نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقا یعنی چی MM حضور نداره ؟!؟ :| من قول میدم پروژه اینا هم کنسل میشه از بس لفتش میدن
بازی دقیقاً 1.5 ساله ناپدیده پس کی میخوان معرفی کنن کِی میخوان هایپ کنن ای بابا :|
دقیقا همین!کلا 20 نفر Tearaway رو ساختن,تیم اصلی از 2011 که LBP2 رو ساخت تا الان یعنی هیچ کاری نکردن؟!:|یعنی واقعا یه تیزر کوتاه هم آماده ندارن؟!

پس از این همه هایپی که اون آقاهه بود که الان دیگه کمتر پیداش میشه (بهروز) صورت گرفت، بهتره دیگه توقعات رو بیاریم پایین و هایپ زدایی کنیم

همین الان من شرط می بندم E3 نه شاهد Crash خواهیم بود و نه MediEvil و نه Syphone Philter... تنها بازی ای که سونی میخواد پرده ازشون برداره (تو عناوین انحصاری) Project Beast و Uncharted 4 و The Last Guardian و IP جدید Quaintic Dream خواهد بود،نه بیشتر و نه کمتر

هر کس خلاف اینو قبول داره شرط پذیرفته میشه

اگر Crash یا SF و یا IP مدیا مولکول وجود داشته باشه میره برای GamesCom

اینطوری ممکن هست E3 بهتون نچسبه. توقعات رو بیارین پایین تر، از ما گفتن بود:دی!

من همین که بازی جدید Quantic Dream و دیوید کیج و Uncharted 4 و TLG رو ببینم برام کافیه،به خصوص TLG که 1/4 عمرمو سر معرفی این بازی در انتظار بودم

آخرین ویرایش:
اگه واقعا اين سوپرايز سونى بود خاك بر سرش.
من يكى كه حاضر نيستم براى يه بازى كه نسل قبل تمومش كردم بيام PS4 بخرم. واقعا تا الان سونى وحشتناك از ماكرو ضعيف تر بوده تو ضمينه بازى. واسه من تا وقتى نيان ازبازيا نمايش نشون بدن ارزش نداره ، وعده سر خرمنه كه فلان اسديو رو فلان بازي كار مي كنه. كرش و سايفون هم نخواستيم بياد چندتا IP جديد معرفى كنه.

من دو چیز رو بگم:
1- اکثرا تو این تاپیک خیلی سست عنصر هستن:دی شاید یکمش خوبه و می شه اسمش رو گذاشت واقع نگری. اما این تاپیک یا با کوچیک ترین خبر مثبت اون قدر High می شه که تا معرفی Crash و TLG و سایفون و GoW IV (که احتمال معرفیش نصف Crash هم نیست) پیش می ره. یا با یه خبر منفی، کلا دپرس می شه!
الان MM گفته بازی نداره، همتون نیمه خالی لیوان رو می بینین. چرا فکر نمی کنین یک بازی هم سبک با IP جدیدشون (آره حتی اون بازی هم سبک می تونه Crash باشه) تو E3 حضور داره و نمی خوان دوتا تا برگ برنده رو مصرف کنن. چون همون طور که می دونین یک سالی می شه که بی کارن و حداقل می تونستن یک معرفی کوچیک داشته باشن.

2-توقعات خیلی خیلی بالاست. طوری که سونی به هر دری تو E3 بزنه و هر چی نشون بده تو کنفرانس، اگر TLG و Crash نباشن کلا با هیچ یکسان می شه! اینطوری ممکن هست E3 بهتون نچسبه. توقعات رو بیارین پایین تر، از ما گفتن بود:دی!

یه چیزی هم هست، اینه که هیچ شرکتی نمیاد همه مگاتن هاش رو یک دفعه رو کنه. الان این همه سورپرایز و IP جدید می خواید، E3 سال بعد رو هم در نظر بگیرین! و همچنین یادتون هست که سونی سال آخر نسل هفت چقدر انحصاری برامون فراهم کرد؟ چیزی که تا همین چند وقت پیش یک امتیاز مثبت برای سونی محسوب می شد و تو سر مایکروسافت می زدید این تعداد انحصاری رو تو اخرین سال E3:دی! پس نباید انتظار داشت یک دفعه همه استودیوها تو E3 حضور داشته باشن.

خلاصه خیلی حرف نزنم و سرتون رو درد نیارم، فقط خواستم بگم این قدر سینوسی نباشین، همین:دی!

آخرین ویرایش:
باشه باشه ... یکم آروم شدم . . . :d
از اونجایی که مایکروسافت نمایش Quantom Break رو برای Gamescom تایید کرده سونی هم میخواد با بازی MM بکوبونه :d اما در هر صورت دردناکه برام که توی E3 نیستن:d

اگر ip یا انحصاریه شاخی در کار باشه تو همین E3 معرفیش می کنن . بعید میدونم سورپرایز های بزرگ رو به گیمزکام موکول کنن .

تو گیمزکام میان رو بازی هایی که تو E3 معرفی کردن بیشتر مانور میدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or