نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

مشکل ما اینه که به جای بحث و تبادل نظر در مورد کنفرانس سونی و خبر گذاشتن در موردش باید شاهد کامنت های مسخره و بی خاصیت یه عده باشیم ! اگه حرف مفیدی برای گفتن ندارین بهتره کامنت نزارین ، همون کاری که من و خیلی های دیگه مثل کیوان و اصلان و رضا و آرش و خیلی دیگه از قدیمی های سونی فن میکنیم ! از این 160 صفحه راحت 100 صفحه خزعبل و اسپم هست !

اگه فک میکنید با کامنت ندادن من مشکل تاپیکتون حل میشه فی امان ا...

17858964756524590756.png

با این حساب انحصاریه PS4ئه دیگه؟
به نظرم Uncharted 4 هست.
خیلی علاقه مند شدم به قضیه :دی
نه واجب نیست انحصاری باشه . شاید یه بازی مولتی هست که تو کنفرانس سونی رونمایی میشه
آره اینم ممکنه. ولی اگه انحصاری باشه به نظرم چون قبل از کنفرانس داره رونمایی میشه یکی از عناوینی هست که قبلا معرفی شده.

آخرین ویرایش:
مشکل ما اینه که به جای بحث و تبادل نظر در مورد کنفرانس سونی و خبر گذاشتن در موردش باید شاهد کامنت های مسخره و بی خاصیت یه عده باشیم ! اگه حرف مفیدی برای گفتن ندارین بهتره کامنت نزارین ، همون کاری که من و خیلی های دیگه مثل کیوان و اصلان و رضا و آرش و خیلی دیگه از قدیمی های سونی فن میکنیم ! از این 160 صفحه راحت 100 صفحه خزعبل و اسپم هست !

میشه لطفا "کامنت مفید" رو معنا کنید؟
شما از کامیونیتی ـه اینترنتی گیمینگ، اونم نزدیک E3، انتظار دارین محتوای هر پست دقیقا چی باشه؟ نزدیک E3ـه و هر سال همین موقع هرچی بوده هایپ و رویا و حدس و گمان های اینطوری بوده. چه واقعی چه غیر واقعی و بلند پروازانه. همه به خاطر فان بودن این سرگرمی دنبالش می کنن و این خیال پردازی ها و هایپ شدن ها (و آخرش نابود شدن همه هایپ ها) هم جزوی از این فانه.

حالا شما فن قدیمی سونی هستی، بنده به شما تبریک میگم/s ، اما هایپ شدن و خیالات قبل E3 همیشه جزو E3 بود و نصف فان E3 به همین چیزاست.

^
یه حسی بهم میگه GOW4 ـه:d یا بازی GG
الان ناتی داگ 2-2سال بازی میده و آخرین بازیشون 13 داده یعنی میره برای 15 (اگه تاخیر نخورده باشه)
SP هم همینطور و اخرین بازیشو 14 داده که میره 16
GG کلا سیستمش پیچیدس ولی به قیافه ی SF میخورد که همینجوری هول هولی یه بازی برای لانچ آماده کردن!میخوره بازی داشته باشن:d
همین SM محتمل ترین گزینست و یه جورایی به خاطر جاگرنات بودن GOW بعید میدونم ولش کنن!

به نظرم Uncharted 4 هست.
خیلی علاقه مند شدم به قضیه :biggrin1:

حالا چرا UC4؟:دی

من رو کرش شرط میبندم!:دی همون بازی هست که بخاطرش رفتن ایستگاه فضایی!:دی میدونی که منظورم چیه؟:دی کرش کلا تو فضا بود همش!:دی

شما از کامیونیتی ـه اینترنتی گیمینگ، اونم نزدیک E3، انتظار دارین محتوای هر پست دقیقا چی باشه؟

انتظار داریم توش درباری فروش WD و تبریک عروسی و عکس گونی و جایزه GotY و دلایل عدم موفقیت DA بحثی نشه! انتظار زیادیه واقعا؟

