نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

احتمالا؟ فکر کنم سوپرایز کنفرانس بود.

87487778750812088119.png
فکر کن مثلاً مجری مراسم میخواسته با کلی ذوق و شوق بیاد بگه از همین لحظه TLoU برای PS4 در دسترس هست و ملت کف و سوت بزنن، ولی این طوری ترکید رفت! :دی
زبونم لال بعید نیست اوج سورپرایز کنفرانس سونی همین بوده باشه! :-" :دی

به تو باشه که همه باید کار و زندگیشونو ول کنن آیپی قدیمی زنده کنن :دی حالا کرش که دیگه عزیز دل هست و احتمالش هم زیاده ، سایفون رو هم که من احتمال نمیدم ولی با ارفاق قبول میکنیم ولی دیگه MedEvil و ... ولمون کن داداش :دی
البته من که تا حالا MedEvil بازی نکردم:-" ولی سونی راه گم کرده بود و توی ASBR ، اورده بودش،بعدا یه Stage DLC هم براش عرضه نمود:-"
خیلی یکهویی و مشکوکانه بود! :d

فکر کن مثلاً مجری مراسم میخواسته با کلی ذوق و شوق بیاد بگه از همین لحظه TLoU برای PS4 در دسترس هست و ملت کف و سوت بزنن، ولی این طوری ترکید رفت! :دی
زبونم لال بعید نیست اوج سورپرایز کنفرانس سونی همین بوده باشه! :-" :دی
اون Gamingbolt نوشته بود سونی سخت در تلاشه که کنفرانسشو خفن تر کنه . فک نکنم اوجش این باشه . البته عرضه شدنش بعد از E3 سوپرایز خیلی بزرگ و خفنی هست :دی

احتمالا؟ فکر کنم سوپرایز کنفرانس بود.

87487778750812088119.png

گفته بودن سورپرایزی که هم گیمرهای قدیم ( مثلاً ما که بازی کردیم :دی ) و هم گیمرهای جدید ( اونایی که تازه به خانواده ی PS ملحق شدن و TLOU بازی نکردن :دی )از دیدنش خوشحال خواهند شد :-" میخوره بهش همین باشه :دی ما رو باش به فکر Crash و TLG و این حرفا بودیم :)) البته من که مشکلی ندارم و اتفاقاً کلی خوشحال میشم. اگه همین باشه یکی بره بقیه رو دلداری بده که واسه تاپیک زدن زنبیل گذاشته بودن :دی

این یارو Shinobi هم توی Neogaf گفته: Whoops
یعنی مثلاً تأیید کرده این خبر رو! البته این رفیق ـمون خیلی نون به نرخ روز خور هست و معمولاً وقتی یه اتفاقی می افته یا احتمال رخ دادنش بالا هست، میپره وسط یه چیزی میگه! :دی اگه همچین چیزی رو از قبل میدونست چرا قبل از این نگفته بود؟! :|

خدایی دقیقا درست گفتی
yahoo_21.gif
ممد فروبری اولین بار این رو بهم گفت و کم کم دیدم درست میگه! :دی اوایل از Shinobi خوشم می اومد، ولی هرچی میگذره بیشتر میفهمم چیزی به اون صورت نمیدونه و اکثر اوقات یه سری چیزهای واضح رو میگه. :دی

آخرین ویرایش:
یعنی مثلاً تأیید کرده این خبر رو! البته این رفیق ـمون خیلی نون به نرخ روز خور هست و معمولاً وقتی یه اتفاقی می افته یا احتمال رخ دادنش بالا هست، میپره وسط یه چیزی میگه! :دی اگه همچین چیزی رو از قبل میدونست چرا قبل از این نگفته بود؟! :|
خدایی دقیقا درست گفتی :))

یه نفر دیگه هم همونجا:

I'm not as clued in as Shinobi, but I've had it confirmed to me by two separate sources too.

گفته بودن سورپرایزی که هم گیمرهای قدیم ( مثلاً ما که بازی کردیم :دی ) و هم گیمرهای جدید ( اونایی که تازه به خانواده ی PS ملحق شدن و TLOU بازی نکردن :دی )از دیدنش خوشحال خواهند شد :-" میخوره بهش همین باشه :دی ما رو باش به فکر Crash و TLG و این حرفا بودیم :)) البته من که مشکلی ندارم و اتفاقاً کلی خوشحال میشم. اگه همین باشه یکی بره بقیه رو دلداری بده که واسه تاپیک زدن زنبیل گذاشته بودن :دی

خدا رو شکر ما با کسی شرط نبستیم :دی

R.I.P Akiba =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or