[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
) و نهایت استفاده رو ببرید، بعضی وقتا واقعا چیزهای جالبی رو داره ! بعضی وقتا یه مطالب شیرین و جذابی رو پیدا می کنی که اصلا عین ـش رو در هیچ سایت و وبلاگ و و و . پیدا نخواهید کرد ! الان داشتم مجله Play UK - Issue No. 244 رو ورق میزدم و میخوندم !
سوال جالبی کردن ! :d
حالا کار ندارم، میخواد روی PS4 بیاد، میخواد یه عنوان Cross-Gen باشه، هرچی هست، فقط باشه، این مهمه ! این بازی 7 ساله که مراحل ساخت رو به سر میبره، اما دریغ از یک تریلر جدید، یه اسکرین شات، یه تاریخ انتشار جدید ! بالاخره همه چیز در E3 امسال مشخص خواهد شد ! #
محالاتی که فقط ذهن خلاق بهروز میتونه بوجود بیارتشون
) در هر صورت میتونید این پُست رو بوکمارک کنید 
قبلش بگم خودم خراب و مرید gow هستم ولی بدترین چیز این می تونه باشه که سانتا با تیزری از خدای جنگ بعدی بیاد e3 !!اقا کسی خبری از اون سانتامونیکا گور به گور شده نداره؟:dنکنه نشستن و دارن نوشیدنی با رقم 30.000
مثل ناتی داگ میخورن؟؟جدی اینارو کجاشون جا میدن؟بدبخت سونی فقط باید چاه حفر کنه واسه اینا:d

یه سوالی حضرت تیدوکس در مورد ip جدید sm فتوا ندادهقبلش بگم خودم خراب و مرید gow هستم ولی بدترین چیز این می تونه باشه که سانتا با تیزری از خدای جنگ بعدی بیاد e3 !!
نمایش خدای جنگ یعنی اینکه بعد بلایی که سر اون آی پی کنسل شده پیش اومد دیگه سانتا هیچ چیزی نداشته و فرصتی هم برا خلق ایده برای آی پی دیگه نبوده و فقط تو این مدت این تیزر رو ساخته که اعلام موجودیت بکنه و شاید کمی کارهای مقدماتی انجام داده و عرضه بازی بره 2 سال بعد!!
خدا کنه یا نیاد یا میاد با آی پی جدید بیاد( ترجیحا fps )

نمی دونم اما بعید می دونم چیزی گفته باشه!یه سوالی حضرت تیدوکس در مورد ip جدید sm فتوا نداده![]()