[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
فکر کن مثلاً مجری مراسم میخواسته با کلی ذوق و شوق بیاد بگه از همین لحظه TLoU برای PS4 در دسترس هست و ملت کف و سوت بزنن، ولی این طوری ترکید رفت!احتمالا؟ فکر کنم سوپرایز کنفرانس بود.
![]()
با این وضعیت فوق کچلی که امسال پیش اومده فککنم تایتنفال گوتی میشه![]()
Using Xperia L via Tapatalk

البته من که تا حالا MedEvil بازی نکردمبه تو باشه که همه باید کار و زندگیشونو ول کنن آیپی قدیمی زنده کننحالا کرش که دیگه عزیز دل هست و احتمالش هم زیاده ، سایفون رو هم که من احتمال نمیدم ولی با ارفاق قبول میکنیم ولی دیگه MedEvil و ... ولمون کن داداش
![]()
ولی سونی راه گم کرده بود و توی ASBR ، اورده بودش،بعدا یه Stage DLC هم براش عرضه نمود
همه چیز به Atlus بستگی داره که بخواد GOTY کدوم سال رو ببره، 2014 یا 2015؟!![]()
![]()
اون Gamingbolt نوشته بود سونی سخت در تلاشه که کنفرانسشو خفن تر کنه . فک نکنم اوجش این باشه . البته عرضه شدنش بعد از E3 سوپرایز خیلی بزرگ و خفنی هستفکر کن مثلاً مجری مراسم میخواسته با کلی ذوق و شوق بیاد بگه از همین لحظه TLoU برای PS4 در دسترس هست و ملت کف و سوت بزنن، ولی این طوری ترکید رفت!![]()
زبونم لال بعید نیست اوج سورپرایز کنفرانس سونی همین بوده باشه!![]()
احتمالا؟ فکر کنم سوپرایز کنفرانس بود.
![]()
میخوره بهش همین باشه
البته من که مشکلی ندارم و اتفاقاً کلی خوشحال میشم. اگه همین باشه یکی بره بقیه رو دلداری بده که واسه تاپیک زدن زنبیل گذاشته بودن 
ممد فروبری اولین بار این رو بهم گفت و کم کم دیدم درست میگه!خدایی دقیقا درست گفتی![]()
خدایی دقیقا درست گفتی

I'm not as clued in as Shinobi, but I've had it confirmed to me by two separate sources too.
گفته بودن سورپرایزی که هم گیمرهای قدیم ( مثلاً ما که بازی کردیم) و هم گیمرهای جدید ( اونایی که تازه به خانواده ی PS ملحق شدن و TLOU بازی نکردن
)از دیدنش خوشحال خواهند شد
میخوره بهش همین باشه
ما رو باش به فکر Crash و TLG و این حرفا بودیم
البته من که مشکلی ندارم و اتفاقاً کلی خوشحال میشم. اگه همین باشه یکی بره بقیه رو دلداری بده که واسه تاپیک زدن زنبیل گذاشته بودن
![]()