نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اینطور که بوش میاد باز نصف کنفرانس سونی رو ایندی ها اشغال خواهند کرد!:دی

سونی تو بلاگ پلی استیشن درباری برنامه Indie 9 پارسال (همون که 9 نفر امدن رو استیج و با هم بازی هاشون مثل ترنزیستور و دونت استارو و... نشون دادن) صحبت کرده و اینکه بخاطر این بازی ها که الان عرضه شدن و تجربه جدیدی رو ارایه دادن چقدر خوشحال هستن. بعد هم تهش قول داده که باز هم به ایندی ها توجه کنن و اخبار بیشتری درباری بازی هایی عین Oddworld و Ray's The Dead و GALAK-Z و Secret Ponchos‌ و اینا بدن! البته درکل من شخصا همه این بازی های مستقل رو دوست دارم و حتما بازی میکنم، خصوصا GALAK-Z که خیلی باحال بنظر میرسه اما با توجه به سطح انتظارات من از کنفرانس دیدن بازی ایندی اصلا جالب بنظر نمیرسه!:دی

البته اگه کرش و د لست گاردین نمایش داشته باشن قول میدم که خفه شم و ایرادی نگیرم!:دی

خیر
حدود 50 نفر اخراج شدن و الان استودیو تقریبا 200 نفر داره .
خب این اعدادی بود که ته ذهنم بود!خب اگه بگیریم 50 نفر عضو تیم 3rd پارتین میشه گفت قابلیت ساخت یه گاو رو تو 2-3 سال دارن:d
البته اگه کرش و د لست گاردین نمایش داشته باشن قول میدم که خفه شم و ایرادی نگیرم!
:biggrin1:
این گیر سه پیچ به گاردین تو حلقم:dصاحابش از سونی رفته, هنوز ول کن نیستید!

این گیر سه پیچ به گاردین تو حلقم:dصاحابش از سونی رفته, هنوز ول کن نیستید!

خوب صاحابش گفته کارش به عنوان خالق توی پروژه تموم شده!:دی یعنی تابلو هست که بازی ساخته شده و گیرشون انتقال بازی به نسل آینده بوده!:دی یوشیدا هم تلویحا بازی رو برای PS4 تایید کرده!:دی ما هم که سمج از رو نمیریم!:دی یعنی عادت داریم!:دی یه نسل منتظر Versus بودم و کل سایت مسخرم میکردن (خصوصا میثم لعنت الله علیه و ایضا خدابیامرز) که کنسل شده و اینا اما در آخر بالاخره خبری از معشوق شد و دیگران ضایع!:دی

خوب صاحابش گفته کارش به عنوان خالق توی پروژه تموم شده!:دی یعنی تابلو هست که بازی ساخته شده و گیرشون انتقال بازی به نسل آینده بوده!:دی یوشیدا هم تلویحا بازی رو برای PS4 تایید کرده!:دی ما هم که سمج از رو نمیریم!:دی یعنی عادت داریم!:دی یه نسل منتظر Versus بودم و کل سایت مسخرم میکردن (خصوصا میثم لعنت الله علیه و ایضا خدابیامرز) که کنسل شده و اینا اما در آخر بالاخره خبری از معشوق شد و دیگران ضایع!:دی
احتمالا منظورش این بوده که کانسپت بازی رو ارائه دادم بقیش با خودتون:-bd
تا اونجایی که یادمه (البته حافظم بدجوریsux) یوشیدا گفته بود دیشب داشتم بازی میکردم ولی یادم نبود رو چی بازی کردم(!؟) یعنی ممکنه روی PS3 یا ویتا باشه:d
نظر من اینه که Agent احتمال اومدنش بیشتر TLGـه:d

41521765640630262345.jpg

حتما یه چیزای خوبی شنیدن دیگه ! در IGN هم راجب این خبر نوشته که مدیامولکول معمولا بازی هاشو در E3 رونمایی نمیکنه مثلا tearaway رو در گیمزکام و LBP رو در GDC رونمایی کردند و LBP 2 هم در مارچ 2010 رونمایی کرده بودند

تا اونجایی که یادمه (البته حافظم بدجوریsux) یوشیدا گفته بود دیشب داشتم بازی میکردم ولی یادم نبود رو چی بازی کردم(!؟) یعنی ممکنه روی PS3 یا ویتا باشه:d

خوب سونی ان تریلر رو تو شب لانچ PS4 نشون داد!:دی یه حساب کتاب ساده کنی متوجه میشی که TLG رو چه کنسولی قراره بیاد!:دی منظورشون این بود که هایپ بمونید که د لست گاردین هم بزودی میاد!:دی

آخرین ویرایش:
اگه فک میکنید با کامنت ندادن من مشکل تاپیکتون حل میشه فی امان ا...

