[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
درسته منم نوشتم دیگه امی creative director بود + نویسنده ارشد و بروس game director . بر منکر نقش این 2بزرگوار در U2 لعنت :d اینایی هم که گفتی همه درسته ولی بقیه اعضا هم که اکثرا برا U3 هم بودند خیلی نقش داشتند بالاخرهالبته كارگردان U2 بروس كبير بود مثل TLoU ....فقط تنها تفاوت مغز متفكر هست كه توي TLoU نيل بود و تو U2 امي بود منتها نيل توي همون U2 هم لول ديزاينر بود و هم طراح ارشد كه سمت فوق العاده كليدي هست :d
پس پلتفرمر ساختن،کار استودیوهای کوچیکتره! پس استودیوهای کوچیکتر میتونند یه چیزی در حد SMG بسازن؟ پس آسونه:d
من فقط میدونم اگر یه پلتفرمر خدا قراره ساخته بشه! یه استودیو خدا باید بسازه! :d
و اصلا به اینی که میگی هیچ اعتقادی ندارم!
---
یه زمانی که U3 اومده بود،همه کف و خون و به به! در حد U2ـه! و از U2 بهتره و فلان و اینا!
حالا جدیدا کلا U3 بازی هم حساب نمیشه!
پس اون طرفداری هاتون فقط برای این بود که جلوی MS فن ها کم نیارید؟
البته اگر از اون زمان طرفدار ND بوده باشید، این رو بهتون میگم
و البته بعضی از بچه ها هم بودن که همون موقع هم میگفتن U2 > U3 :d
انقدر هم کارای امی و بقیه رو بی ارزش جلوه ندید!![]()
بخش دوم رو با تو نبودم! :dپلتفرمر خدا باید ایده خدا پشتش باشه، توانایی های تکنیکی میره در اولویت های آخر #فکت :d
در مورد بخش دوم هم در مورد من، اصولا من مایکرو فن هستم :d
ولی جوابت هم توی همون جمله اولیم هست، شاید یه استودیو ایندی ساز بتونه ایده های بهتری واسه آینده کرش بده تا ND حتی، ولی دیگه اینجوریم نیست که ip رو بدن دست چار تا بچه :d
و برید دعا کنید که هنوز هم هممونقدر خدا باشن!
اگر بتونند پلتفرمر خدا بسازن،میتونید بیشتر از قبل مطمئن بشید چقدر بقیه بازی هاشون رو نسبت به باقی بازی های اون سبک،خداتر میکنه!
:d
مثل کاری که با TearAway و ویتا کردن! :d یه چیزی که جمله ی "فقط روی PS4 ممکنه" برازندش باشه! :dبالاخره تو دوست داری اینجوری باشه ولی من بیشتر به دید هدر دادن وقت و سرمایه به این قضیه نگاه میکنمبخش دوم رو با تو نبودم! :d
اما در مورد بخش آخر! :d خوب،به نظرم ND هنوزم ایده های خدایی داره!و برید دعا کنید که هنوز هم هممونقدر خدا باشن!
اگر بتونند پلتفرمر خدا بسازن،میتونید بیشتر از قبل مطمئن بشید چقدر بقیه بازی هاشون رو نسبت به باقی بازی های اون سبک،خداتر میکنه!
:d
MM هم نگید! به نظرم اینا فاز پلتفرمر سازیشون،با فاز بقیه ی پلتفرمرها بسیار بسیار فرق میکنه! :d
+ اینا باید بشینند یه چیزی بسازند که تمام امکانات PS4 رو قشنگ نشون بده!مثل کاری که با TearAway و ویتا کردن! :d یه چیزی که جمله ی "فقط روی PS4 ممکنه" برازندش باشه! :d
:dاینطوریا هم نیست که میگید ! من از عاشقان نیل و بروس هستم و این 2 فوق العادن ولی U2 رو به این راحتی به پایه فقط این 2 نزنید چون اولا اون زمان ناتی 1 تیم بوده که میگید تیم نیل و بروس سازندشند ! دوما creative director آنچارتد 2 هم امی بوده و نیل پشت سرش قرار میگرفته و بقیه اعضا هم که مشخصه از قبل بودن . بعد از U2 میشن 2 تا تیم و یه سری جدید اضافه میشن به استدیو که نیل و بروس میرن و در اون تیم قرار میگیرن که طبق گفته هاشون مونده بودند چیکار کنن و یکی از ایده ها هم J&D بوده که بعد نیل ایده ی TLOU رو میگه و بیشتره تیم هم اگه ویدیوی پشت پرده ی ساختو ببینید اعضای تازه پیوسته بودند . نیل و بروس درواقع الان رفتن سرپرست همون تیم U3 شدن برا uncharted PS4 و تیم خودشون هم قطعا داره رو ایده ی خودش کار میکنه و اونجا هم زیره نظر دارند , اعضا هم با توجه به این داستانا بیش از 230 نفر پیش بینی میکنم :d
آخه اگه معرفی بشه، سازنده ـش هم مهم هست.CRASH معرفی میشه، آخرش اینه که توسط ND ساخته نشده، اما مطمئناً به دستان SONY برگشته CRASH.
خیلی هم قشنگ بود!ای بابا...بیخودترین بازی اونزمانتمپل ران و انگری گرنما از نوادگان معنوی این شاهکار هنری هستن
![]()