[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
مشکل ما اینه که به جای بحث و تبادل نظر در مورد کنفرانس سونی و خبر گذاشتن در موردش باید شاهد کامنت های مسخره و بی خاصیت یه عده باشیم ! اگه حرف مفیدی برای گفتن ندارین بهتره کامنت نزارین ، همون کاری که من و خیلی های دیگه مثل کیوان و اصلان و رضا و آرش و خیلی دیگه از قدیمی های سونی فن میکنیم ! از این 160 صفحه راحت 100 صفحه خزعبل و اسپم هست !
به نظرم Uncharted 4 هست.![]()
با این حساب انحصاریه PS4ئه دیگه؟
آره اینم ممکنه. ولی اگه انحصاری باشه به نظرم چون قبل از کنفرانس داره رونمایی میشه یکی از عناوینی هست که قبلا معرفی شده.نه واجب نیست انحصاری باشه . شاید یه بازی مولتی هست که تو کنفرانس سونی رونمایی میشه
مشکل ما اینه که به جای بحث و تبادل نظر در مورد کنفرانس سونی و خبر گذاشتن در موردش باید شاهد کامنت های مسخره و بی خاصیت یه عده باشیم ! اگه حرف مفیدی برای گفتن ندارین بهتره کامنت نزارین ، همون کاری که من و خیلی های دیگه مثل کیوان و اصلان و رضا و آرش و خیلی دیگه از قدیمی های سونی فن میکنیم ! از این 160 صفحه راحت 100 صفحه خزعبل و اسپم هست !
Uncharted 4 هست 100% با اون مصاحبه ای که اخیراََ با EvanWells و Christophe Balestra داشتن![]()
با این حساب انحصاریه PS4ئه دیگه؟
به نظرم Uncharted 4 هست.
خیلی علاقه مند شدم به قضیه :biggrin1:
شما از کامیونیتی ـه اینترنتی گیمینگ، اونم نزدیک E3، انتظار دارین محتوای هر پست دقیقا چی باشه؟
یه حسی بهم میگه GOW4 ـه:d یا بازی
^ با توجه به مصاحبه اخیر ایوان ولـز و کریستف بالسترا بعید نیست تصویر نسل هشتمیـه نیتن دریک باشه .:d
فکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکننمگه بعد ازون گندی که Stig به بار آورد خیلی ها اخراج نشدن؟ الان کی داره روی چی کار می کنه اصلا؟
چند نفر باقی موندن؟
واقعا استیگ آدم مزخرفیه که همچین کاری رو با SM
GOW اسست خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!قبلا سونی یه بازی رو دوروز قبل e3 معرفی کرد,یادم نمیاد کدوم بازی بود ولی یه چیزی بود بالخره:dآره اینم ممکنه. ولی اگه انحصاری باشه به نظرم چون قبل از کنفرانس داره رونمایی میشه یکی از عناوینی هست که قبلا معرفی شده.
مگه بعد ازون گندی که Stig به بار آورد خیلی ها اخراج نشدن؟ الان کی داره روی چی کار می کنه اصلا؟چند نفر باقی موندن؟
فکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکننGOW است خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!
@ گوجیـرا
یعنی داری تلویحا میگی که کراش میباشد ؟!:d
50 نفر اخراج شدن. خیلیاشون هم به سرنوشت نامعلومی دچار شدن. یه دو سه تاشون هم رفتن RAD. یه چندتایی هم قرار بود برن BT :d
در مورد باقی مونده ها هم یه Cory Barlog نامی اون تو هست که وای به اون روزی که بازیش رو رسما معرفی کنه. :bighug:
خیرفکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکننGOW اسست خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!
قبلا سونی یه بازی رو دوروز قبل e3 معرفی کرد,یادم نمیاد کدوم بازی بود ولی یه چیزی بود بالخره:d
It’s still a huge studio that’s right up there around 200 people, even after the recent layoffs.”