کسی با کامنت گذاشتن شما مشکلی نداره ، اینجا هم ملک من نیست که براش تعیین تکلیف کنم ، اما به نظرت دیدن این همه اسپم تو این تاپیک قابل تحمله ؟

برای من یکی اعصاب خورد کنه ! منظورم کلی هست .
^ با توجه به مصاحبه اخیر ایوان ولـز و کریستف بالسترا بعید نیست تصویر نسل هشتمیـه نیتن دریک باشه . :love: :d

هم میتونه این باشه ، اما من بیشتر دلم میخواد IP جدید سانتا یا یه بازی کلاسیک باشه :x

هرچند بیشترین احتمال رو به IP جدید Guerrilla میدم ! یعنی اصن 99 درصد همینه :دی

GG مگه نگفتن توی E3 نیستن؟ :-" مگر اینکه رد گم کنی بوده باشه! :|
به نظر منم U4 میباشد! با اینکه کراش معرفی میشه،اما معرفیش اونقدر بزرگ نیست که بره روی کاور! :d (یه معرفی جمع و جور! :-" فحشم ندید! :| من هنوز بهش امید دارم! :d )

خداکنه بازسازی Shadow of the Beast یه بازی H&S سه بعدی باشه! :-" با اینکه از بازی های 2D نیز خوشم میاد و مشکلی ندارم! اما 3بعدی میخوام ایندفعه:-"
و البته یک بازی 40-60 دلاری باشه! :-" نیان یه چیز 15-20 دلاری بسازن:-" یک ساله(تقریبا:-" ) هایپ میباشیم براش! :d دریغ از یه تصویر! :( ==> بازی بزرگی باشه خواهشا! :d
---
اون بلاگ Indie 9 هم دیدم، اگر قراره ایندفعه هم چنین برنامه ای باشه،امیدوارم بازی تکراریی توش نباشه! یعنی این پارسالیا دیگه حضور نداشته باشن! :| برن تو غرفه ها،یا تریلرهایی که بعد از کنفرانس میاد رو نت و ...! :| ، فقط بی زحمت تاریخ انتشار ایزاک : Rebirth ما رو هم بدن! :-" :d (این البته تکراریه! توی گیمزکام پارسال بود! ولی این مورد استثناست و هیچ اشکالی نداره حضورش! >:) )

آخرین ویرایش:
سونی مکان و تاریخ و زمان برنامه هاش در سینماهای مختلف آمریکا رو اعلام کرده:

https://eventgrid.com/Custom/PlaystationE3

یه خبر جالب هم هست،بی ربطه اما کاچی بعض هیچیه!

نخست وزیر لهستان در سفری که باراک اوباما به این کشور داشت هدایایی به ایشان داده اند که در میان این هدایا یک نسخه بازی از عنوان استودیوی لهستانی CD Projekt یعنی The Witcher وجود داشته

باراک اوباما پس از دیدن این بازی در هدایای دریافتیش گفته:

“The last time I was here, Donald gave me a gift, the video game developed here in Poland that’s won fans the world over, The Witcher, I confess, I’m not very good at video games, but I’ve been told that it is a great example of Poland’s place in the new global economy. And it’s a tribute to the talents and work ethic of the Polish people as well as the wise stewardship of Polish leaders like prime minister Tusk.”

obama-tusk.jpg

جالبه ایشون در سال 2011 در سفری که به این کشور داشته یک TW2 دریافت کرده بود

http://www.escapistmagazine.com/news/view/110469-Polish-Prime-Minister-Gives-Obama-Witcher-2
http://www.dualshockers.com/2014/06...d-by-president-obama-during-speech-in-poland/

آخرین ویرایش:

