نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

حالا چرا فقط گیر دادین به Knack ؟ چرا در مورد Puppeteer و Soul Sacrifice و Gravity Rush و ... حرف نمیزننین ؟ :|

به جز Puppeteer اون 2 تای دیگه که پلتفرمر نیستن
کسی بهش گیر نداده ، قرار بود Knack بیاد یاد و خاطرات Crash رو زنده کنه که بدتر خرابش کرد ، بماند که خود سرنی کارگردان این پروژه بود و قبلا هم توی Naughty Dog روی Crash کار کرده بود
کلا فکر نمی کنم فن ها هم از ساختن این بازی توسط Japan Studio راضی باشن ، کلا این عنوان رو با ND می شناسن

فقط Knack رو یادته ؟! یه وقت یادت نره که همین SCEJ یه استودیویی داره به نام team ICO که صاحب امتیاز دو عدد از بهترین عناوین حاضر در این صنعت هستند ! من موندم اگر به طور کُلی این استودیو همین بازی Knack رو نمیساخت، واقعا چه بهانه ای داشتی برای این اشکال گیری ها.. حالا بازی های دیگه ای که توسط این استودیو(ها) ساخته شده هم که بماند.. !

خودتو با جواب دادن پست های من بی خودی خسته می کنی ، کلا از تظر من پست های شما بود و نبودش فرقی نمی کنه ، صرفا جهت اطلاع....

آخرین ویرایش:
Gametrailers یه سری Top 10 برای E3 آماده کرده که دیدنشون بد نیست! :دی

10 تریلر برتر تاریخ E3
10
Assassin's Creed II - E3 2009

9
Metal Gear Solid 2 - E3 2001

8
Resident Evil 5 - E3 2007

7
Super Smash Bros Brawl - E3 2006

6
Star Wars: The Old Republic - E3 2009

5
Call of Duty 4: Modern Warfare - E3 2007

4
Final Fantasy XV - E3 2013

3
Assassin's Creed - E3 2006

2
The Legend of Zelda: Twilight Princess - E3 2005

1
The Last Guardian - E3 2009

لیست بدی نیست، ولی جای یکی از تریلرهای Halo و البته Killzone 2 - E3 2005 به شدت خالیه! :دی
کلاً انتخاب 10 تا تریلر از بین این همه تریلر خفن کار سختی هست و باید حداقل 20،30 تا میذاشتن.

10 موقعیت داغون/خنده دار/ضایع/مسخره در تاریخ E3
10
Battle Tag - Ubisoft 2010
یادش بخیر! :دی چه مسخره بازی ای وسط کنفرانس راه انداخته بودن با اون ماسماسک ها! :دی

9
Wii Music - Nintendo 2008
قیافه این بنده خدا رو هیچ وقت فراموش نمیکنم! :دی

8
Rock Revolution - Konami 2008
این رو ندیده بودم. سوتی جالبی میده وسط گیتار زدن!

7
Mr. Caffeine - Ubisoft 2011
این رو هم ندیده بودم، یا شاید دیدم و یادم رفته؟! اجرای مسخره Mr. Caffeine.

6
Battlefield 4 - Microsoft 2013
این یکی که برای همین پارسال هست و صحنه بسیار زیبایی خلق شده بود! :دی

5
Sony 2006
بعله، کلهم کنفرانس سونی در E3 2006! :دی یکی از افتضاح ترین کنفرانس های تاریخ! از عدم کارایی مناسب Sixaxis موقع نمایش Warhawk تا قیمت افسانه ای PS3 و خیلی چیزهای دیگه. :دی

4
Konami 2010
عالی بود این یکی! :دی چه قیافه ها و ژست هایی رو توی این کنفرانس شاهد بودیم!!

3
Disney 2007
رقص و آواز وسط کنفرانس جمع و جوری که کوچیک ترین واکنشی از طرف حاضرین رو به دنبال نداشت! :دی زمانی که یک کمپانی مخاطبین خودش رو اشتباهاً یه جور دیگه فرض میکنه و نمیدونم اهالی گیم که میرن E3، دنبال این جور چیزا نیستن!

