نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دوستان من که خودم رو از این قطار پرت میکنم
دوستان آنتی هایپ یکم سرعت قطار رو کم کنید که من بپرم
قطار این روزا خیلی هرج مرج داشته !!!

اتفاقا من از معرفی نشدن بازی جدید MM که احتمال معرفیش هم بالا بود (با توجه به خفای زیادشون) نه تنها ناراحت نشدم بلکه یه جورایی هیجان زده هم شدم شاید یه پلتفرمر ناب داریم:d if you know و از

این حرفا>:):d

حکایت این تاپیک حکایت آیریسویل و کریتسوگو ـه خوشی موشی توش نیست !

نگو احسان که پایان خوبی نداشت :((
کریسوگو بیچاره !
بانو ایرسویل خیلی زجر کشیـــــــــــــــــــــــــد . :(:((
{چرا دوباره یادم انداختی}

========================================

هرکی باز کرده رو میبوسم :p

بی خیال بابا! چرا اینقدر ناامیدید!
کماکان معتقدم سونی برگهای برنده ی زیادی تو ای 3 رو میکنه! مخصوصا هایپی که مایکرو راه انداخته و اینکه می دونه اونا احتمالا با دست پر می آن چیزی کم نمی گذاره تو ای 3 !!
mm رو ذره ای شک نکنید تو گیمز کام می بینیم! پس غصه ی نبودش رو نخورید !
مثبت فک کنید! نا سلامتی سونیه ها :d
به این فک کنید که قراره آنچارتدی رونمایی بشه که خود ناتی داگی ها از کیفیت بازی wooow شدن!
آنچارتد کم بازی ای نیستا!
به the order 1886 ای فک کنید که اینقدر به دل همه نشسته!
تصور کنید اون لحظه ای که gg می خواد بیاد رو سن و اون بازی سکرت خودش رو نشون بده!
اصلا فک کنید به اینکه پروجکت بیست همون دمونز سولزه!
اصلا الان که همه فک میکنن سانتا مونیکا دست خالیه غیر ممکن هم نیست با یه آی پی خفن و حتی خدای جنگ 4 بیاد رو سن!
کرش هم که توسط هر استودیوی قابل اعتمادی که ساخته بشه منفجر می کنه!
الان که tlou:r مثل اینکه قراره همین روزا بعد ای 3 بیاد پس سونی حتما یکی دو تا بازی برا پاییز داره و مطمئنا بدون بازی تاپ پاییز رو سر نمی کنه پس tlg در همین نزدیکی هاست!
اگه حرفای اون راشد که درست باشه و sony bend اون بازی ترسناک دنیای باز رو ساخته باشه می دونید چقدر زندگی شیرین میشه؟!
کالکشن تایتان فال و احتمالا یک انحصاری از یک ترد پارتی دیگه همه چیز رو به بهترین شکل ممکن تموم می کنه!
باور کنید کنفرانس خیلی خیلی قراره خوب باشه و شماها الکی قافیه رو باختید!:d
e3 2014 یعنی سونی, سونی یعنی e3 2014:x
دوستان پرچم بالاس!\m/

خوشم مياد سوني همه رو نا اميد مي كنه قبل e3 و بر عكس ماكرو همه رو بدجور هايپ زده

در نهايت با اجرا هاي "مساوي" همه از ماكرو به علت هايپ بيشتر انتظار داشتن و ناراحتن ولي به علت اجرا ها از سوني بسيار متشكرن

1واقعا عجیب ترین حس و حال رو این تاپیک داره!یه نفر فاز منفی برمیداره همه دنبالش فاز برمیدارن, بعد یکی میزنه تو فاز لست گاردین و کراش دوباره همه فاز مثبت برمیدارن rinse ـ repeat:d

1واقعا عجیب ترین حس و حال رو این تاپیک داره!یه نفر فاز منفی برمیداره همه دنبالش فاز برمیدارن, بعد یکی میزنه تو فاز لست گاردین و کراش دوباره همه فاز مثبت برمیدارن rinse ـ repeat:d

سه چهار نفر با چرت و پرت ها و آنتی هایپ هایی که راه انداختن این تاپیک رو به حال بهم زن ترین تاپیک بازیسنتر تبدیل کردن! پر اسپم و حرف های تکراری و صد من یه غاز "من کراش و سیفون میخوام!"، "خاک تو سر سونی"، "آگه کرش نباشه..."، "د لست گاردین فیلان و بهمان میشه"، "خاک تو سر سونی (اگین)" و چرت و پرت هایی از این دست.

من جای مدیریت بودم تا روز قبل کنفرانس قفلش میکردم! البته وقتی بچه هایی عین رضا تامی فیشر که پست های ارزشمند و خبری میدن بن میشن مجبور میشیم این وضع رو تحمل کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or