! 
فحشم ندید!
من هنوز بهش امید دارم! :d )
با اینکه از بازی های 2D نیز خوشم میاد و مشکلی ندارم! اما 3بعدی میخوام ایندفعه
نیان یه چیز 15-20 دلاری بسازن
یک ساله(تقریبا
) هایپ میباشیم براش! :d دریغ از یه تصویر!
==> بازی بزرگی باشه خواهشا! :d
برن تو غرفه ها،یا تریلرهایی که بعد از کنفرانس میاد رو نت و ...!
، فقط بی زحمت تاریخ انتشار ایزاک : Rebirth ما رو هم بدن!
:d (این البته تکراریه! توی گیمزکام پارسال بود! ولی این مورد استثناست و هیچ اشکالی نداره حضورش!
)“The last time I was here, Donald gave me a gift, the video game developed here in Poland that’s won fans the world over, The Witcher, I confess, I’m not very good at video games, but I’ve been told that it is a great example of Poland’s place in the new global economy. And it’s a tribute to the talents and work ethic of the Polish people as well as the wise stewardship of Polish leaders like prime minister Tusk.”
I'm not a hater