وای خدای من تمام تن و بدنم شروع کرد به لزریدن با خوندن این شایعه

یعنی میشه دوباره تو سرزمین عظیم ایوالیک همراه با خانوادم ماجراحویی کنم ... اونم با بالا ترین کیفیت و فول hd ... فقط تصور اینکه جنگل golmore رو یه دستی به دستی به سر روش بکشن و کیفیتش رو بالا ببرن و یا دهکده فرن و نژاد ویرا ... ساختمان هنری و باستانی rabanastre .... و یا شهر مدرن و با ساختمون های سربه فاک گذاشته پایخت امپراطوری ارکادین archdes و همینطور شهر اسمانی و رویایی bhujerba که نمونش رو تو خود سری هم نمیشه پیدا کرد ... محیط توهم زا و ترسناکه giruvegan با اون کریستال غول پیکر ... واقعا با بهترین کیفیت فرای تصوره ... از sd به full hd .... تمام اون مکان ها و مناطر بازی با طراحی فوق العادی و هنری که داشتن بخوان کیفیت بالا هم پیدا کنن ...مو به تن ادم سیخ میکنه .... هر چند سر ps2 هم بالاترین کیفیت ممکن رو داست و تنها بازی بود که صدای ps2 من رو در اورد و بعضی مواقع افت فریم داشت و حتی هنگ میکرد ...برای من که تنها همین بازی میتونه e3 رو رویایی کنه ... البته اگه 12-2 رو میساختن که این دفعه Rozarrian ها میخوان به جنگ طبل بکوبن قهرمان هامون هم (خانوادم) هم برای سرکوب جنگ طلب های تین امپراطوری هم وارد یه ماجراجویی جدید میشدن . اینطوری هم این دنیای بزرگ و بی نهایت رو با یه داستان و چیزهای جدید پی میگرفتیم ... هم میتونستیم به سرزمین های غربی و شمالی ایوالیک هم یه کشت و گذاری بکنیم .
یه چند تا عکس از طراحی ها و خود بازی میزارم ببینید این همه هنر خلاقیت فول hd بشه چی میشه

61691141212305226066.jpg

53424361789777103844.jpg

11373573508215699663.jpg

این چند تا عکس از دمو های CG

92544229313065420510.png

20357181277550211172.png

09732630395587582114.jpg

86.jpg

47389076981306399183.jpg

83263891966270639571.jpg

این دو تای اخری عکس مناسب از خود بازی پیدا نکردم مجبور شدم کانسپ ارت که البته محیطش دقیقا مشابه با خود بازیه بزارم

این ها هم چند تا تصویر از IN GAME

17.jpg

07.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

36.jpg

45.jpg

69.jpg

71.jpg

130.jpg

100.jpg

41.jpg

این عکس رو برای نشون دادن طراحی لباس کارکترا میزارم وگرنه کیفیت عکس پایین تر از خود بازیه ...
65.jpg

126.jpg

90.jpg

115.jpg

تو بعضی از عکس های خود بازی کیفیت عکس ها واقعا بد بود فقط جنبه طراحی و هنری بودنشون مد نظر داشتم
در مورد کیفیت بازی هم از موسیقی و داستان و گیم پلی هم که ... فقط به این دو تا دلیل زیر اشاره میکنم و بس

55013423410795614320.png

از 64 نقد که 3 تاش نخاله بودن ... مثل معدود هیتر های بازی

هشتمین بازی در بین 100 بازی برتر edge تا سال 2007
"Edge Presents The 100 Best Videogames"
(2007)
On sale from 3 July 2007. The list was compiled through a combination of suggestions from Edge readers, Edge staff and additional "industry experts". Each game in the list had a retrospective article, a full-page illustration, and a sidebar listing readers' comments. In addition, the volume contained reprints of the magazine's previous "Top 100" lists from 2000 (issue 80) and 2003 (issue 128).[42] The top 10 of Edge Presents The 100 Best Videogames were:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Resident Evil 4
Super Mario 64
Half-Life 2
Super Mario World
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Halo: Combat Evolved
Final Fantasy XII
Tetris
Super Metroid

haters gonna hate

آخرین ویرایش:
این تاپیک مخصوص E3 بحث در مورد همین موضوع ِ حالا یکی می تونه از آرزوهاش بگه و در مورد IP های سونی و حدس و گمان هاش صحبت کنه و شاید به مزاج بعضی ها خوش نیاد، شایدم پست هایی دو طرف به مزاج همدیگه خوش نیاد، اما خب دلیل بر این نمیشه که کسی قانون وضع کنه که کسی در این مورد ها حرف نزنه، اگر دنبال پست های ارزشمندید تا E3 صبر کنید و گزارش کلی رو از صفحه اصلی ببینید.

تا وقتی پستی حاوی توهین و اسپم و .. نباشه مشکلی نیست و هر کسی می تونه اینجا در مورد کنفرانس سونی صحبت کنه، بالاخره همایش بزرگ E3 در راه و خیلی ها مشتافانه دوست دارن پست بدن و این موضوع رو دنبال کنن از آرزوهایی که برای خودشون در این مراسم دارن صحبت کنن و ... حداقل تا زمانی که کنفرانس شروع نشده. پس زدن توُ ذوق همدیگه کار درستی نیست، این تاپیک تا زمان شروع کنفرانس برای همین موضوع زده شده، اگر دنبال تاپیکی هستید که فقط خبرها در اون دنبال بشه این تاپیک هست:

[h=3]E3 2014 | اخبار و حواشی E3 ( پست اول خوانده شود )[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or