[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
مسئله این نیست که اونایی که با shenmue خاطره دارن خیلیهاشون اصلا بازی نکردنش ( و احتمالا اگه نسخهی hd دو نسخهی قبل عرضه شه هم خیلی هاشون حتی تموم نمیکنند بازیرو به دلایل کاملا مشخص)مسئله اینه که shenmue عنوان مهمیه و این غیرقابل انکاره. حالا چه دوستش داشته باشیم چه نداشته باشیم.(مثل اینه که بگن ولز میخواد همشهری کین 2 رو بسازه.مهم نیست که اکثرا ندیدنش یا به نظرشون خسته کننده است.فارغ از نتیجه اتفاق ، اتفاق بزرگیه)من خودم چند سال بعد از عرضه بازی کردم و طرفدار سرسختش هم نیستم اما شور و اشتیاقی که براش وجود داره رو درک میکنم.یه بازی که امتحانشو تو زمان پس داده،کلاسیک شده و اینترنت باعث شد که مردم در موردش صحبت کنند و ارزش هاش بیشتر معلوم شه و خب همه هم امیدواریم که تو نسخهی جدید ( اگه بسازن!) هم ویژگی جلوتر از زمان بودنشو حفظ کنه .معرفی نسخهی جدیدش در e3 هم خیلی راحت میتونن بره بالای جدول به یادماندنیترین لحظههای تاریخ e3.خود دوتا شرکت هم اینو میدونند که در موردش صحبت میکنند وگرنه یه بازی کالت اینچنینی نمیتونه تغییر خاصی تو فروش کنسولها بده یا سودآوری خاصی داشته باشه ولی وجودش تو کاتالوگ بازیهای یک کنسول مایهی آبرو(!) هست و معرفیش هم میتونه تمام بازیهای دیگه رو تحت تاثیر قرار بده ( بجز بازیهایی مثل HL3 که خودشون هم وضعیتی مشابه دارن:d) و تو جامعهی گیمر ها هم همه در آخر در مورد اون کنفرانسی حرف میزنن که توش shenmue رونمایی شده. جو گف در مورد بازیهای ژاپنی دیگه هم کم و بیش وجود داره( VC) ولی خوب خیلی مطرح نمیشن چون ویژگیهای shenmue رو نداره.ولی اینجا بیشتر به نظر میرسه واسه کلکل فنهاست:dما که آخرش هم نفهمیدیم Shenmue چرا یه دفعه انقدر محبوب شد!![]()
درسته که سری فوق العاده ای بوده، ولی با عرضه روی Dreamcast و بعدش Xbox و (اگه اشتباه نکنم) فروش نه چندان نجومی، بعید میدونم افراد زیادی بازیش کرده باشن و این همه عطش برای دیدن نسخه بعدیش خیلی عجیبه.کلاً یه جو خاصی برای این بازی پیش اومده، در حالی که شاید بالای 90% گیمرها اصلاً داستانش رو هم نمیدونن از چه قراره! این جو هم به نظرم بیشتر تقصیر Neogaf هست. اونجا کلاً یه چیزی که مُد بشه، همه مثل موج میرن سراغش و از 2،3 سال پیش هم مُد Shenmue خیلی رایج شد.
![]()
در مجموع نمیدونم به این زودی ها شاهد نسخه سومش هستیم یا نه. چون از یه طرف بازی ای هست که هزینه خیلی زیادی داره، از یه طرف هم داستان محور هست و باید حتماً قبلش دو نسخه اول رو HD کنن یا حداقل از یه طریقی (ویدئویی چیزی) داستانشون رو به ملت ارائه بدن تا نسخه سوم فروش خوبی بکنه.
اون موقع برای من خیلی عجیب بود توی گیم برم سرکار !! یا GF داشته باشم (ما که آخرش هم نفهمیدیم Shenmue چرا یه دفعه انقدر محبوب شد!![]()
درسته که سری فوق العاده ای بوده، ولی با عرضه روی Dreamcast و بعدش Xbox و (اگه اشتباه نکنم) فروش نه چندان نجومی، بعید میدونم افراد زیادی بازیش کرده باشن و این همه عطش برای دیدن نسخه بعدیش خیلی عجیبه.کلاً یه جو خاصی برای این بازی پیش اومده، در حالی که شاید بالای 90% گیمرها اصلاً داستانش رو هم نمیدونن از چه قراره! این جو هم به نظرم بیشتر تقصیر Neogaf هست. اونجا کلاً یه چیزی که مُد بشه، همه مثل موج میرن سراغش و از 2،3 سال پیش هم مُد Shenmue خیلی رایج شد.
![]()
در مجموع نمیدونم به این زودی ها شاهد نسخه سومش هستیم یا نه. چون از یه طرف بازی ای هست که هزینه خیلی زیادی داره، از یه طرف هم داستان محور هست و باید حتماً قبلش دو نسخه اول رو HD کنن یا حداقل از یه طریقی (ویدئویی چیزی) داستانشون رو به ملت ارائه بدن تا نسخه سوم فروش خوبی بکنه.
یکی این لینک 1080 ویدیو order رو میده؟
من اینو دانلود کردم تصویر افت فریم داره و بریده بریده ـست https://www.youtube.com/watch?v=m1EWKYvlWus
بازی دانلودی کارتونی شاد و شنگول!درحالی که جماعت مشغول ترول کردن the order هستن سونی "Fluster Cluck" رو ثبت کرد (اسمو داشته باش جون مادرت!).
![]()
Ratchet & Clank جدید!بازی دانلودی کارتونی شاد و شنگول!![]()
بازی دانلودی کارتونی شاد و شنگول!![]()
نمیدونم چرا فکر میکنم پای دیوید جفی درمیونه!.بازی دانلودی کارتونی شاد و شنگول!![]()
با کمی () تاخیر: ما نیز The Order را دیده و گرخیدیم
![]()
فقط موندم این ملتی که به بازی میگن Generic یا ترولش میکنند چه توقعی از بازی داشتن؟!یعنی مثلا میخواستن شخصیت اصلی بجای کاور گرفتن، بال در بیاره و توی هوا با دشمنا بجنگه؟
![]()
![]()