[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اگه فقط همین 3 تا هم نشون بدن و برن به خدا برا کل E3 کافیه:dامیر پا میشی بری یا خودم بیام بندازمت بیرون ؟
مرتیکه سونی برای E3 امسال رسماً هیچ بازی خاصی به جز آنچارتد 4 و اوردر و لست گاردین نداره بعد تو کماکان داری هایپ میکنی ؟![]()
من قول میدم پروژه اینا هم کنسل میشه از بس لفتش میدن 

آیا شما خودتون از همونایی نیستید که هر دفعه میاد میرین میگیرینش و مثل .... پلاتش میکنین ( جای خالی رو خودتون پر کنین ) :dآقا این یوبی ینی دکترای تبلیغ دارهیه تریلرا و آرت هایی از بازی میده بیرون که آدم رسما یک دل نه صد دل عاشق هر شماره از AC میشه
ولی بعد از بازی کردن میبینه مثل همون قبلیا هست
![]()
AC IV که واقعا به اندازه هایپ هاش ارزش داشت، حالا باید ببینیم این AC فول نکست-جن چطوری از آب در میادآقا این یوبی ینی دکترای تبلیغ دارهیه تریلرا و آرت هایی از بازی میده بیرون که آدم رسما یک دل نه صد دل عاشق هر شماره از AC میشه
ولی بعد از بازی کردن میبینه مثل همون قبلیا هست
![]()

نه اتفاقا من تموم اسسینا به جز 2 و برادرهود رو تا یه جایی میرم خسته میشم . و مثل همیشه امیدوارم شماره بعدی منو بکشونه دنبال خودش .آیا شما خودتون از همونایی نیستید که هر دفعه میاد میرین میگیرینش و مثل .... پلاتش میکنین ( جای خالی رو خودتون پر کنین ) :d
so believe in AC
من کلی هایپ بودم کلی رو mm حساب میکردم

آخه خیلی امیدم به mm بودچرا همه عین لشکر شکست خورده هایپتون پرید! مخصوصا مهران جان که اینقدر میگفت چرا همه ضد هایپین چرا اینجوریه! نابود شدم (منم)![]()
از یه طرف دیگه هم سونی لام تا کام حرف نمیزنه خفه خون گرفته
امروز خبرهای بد زیاد بودن بزار به حساب اونا:d

:d

امیدوارم واقعا خوب باشه !