یه حسی بهم میگه GOW4 ـه:d یا بازی

مگه بعد ازون گندی که Stig به بار آورد خیلی ها اخراج نشدن؟ الان کی داره روی چی کار می کنه اصلا؟ :دی چند نفر باقی موندن؟

واقعا استیگ آدم مزخرفیه که همچین کاری رو با SM
^ با توجه به مصاحبه اخیر ایوان ولـز و کریستف بالسترا بعید نیست تصویر نسل هشتمیـه نیتن دریک باشه . :love: :d

اون که گیمپلی داره دیگه :دی تصویر می خوایم چی کار :دی

مگه بعد ازون گندی که Stig به بار آورد خیلی ها اخراج نشدن؟ الان کی داره روی چی کار می کنه اصلا؟
biggrin1.gif
چند نفر باقی موندن؟

واقعا استیگ آدم مزخرفیه که همچین کاری رو با SM
فکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکنن:|GOW اسست خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!
آره اینم ممکنه. ولی اگه انحصاری باشه به نظرم چون قبل از کنفرانس داره رونمایی میشه یکی از عناوینی هست که قبلا معرفی شده.
قبلا سونی یه بازی رو دوروز قبل e3 معرفی کرد,یادم نمیاد کدوم بازی بود ولی یه چیزی بود بالخره:d

مگه بعد ازون گندی که Stig به بار آورد خیلی ها اخراج نشدن؟ الان کی داره روی چی کار می کنه اصلا؟ :دی چند نفر باقی موندن؟

50 نفر اخراج شدن. خیلیاشون هم به سرنوشت نامعلومی دچار شدن. یه دو سه تاشون هم رفتن RAD. یه چندتایی هم قرار بود برن BT :d
در مورد باقی مونده ها هم یه Cory Barlog نامی اون تو هست که وای به اون روزی که بازیش رو رسما معرفی کنه. :bighug:

فکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکنن:|GOW است خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!

منم نمی خوام God of War رو ول کنه. امیدوارم که صدمه ای که به کل استودیو وارد شده اونطور نباشه که روی ساخت بازی ( اگه دارن می سازنش اصلا :دی ) تاثیری بزنه. GOWIV بیاد و همون عیش خفن بودن تمامی سکوئل هارو با خودش داشته باشه :دی همچنین عوض شدن کارگردان ها :دی هر بازی یک کارگردان عوض می کنن :دی

@ گوجیـرا
یعنی داری تلویحا میگی که کراش میباشد ؟! :-/ :d

حرف تو دهن آدم نزار! :| :دی

50 نفر اخراج شدن. خیلیاشون هم به سرنوشت نامعلومی دچار شدن. یه دو سه تاشون هم رفتن RAD. یه چندتایی هم قرار بود برن BT :d
در مورد باقی مونده ها هم یه Cory Barlog نامی اون تو هست که وای به اون روزی که بازیش رو رسما معرفی کنه. :bighug:

آهان :دی پس هنوز خیلی موندن :دی نمی دونستم اینقدر زیادن :دی

آخرین ویرایش:
فکر کنم 60 نفر اخراج شدن که یه 110ـی میمونه تو استودیو, البته سونی تیم 3rd پارتیشو جزو استودیو حساب میکنه و معلوم نیست که چند تای اینا دارن رو order کار میکنن:|GOW اسست خفنیه برای سونی فکر نکنم به راحتی ولش کنه!

قبلا سونی یه بازی رو دوروز قبل e3 معرفی کرد,یادم نمیاد کدوم بازی بود ولی یه چیزی بود بالخره:d
خیر
حدود 50 نفر اخراج شدن و الان استودیو تقریبا 200 نفر داره .

It’s still a huge studio that’s right up there around 200 people, even after the recent layoffs.”

Sony on God of War Dev Layoffs: ‘Sometimes A Project Needs A Reboot’ - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or