نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقا این یوبی ینی دکترای تبلیغ داره :دی یه تریلرا و آرت هایی از بازی میده بیرون که آدم رسما یک دل نه صد دل عاشق هر شماره از AC میشه :دی ولی بعد از بازی کردن میبینه مثل همون قبلیا هست :دی

امیر پا میشی بری یا خودم بیام بندازمت بیرون ؟ :دی
مرتیکه سونی برای E3 امسال رسماً هیچ بازی خاصی به جز آنچارتد 4 و اوردر و لست گاردین نداره بعد تو کماکان داری هایپ میکنی ؟
punch-onion-head-emoticon.gif
اگه فقط همین 3 تا هم نشون بدن و برن به خدا برا کل E3 کافیه:d

آقا یعنی چی MM حضور نداره ؟!؟ :| من قول میدم پروژه اینا هم کنسل میشه از بس لفتش میدن
بازی دقیقاً 1.5 ساله ناپدیده پس کی میخوان معرفی کنن کِی میخوان هایپ کنن ای بابا :|

پ.ن : جدی جدی تلو هفته بعد میاد ؟ :|:|:|

آقا این یوبی ینی دکترای تبلیغ داره :دی یه تریلرا و آرت هایی از بازی میده بیرون که آدم رسما یک دل نه صد دل عاشق هر شماره از AC میشه :دی ولی بعد از بازی کردن میبینه مثل همون قبلیا هست :دی
آیا شما خودتون از همونایی نیستید که هر دفعه میاد میرین میگیرینش و مثل .... پلاتش میکنین ( جای خالی رو خودتون پر کنین ) :d
so believe in AC

AC IV که واقعا به اندازه هایپ هاش ارزش داشت، حالا باید ببینیم این AC فول نکست-جن چطوری از آب در میاد :دی

Casually Optimistic :-"

آیا شما خودتون از همونایی نیستید که هر دفعه میاد میرین میگیرینش و مثل .... پلاتش میکنین ( جای خالی رو خودتون پر کنین ) :d
so believe in AC
نه اتفاقا من تموم اسسینا به جز 2 و برادرهود رو تا یه جایی میرم خسته میشم . و مثل همیشه امیدوارم شماره بعدی منو بکشونه دنبال خودش .

Using Xperia L via Tapatalk

Assassin's Creed Unity Concept Art for PS4, Xbox One and PC Leaked, Looks Stunning

@ آکیبـا Have Mercy - شرط رو فسخ کن ! :| :d

خودت میدونی الان در چه شرایطی هستم! >:) پس مواظب خودتون باشید! >:)
یا دعا کنید آرزوهای من به حقیقت بپیوندن تا شاید رحم نمودم! >:) :-"

نابود شدم =(( من کلی هایپ بودم کلی رو mm حساب میکردم:((
یه بازنگری کلی: sm که احتمالا نیست - mm که نیست - پس یه nd میمونه که فکر نمیکنم بیاد 3 تا بازی با هم تو یه کنفرانس نشون بده======> سونی اگه کراش ر معرفی نکنه میرم توییتر از خجالت کاز در میام )x بیشعورا اگه نمیخواستن کراش ر معرفی کنن غلط میکردن این همه نخ میدادن )x)x)x

ها چی ؟؟ تلو یکی دو هفته دیگه منتشر میشه؟!
--------------
mm نیست! سانتا مونیکا هم نیست!
مثلث اصلی fp ها دو ضلعش تو e3 غایبه :((
ولی اونقدر فرست پارتی های قابلی داریم که اگه اونا باشن در کنار یکی دو تا ترد پارتی همه چیز عالی میشه!

اقا اینا هیچکدوم که چیزی ندارن واسه E3 خو چه غلطی میکردین تا حالا ای بابا:|:d

اقا هوس کردم بعضیارو بکنم تو گونی با اون هایپاشون..سلام به عمتون برسونید:|

چرا همه عین لشکر شکست خورده هایپتون پرید! مخصوصا مهران جان که اینقدر میگفت چرا همه ضد هایپین چرا اینجوریه! نابود شدم (منم) :|
الان با این کارتون همه اینا آنتی هایپ میشن:
87438271088543476962.jpg

چرا همه عین لشکر شکست خورده هایپتون پرید! مخصوصا مهران جان که اینقدر میگفت چرا همه ضد هایپین چرا اینجوریه! نابود شدم (منم) :|
آخه خیلی امیدم به mm بود:(( از یه طرف دیگه هم سونی لام تا کام حرف نمیزنه خفه خون گرفته :| امروز خبرهای بد زیاد بودن بزار به حساب اونا:d;;)

آقا من توقعاتم رو کم کنم :| :d

من فقط UNCHARTED 4 و THE ORDER 1886 و GOW 4 میخوام !

بقیش از جمله کرش و TLG و ... بره به درک :|

امسال سونی انگار نمی خواد دل شادمون کنه با کرش :|

از همین الان هم بگم به اون DRIVECLUB اصلا امیدی ندارم :| امیدوارم واقعا خوب باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or