2
Activision 2007
یک کنفرانس خواب آور و درپیت، که با شوخی ناجور مجری در مورد اسم استودیو Neversoft همراه بود!

1
The Legend of Zelda: Skyward Sword - Nintendo 2010
یکی از خنده دارترین و در عین حال ناراحت کننده ترین بخش های کنفرانس نینتندو. جایی که میاموتو هر کاری میکرد، حرکات Link داخل بازی به خوبی اجرا نمیشد و آخرش هم گیر دادن به وایرلس حاضرین در سالن! :دی

به جز Puppeteer اون 2 تای دیگه که پلتفرمر نیستن
کسی بهش گیر نداده ، قرار بود Knack بیاد یاد و خاطرات Crash رو زنده کنه که بدتر خرابش کرد ، بماند که خود سرنی کارگردان این پروژه بود و قبلا هم توی Naughty Dog روی Crash کار کرده بود
کلا فکر نمی کنم فن ها هم از ساختن این بازی توسط Japan Studio راضی باشن ، کلا این عنوان رو با ND می شناسن

خب مگه من گفتم پلتفرمرن ؟ :|
خب چون یه بازیشون متوسط رو به پایین بوده استودیو لیاقت ساخت کرش نداره ؟ :| به هر حال SCE Japan Studio یکی از استودیو های خوب Sony بوده و کیفیت بازیاش خوب بوده :x و لیاقت ساخت کرش رو هم داره :bighug:
با توجّه به کارنامه ی استودیو خیلی هم دلشون بخواد :دی البته نمی دونم می خوان یا نه :دی

Japan Studio مثلا اومد با Knack خاطرات Crash رو زنده کنه زد نابودش کرد :|

فقط Knack رو یادته ؟! یه وقت یادت نره که همین SCEJ یه استودیویی داره به نام team ICO که صاحب امتیاز دو عدد از بهترین عناوین حاضر در این صنعت هستند ! من موندم اگر به طور کُلی این استودیو همین بازی Knack رو نمیساخت، واقعا چه بهانه ای داشتی برای این اشکال گیری ها.. حالا بازی های دیگه ای که توسط این استودیو(ها) ساخته شده هم که بماند.. !

آقا اول این کرش رو بزارین بخرن، بعد در مورد اینکه بدینش به کدوم استودیو همدیگه رو پاره کنین :d
The Last Guardian | PS4
اگه میخوای با این عنوان بزنی دو حالت داره، یا بازی cross gen هست یا مولتی :d

ای بابا...بیخودترین بازی اونزمان:|
یادمه هر کی بلد نبود بازی کنه همچین لقبی مینداخت به خیک بازی :d

Sony Bend’s PS4 Exclusive is “Open World Horror”, May Skip E3 – Insider � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Industry insider Ahsan Rasheed revealed some tidbits on Twitter about Sony Bend’s unannounced AAA exclusive for the PlayStation 4. While nothing extremely revelatory, it seems that the game will allegedly be an open world horror title. Oh, and it might not be at E3 2014.
“Word around the block is Sony Bend’s game is all sorts of Geah’damn. Might not show up at E3, but lots of talk about it.
“Open world, horror, no zombies. Don’t know how much truth to this, from sources I usually don’t converse with.
“I feel like it needs to be said about Bend’s title. This is the second time I’ve heard it now. The studio is coming with fire
.”

پله پله تا ملاقات خدا:d( البته دیگه خدایی تو بازی وجود نداره:dکه بخواد کسی ر رستگار کنه)
خیالت راحت Cory Barlog کاری که با گاد 2 کرد که جیک هیچ کس در نیومد با گاد بعدیم میکنه
اقا قرار نشد تایپک به اسم خودتون بکنید..میگن سحرخیز باش تا کامروا شوی:d

آخرین ویرایش:
هنوز 9 ماه از عرضه ی کنسول نگذشته حرف زدن از مدل اسلیم غیر منطقی ـه ولی اینکه vg247 خبر رو پاک کرد یکم مشکوک میزنه .
مدل اسلیم نخواستیم یه فکری به حال صدای فن کنسول بکنن . به شدت منتظرم سونی یه اقدامی در این زمینه بکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or