نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

به چنتا نکته خواستم اشاره کنم چون واقعا بعضی دوستان دارن کنترل خودشون رو از دست میدن ! :دی
اول اینکه خونسرد باشید در هر حال روزهای E3 فوق العاده هستن :love: :دی
هیت ورزی و جنگ قبیله بازی رو هم کنار بذارید و مثل من از ساعت 9 شب سه شنبه بنشینید و از E3 لذت ببرید ... :دی

نکته دوم اینه که هر دو کنفرانس از دو رقیب فوق العاده خواهند بود ( واقعا متاسفم که نینتندو غایبه :( )
چرا ؟ چون در واقع این اولین E3 بعد از ریلیز دو کنسولِ نسل بعدِ و هر دو شرکت ریلیز جهانی رو پشت سر گذاشتن و باید روی بازی ها تمرکز کنن
سونی برای بالا نگه داشتن PS4 و ماکرو برای بهبود شرایط همه تلاششون رو میکنن ...

نکته اخر هم اینه که منتظر بازسازی عناوین کلاسیک باشید !
چرا ؟ چون امسال بیستمین سال تولد PlayStation ـه ! البته این خودش بازم میتونه دلیل با شکوه بودن کنفرانس باشه :دی
فکر میکنم شاهد رونمایی حداقل دو عنوان کلاسیک PSone احتملا Crash و Syphon Fil*er و از PS2 بازسازیِ God of War باشیم ! :دی

اشاره Evan به ساخت کرش دقیقاً بازگشت این سری رو به آغوش Playstation تایید میکنه ! :d
حتی ذره ای شک نکنین , اگر IP رو سونی نخریده باشه Wells هم حق نداره بی مقدمه در موردش حرف بزنه
باید ببینیم سونی به کدوم استدیو سپرده بازی رو :d
من که بار اول گفتم mm ولی خیلیاتون گفتین ناتی باید بسازه! اگه mm بسازه با کراش فوق العاده ای طرفیم هر چند که امکان داره تیم دیگه ای مثل sony bend در دست ساخت داشته باشه!

اگه كرش معرفى شه يعنى رويايه واسه من. لحضه اي تو خريد PS4 شك نمى كنم.
معرفى كرش تو E3 هم واسه من كافيه . همه بازيا رو مىبره تو سايه.

الان ND به چهار گروه تقسیم شده جدا؟ :| قبلا چند نفر بود؟! تازگیاعده ای رو استخدامم کردن مگه ؟

اینکه چند نفرن رو الان دقیق نمیشه گفت . ولی تیم ها به این صورت هستن .

تیم NEIL و BRUCE که مهمترین تیم و مورد اعتماد ترین تیم هستن . که سازنده UNCHARTED 2 و THE LAST OF US بودن . که من فک میکنم بخش زیادی از متخصصین الان در این تیم هستن .

تیم بعدی که بازی UNCHARTED 3 رو ساختن بعد خروج AMY الان بدون رهبر هستن (البته شاید ) ممکنه الان یک کارگردان هم با اونا دارن روی یک پروژه جدید کار میکنن .

یک تیم دیگه تیم موتور سازی ناتی داگ هستش که علاوه بر موتور خودشون به استودیو های FP سونی نیز در ساخت و توسعه کمک شایانی می کنند .

حالا این تیم جدید که اضافه شده و نا مشخص هستش از نظر من همون تیم سازنده کرش هستش;;):d ( البته فقط احتمال منه این )

خلاصه اینکه ناتی داگ هر روز بیشتر دیروز داره با عظمت تر میشه و اصلا بعید نیست فردا به عنوان ناشر نیز وارد عمل بشه :d:d

و البته اگه سونی واقعاً اصلاً از کراش جدید رونمایی نکنه و حتی این IP رو از اکتی نخریده باشه دوباره، از همین الان میگم که یه احمق ِ، احمقی که با دل ِ خیلی ها بازی کرد و ناامیدشون کرد.

نمیدونم چرا اینقدر توقع از سونی بالاست.یجوریی هم حرف میزنند که سونی exclusive game نداره هر کی ندونه فکر میکنه استودیو های داخلیش , PG , ND , SM, QD, GG , SP, MM ,JS تو یک ساله گذشته بیکار بودند واسه کنسول های سونی بازی بیرون نداند!
تمام استودیو های شاخ سونی تو یک سال گذشته بازیهای مختلفی بیرون دادند.مثل FP های دشمن 2 سال آخر عمر کنسول رو به لفت دایورت نکردند!

لااقل بزارید عرق استودیو های سونی از بازیهایی که بیرون دادند خشک بشه بعد بگید سونی تو بیرون دادن exclusive game کم کاری میکنه.:d

آخرین ویرایش:
و البته اگه سونی واقعاً اصلاً از کراش جدید رونمایی نکنه و حتی این IP رو از اکتی نخریده باشه دوباره، از همین الان میگم که یه احمق ِ، احمقی که با دل ِ خیلی ها بازی کرد و ناامیدشون کرد.
خريدنش كه خريده وگرنه اين قدر نخ نمي داد :) اما به نظر من و ظيفه ساختش رو به ND نداده:d به يه استديو ديگه مثل bend داده :d

موافقم اما :
همچین چیزی امکان نداره شما تصور کن سونی کرم داره بیاد آی پی که واسه خودش نیست رو اینجوری سر زبونا بندازه؟!! اصلا محاله چون خود سونی این کراش رو دوباره به صورت کاملا موزیانه و حرفه ایی سر زبونها انداخت...

بیخیال کراش تو این ناتی داگ چه خبره چیکار دارن میکنن اینا:

آماده سازی ناتی داگ قبل از ترکوندن نسل هشت:

88103689042816509612.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or