[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
حالا چرا فقط گیر دادین به Knack ؟ چرا در مورد Puppeteer و Soul Sacrifice و Gravity Rush و ... حرف نمیزننین ؟![]()
فقط Knack رو یادته ؟! یه وقت یادت نره که همین SCEJ یه استودیویی داره به نام team ICO که صاحب امتیاز دو عدد از بهترین عناوین حاضر در این صنعت هستند ! من موندم اگر به طور کُلی این استودیو همین بازی Knack رو نمیساخت، واقعا چه بهانه ای داشتی برای این اشکال گیری ها.. حالا بازی های دیگه ای که توسط این استودیو(ها) ساخته شده هم که بماند.. !
به جز Puppeteer اون 2 تای دیگه که پلتفرمر نیستن
کسی بهش گیر نداده ، قرار بود Knack بیاد یاد و خاطرات Crash رو زنده کنه که بدتر خرابش کرد ، بماند که خود سرنی کارگردان این پروژه بود و قبلا هم توی Naughty Dog روی Crash کار کرده بود
کلا فکر نمی کنم فن ها هم از ساختن این بازی توسط Japan Studio راضی باشن ، کلا این عنوان رو با ND می شناسن

به هر حال SCE Japan Studio یکی از استودیو های خوب Sony بوده و کیفیت بازیاش خوب بوده
و لیاقت ساخت کرش رو هم داره :bighug: یه لحظه فکر کنید کریتوس بیاد و بگه : من گناهان زیادی کردم و میخواهم که رستگار شوم بعد اون آهنگ معروف ر پخش کنه بعد من=p~=p~=p~=p~
Japan Studio مثلا اومد با Knack خاطرات Crash رو زنده کنه زد نابودش کرد![]()
اگه میخوای با این عنوان بزنی دو حالت داره، یا بازی cross gen هست یا مولتی :dThe Last Guardian | PS4
یادمه هر کی بلد نبود بازی کنه همچین لقبی مینداخت به خیک بازی :dای بابا...بیخودترین بازی اونزمان![]()
Industry insider Ahsan Rasheed revealed some tidbits on Twitter about Sony Bend’s unannounced AAA exclusive for the PlayStation 4. While nothing extremely revelatory, it seems that the game will allegedly be an open world horror title. Oh, and it might not be at E3 2014.
“Word around the block is Sony Bend’s game is all sorts of Geah’damn. Might not show up at E3, but lots of talk about it.“Open world, horror, no zombies. Don’t know how much truth to this, from sources I usually don’t converse with..”“I feel like it needs to be said about Bend’s title. This is the second time I’ve heard it now. The studio is coming with fire
پله پله تا ملاقات خدا:d( البته دیگه خدایی تو بازی وجود نداره:dکه بخواد کسی ر رستگار کنه)این که دیگه کریتوس نمیشه![]()
خیالت راحت Cory Barlog کاری که با گاد 2 کرد که جیک هیچ کس در نیومد با گاد بعدیم میکنهپله پله تا ملاقات خدا:d( البته دیگه خدایی تو بازی وجود نداره:dکه بخواد کسی ر رستگار کنه)
ps4 اسلیم در راهه؟!!!
![]()