نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

تازع حسین بازی عملا aa ـش داغون بود :دی ! فکر کن بیلد نهایی چی میشه :| یا امام :| ! صدای بتمن به تن آدم لرزه میاره :| ! تو کنفرانس سونی نمایش داره ؟ :دی به به :دی چه شود !

اینطور که بوش میاد، احتمال زیاد در کنفرانس Sony حضور خواهد داشت ! :> در مورد Build نهایی هم صد البته، خدا بخیر کنه. واقعا کارشون حرف نداره..
biggrin1.gif

@ hmd2009

اقا این gif خیلی حجمش زیاده بی زحمت لینک بذار قربونت :دی
---

بعد از رفتن Jack Tretton و امدن Shawn Layden و تکون خردنِ SCEA خودم حدس میزدم که شاید فرمت یا سبک کنفرانس سونی عوض شه که این یارو insider ـه Shinobi602 میگه این اتفاق میافته !
احتمالا دیگه مثل سابق که همیشه با یه ویدئو 2-3 دقیقه ای که میکسی از بازیهای PS رو نشون میداد شروع نمیشه و سیسیتم عوض شده :دی خوبه واسه تنوع :دی

خرده فروشی پرتغالی Worten مدل ویژه PS4 که منقش به تصویر The Last of Us: Remastered شده رو برای پیش فروش قرار داده.البته مشخص نیست توی خرده فروشیهای دیگه هم این مدل قراره پیش فروش بشه یا نه؟

اینم یه تصویر بهتر از این مدل:

10366313_779751388724202_6726634776415167911_n1.jpg

فوق العادست اما یه ایرادی داره بنظرم :d

کاش این PS4 و The Last of Us که جلوی کنسول هست رو نمیزاشتن
اینجوری :d

55998340341934276970.jpg

یکی از بهترین تجربیات دنیای گیم واسه من دو عنوان ico و shadow of colsus بودن و شکی نیست که یکی از دلایل اصلی به یاد موندنی بودن اینا آهنگسازیشون بوده
یکی از آهنگای ico رو خیلی دوست داشتم و از چند سال پیش تو ذهنم مونده بود تا این که چند وقت پیش به طور اتفاقی پیداش کردم از فلش یکی از دوستام
براتون آپلودش کردم شنیدنش خالی از لطف نیست
Download File : 16-ico-you-were-there-.mp3
به امید معرفی the last gurdian:x

آخرین ویرایش:
امیر حسین روش نمیاد باندل باشه باندل های سونی که تا حالا به این شکل گل گلی (نقاشی ) نشدن باشه در حد یه طرح ساده و شیک روی قسمت براق مثل باندل متال گیر
یاکوزا هم همونقدر ساده بود:-" مثل MGS ...
ولی خوب، سونی نمیاد از این برچسب ها بزنه که! :d
آره مثلا توی TLOU ریجن 1 ، دوتا برچسب داشت N@ughty Dog که میشد روی کنسول زد، ولی برچسب به این بزرگی فکر نکنم بزارن توی جعبه ی کنسول! :d اصلا با اینکار،هم بعد یه مدت برچسبه کنده میشه و کنسول به فنا میره،هم چیز خاصی نیست که ملت ترغیب بشن و باندل بخرن!:-" میرن از این برچسب های غیر رسمی میخرن:-" (من تا حالا ندیدم،برای باندل برچسب بزارن! :d )

بالاخره بعد از موفقیت TLOU ، بعید نیست چنین باندل خوفی براش بزنند! :d
---
البته... یادمه برای PS3 ، یه سری کنسول زدن با طرح کریتوس ( به مناسبت GOW III ) و تو یه سری چیزا هدیه دادن! کلا هم 3تا بود! :| بعید نیست این TLOU هم چنین وضعی داشته باشه! :| و تعداد خیلی خیلی محدودی باشه! و برای فروش هم نباشن:|

^^^
سونی بیاد یه کاهش قیمت نهایتا 50 دلاری بزاره رو همین مدل کنسول یا مدل جدید با ظرفیت هارد بیشتر ولی همین 400 دلار معرفی کنه قیافه بعضیا دیدنی میشه :lol:

هایپ های E3 به کنار....

من الان بیشتر برای این هایپ شدم فعلن:d

godzilla___empire_april_cover____textless__g14__by_gigan05-d78gojx.jpg

به گفته خبر گذاری ایسنا این فیلم تونسته با فروش 103 میلیون دلاری خودش پرفروش ترین فیلم سینمای جهان نام بگیره.

خودتون بخونید:

ایسنا - گیشه سینماهای جهان زیر پاهای «گودزیلا»

به امید اینکه E3 هم مانند فیلم مورد علاقم منو هایپ کنه و سونی دیگر کنفرانسها رو زیر پای خودش بذاره...

هایپ های E3 به کنار....
به گفته خبر گذاری ایسنا این فیلم تونسته با فروش 103 میلیون دلاری خودش پرفروش ترین فیلم سینمای جهان نام بگیره.
البته فکر کنم پر فروش ترین فیلم 2014 آمریکا، اونم تو مدت زمان اکران مساوی شده باشه.

هایپ های E3 به کنار....

من الان بیشتر برای این هایپ شدم فعلن:d

godzilla___empire_april_cover____textless__g14__by_gigan05-d78gojx.jpg

خودتون بخونید:

ایسنا - گیشه سینماهای جهان زیر پاهای «گودزیلا»

به امید اینکه E3 هم مانند فیلم مورد علاقم منو هایپ کنه و سونی دیگر کنفرانسها رو زیر پای خودش بذاره...

بخش بزرگی از خاطرات بچگی من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or