[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
بلی بلی! کلا LBP با همون شماره ی اولش انقلابی به پا کرد! :d که بعدا خیلی بازی ها مرحله سازی گذاشتن توی بازی هاشون و ...!یکش هم مولتی پلیر داره؟ تو سینگل نمیشه مرحله بسازی؟ تموم کردن سینگلش چقدر طول میکشه؟
با این تعریف هایی که کردی باید بشینم از اول و سر حوصله بازیش کنم.
دوستان یکی میتونه به طور شفاف به من بگه که چیِ LBP جذابه؟:d من یک ساعتی نسخهی یکش رو بازی کردم، یه بازی پلتفرمر معمولی بود، که میشد توش نقاشی کرد، خودتو شخصی سازی کنی و بازی رو به صورت خطی بری جلو. شاید توقع من زیاد بوده. من همش فکر میکردم تو این بازی میشه مراحلِ بازی ساخت و با دیگران به اشتراک گذاشت (فکر کنم تو بازی رایانه این رو خوندم). البته از کاراکتر و محیطش خوشم اومد ولی همون اول کاری ولش کردم. بعد تفاوت شماره دو با شماره یکش چیه؟
(قصد ترول ندارم، فقط میخوام ببینم اگه بعدا جالب میشه، ادامه اش بدم)
آخه مشکل اینه که حتی نصف هم بکنیم بازم زیاده و نمایششون بعید!:dبیخیال آقا! این همه بازی که میگن نمایش داشته باشه کل نمایشگاه با خاک یکسان میشه! با فرض اینکه بگیم بازی بعدی دیوید کیج و GG و SM و Ins (قطعا R&C بعدی و محتملا Res 4) و ... بره برای GC، باز به اندازه یه دوجین انحصاری باید سونی نمایش بده! انم چه انحصاری هایی! شایعات درست دربیاد و شنمو و کرش و لست گاردین و سایفن هیتلر و ایجنت هم نمایش داشته باشن رسما دیگه مادر بگیرد! چون از ان طرف بازی بعدی MM و UC4هم هستن. تازه به اینا باید نمایش بازی بعدی thatgamecompany و چه میدونم احتمالا Demon's souls 2 رو هم باید اضافه کرد. حالا با چگالی کم نمایش TLoU Re و یکی دو عنوان برای Vita و VR سونی و پای ثابت های کنفرانس، یعنی AC بعدی و... رو هم اضافه کنیم میشه 8 ساعت کنفرانس!
در نتیجه به نظر من در خوشبینانه ترین حالت ممکن انتظارات از کنفرانس خیلی خیلی بالاست و قطعا این همه اتفاق ها نمیفته! راحت لیست آرزوهاتون رو نصف کنید که ضایع نشید!![]()
سوم اینکه وقتی که الان بازار رقیب مثل ایالات متحده و بریتانیا رو تصاحب کرده پس به راحتی از دستش نمیده در نتیجه عاقلانه ترین کار نمایشهای خیره کننده و پر تعدادی از سبک های مختلف هست که کماکان این روند رو به رشد فروش کنسولش رو حفظ کنه پس با دست پر می آد.
بیخیال آقا! این همه بازی که میگن نمایش داشته باشه کل نمایشگاه با خاک یکسان میشه! با فرض اینکه بگیم بازی بعدی دیوید کیج و GG و SM و Ins (قطعا R&C بعدی و محتملا Res 4) و ... بره برای GC، باز به اندازه یه دوجین انحصاری باید سونی نمایش بده! انم چه انحصاری هایی! شایعات درست دربیاد و شنمو و کرش و لست گاردین و سایفن هیتلر و ایجنت هم نمایش داشته باشن رسما دیگه مادر بگیرد! چون از ان طرف بازی بعدی MM و UC4هم هستن. تازه به اینا باید نمایش بازی بعدی thatgamecompany و چه میدونم احتمالا Demon's souls 2 رو هم باید اضافه کرد. حالا با چگالی کم نمایش TLoU Re و یکی دو عنوان برای Vita و VR سونی و پای ثابت های کنفرانس، یعنی AC بعدی و... رو هم اضافه کنیم میشه 8 ساعت کنفرانس!
در نتیجه به نظر من در خوشبینانه ترین حالت ممکن انتظارات از کنفرانس خیلی خیلی بالاست و قطعا این همه اتفاق ها نمیفته! راحت لیست آرزوهاتون رو نصف کنید که ضایع نشید!![]()
تیدوکس گفته که سونی لاین آپ E3 ـش رو عوض کرده اون همـ In a good way وقتی هم ازش پرسیدن که دلیل نمایش زودتر از موعد اوردر 1886 چیـه جواب داده
making room for e3 press conferance
فکر کنمـ دیگه خبری از استیج دمویـه اوردر تو E3 نباشه ! کرش و سایفون و گاردین هر سه تا کانفیرمـ شدنو در نهایت گفته که گرافیک آنچارتد بهتر از اوردر 1886 ـه
![]()
T2 علامت تجاری Agent رو تمدید کرد:
Trademark Status & Document Retrieval
خودتون رو برای یه مگاتون از RS در کنفرانس سونی اماده کنید.
امشب بمببارون شدیم !!! سگا Shenmue رو ثبت تجاری کرد:
■■速報@保管庫(Alt)■■ : [商標]SCE「オトイイネ」「ブラッドボーン」セガ「SHENMUE」などの商標が出願されたらしい
اقایون این E3 میره که EPIC بشه
(حتی اگر نسخه HD/Remastered هم باشه من یکی سکته رو زدم از خوشحالی).
ما که آخرش هم نفهمیدیم Shenmue چرا یه دفعه انقدر محبوب شد!![]()
درسته که سری فوق العاده ای بوده، ولی با عرضه روی Dreamcast و بعدش Xbox و (اگه اشتباه نکنم) فروش نه چندان نجومی، بعید میدونم افراد زیادی بازیش کرده باشن و این همه عطش برای دیدن نسخه بعدیش خیلی عجیبه.کلاً یه جو خاصی برای این بازی پیش اومده، در حالی که شاید بالای 90% گیمرها اصلاً داستانش رو هم نمیدونن از چه قراره! این جو هم به نظرم بیشتر تقصیر Neogaf هست. اونجا کلاً یه چیزی که مُد بشه، همه مثل موج میرن سراغش و از 2،3 سال پیش هم مُد Shenmue خیلی رایج شد.
![]()
در مجموع نمیدونم به این زودی ها شاهد نسخه سومش هستیم یا نه. چون از یه طرف بازی ای هست که هزینه خیلی زیادی داره، از یه طرف هم داستان محور هست و باید حتماً قبلش دو نسخه اول رو HD کنن یا حداقل از یه طریقی (ویدئویی چیزی) داستانشون رو به ملت ارائه بدن تا نسخه سوم فروش خوبی بکنه.