[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
عااااخ این sms سونی رو کلا یادم رفته بود!!:dویرایش: الان یادم اومد سونی ژاپن هم یه SMSـی داده بود!اونم میخوام! :d
این امیر آکیبا رو هم کنار بهروز بن کنید
خیلی پر توقع تشریف داره![]()
تا دیروز هی میگفت کرش و سایفون، حالا که احتمال معرفیشون بالا گرفت هی میگه رچت
![]()
این رو الان بن نکنید پس فردا میگه صداگذار النا رو هم میخوام![]()
![]()
تیدوکس گفته که سونی لاین آپ E3 ـش رو عوض کرده اون همـ In a good way وقتی هم ازش پرسیدن که دلیل نمایش زودتر از موعد اوردر 1886 چیـه جواب داده
making room for e3 press conferance
فکر کنمـ دیگه خبری از استیج دمویـه اوردر تو E3 نباشه ! کرش و سایفون و گاردین هر سه تا کانفیرمـ شدنو در نهایت گفته که گرافیک آنچارتد بهتر از اوردر 1886 ـه
![]()
امشب بمببارون شدیم !!! سگا Shenmue رو ثبت تجاری کرد:
■■速報@保管庫(Alt)■■ : [商標]SCE「オトイイネ」「ブラッドボーン� �セガ「SHENMUE」などの商標が出願され たらしい
اقایون این E3 میره که EPIC بشه :biggrin1:
(حتی اگر نسخه HD/Remastered هم باشه من یکی سکته رو زدم از خوشحالی)
دقیقا منم همین وضعیت رو داشتم!!! :d^^^
امیر نمی دونم چرا ولی بچه بودم همیشه فکر می کردم این بابا دختره![]()
خود سونی تایید نکرده ولی دوستان بازیسنتری چرا :dيه سوال كراش بنديكوت تاًييد شده ؟:d
دوستان یکی میتونه به طور شفاف به من بگه که چیِ LBP جذابه؟:d من یک ساعتی نسخهی یکش رو بازی کردم، یه بازی پلتفرمر معمولی بود، که میشد توش نقاشی کرد، خودتو شخصی سازی کنی و بازی رو به صورت خطی بری جلو. شاید توقع من زیاد بوده. من همش فکر میکردم تو این بازی میشه مراحلِ بازی ساخت و با دیگران به اشتراک گذاشت (فکر کنم تو بازی رایانه این رو خوندم). البته از کاراکتر و محیطش خوشم اومد ولی همون اول کاری ولش کردم. بعد تفاوت شماره دو با شماره یکش چیه؟
(قصد ترول ندارم، فقط میخوام ببینم اگه بعدا جالب میشه، ادامه اش بدم)
بخش داستانیش درست تا حدودی! گرچه اگر چند نفره بزنی (مخصوصا اگر اون چند نفر بقل دستت نشسته باشن!دوستان یکی میتونه به طور شفاف به من بگه که چیِ LBP جذابه؟:d من یک ساعتی نسخهی یکش رو بازی کردم، یه بازی پلتفرمر معمولی بود، که میشد توش نقاشی کرد، خودتو شخصی سازی کنی و بازی رو به صورت خطی بری جلو. شاید توقع من زیاد بوده. من همش فکر میکردم تو این بازی میشه مراحلِ بازی ساخت و با دیگران به اشتراک گذاشت (فکر کنم تو بازی رایانه این رو خوندم). البته از کاراکتر و محیطش خوشم اومد ولی همون اول کاری ولش کردم. بعد تفاوت شماره دو با شماره یکش چیه؟
(قصد ترول ندارم، فقط میخوام ببینم اگه بعدا جالب میشه، ادامه اش بدم)
یکش هم مولتی پلیر داره؟ تو سینگل نمیشه مرحله بسازی؟ تموم کردن سینگلش چقدر طول میکشه؟بخش داستانیش درست تا حدودی! گرچه اگر چند نفره بزنی (مخصوصا اگر اون چند نفر بقل دستت نشسته باشن!) خیلی جذاب تر میشه! (بازی آخراش هم به شدت به چالش میکشه،که هرکاری کردم نتونستم پلاتش کنم
)
اما آره! اصل کار بخش مولتی پلیر بازیه که میتونی مرحله بسازی و به اشتراک بزاری و ...! این مراحل انقدر متنوع و جذابند که خدا داند! :d اصلا بخش مولتی پلیرش یه چیز وحشتناکیه!
LBP2 دیگه وحشت ناک تر! توش میتونی از ریسینگ بگیر، تا FPS و استراتژیک و ... بسازی! :d
یا ملت مراحل DMC و AC ساخته بودن! که خیلی باحال شده بودن! :d
یا اگر مراحل تانک بازی Crash Bash رو یادت بشه،چنین چیزی هم ساخته بودن حتی! :d اصلا LBP2 انقدر پیشرفت داشت که هرچی بگیم کم گفتیم! :d (بخش داستانیش هم جذاب تر شده بود! :d )
فقط پیشنهاد میکنم بری تریلر معرفی LBP2 رو ببینی! (یادش بخیر،چه آهنگ جالبی داشت! :d)
---
ویرایش:
این رو یادم رفت بگم! :d توی LBP2 ملت حتی فیلم هم میساختن! :d یه شب بس بیکار بودم،نشستم یکی از این فیلما رو دیدم! :d زبون انگلیسی و ژاپنی هم بود،داستانش هم مثل انیمه های شونن(ناروتو و ...) بود! بس چسبید! :d(جاهایی که ژاپنی بود،زیرنویس داشت :d ) کلا حس دیدن انیمه بهم دست میداد!
![]()