نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

میدونم این خبر برای خیلی ها مهم نیست ولی:

SEGA: هیچ برنامه ای برای عرضه نسخه غربی Yakuza Ishin نداریم

Well fu*k you too, SEGA
Well fu*k you too, SEGA
[2]
:| :| :|
من از این یاکوزاـه خوشم اومده بود:|

"Tarsier Studios (LBP VITA) announces New IP "Hunger

درمورد پلتفرمای عنوان در حال ساختشون چیزی مشخص نیست ولی انگار با سونی همکاری نزدیکی دارن

=========
اینم بهترین خبر قرن ! :d:bighug:

Samurai Warriors 4 coming west on PS3, Vita and PS4. Fall 2014

==========

PS4 GOTY Edition !

WOL.png
این SW رسما زده عزیز دل ما رو ربات کرده:-"
هانزو هاتوری کبیر در SW4 :

هانزو هاتوری کبیر در SW2 ، زمانی که من PSN IDـم رو به افتخار ایشان نامگذاری کردم! :

حالا دیگه اسمی از طراحی فاجعه بار SW3 نمیاریم! :|
---
این باندله توی غرب هم نشون داده شده؟ :-" اصلا باندله یا فقط یدونه PS4 با همین طرح زده شده و اصلا قصد فروش و اینا نیست؟ :-"
اگر خبری برای غرب نشده، به احتمال 99% مثل بقیه ی باندل های طرح دار، در انحصار همون شرق میمونه! :|

کی هنوز اینو یادشه :((

watch?v=fj96XYhwTFI

من این Commercial رو میبینم احساساتی میشم :cry:خیلی زیباست یجوری داره میگه شخصیت های بازی ها گیمر رو حمایت میکنن همونطوری که گیمر اینکارو میکنه

LONG.LIVE.PLAY

اقا لیک شد خبر لیک شد :دی بازی بعدی MM اسمش Hunger ـه :دی

اشتباه شد اقا ربطی به MM نداره خبر اینجاس ! :دی

Hunger is the new adventure game from LittleBigPlanet Vita's Tarsier Studios

جالبه :x یادش بخیر زمان PS2 در به در دنبال میکروفوناش بودم اقا مگه پیدا میشد :دی خوبه واسه قبل از E3 در همین حد خبر بده خوبه :دی

آخرین ویرایش:
96632652504986229267.jpg

...Looks Bloody Amazing

آقا من هنوز که هنوزه باورم نمیشه این in-game footage بازی هست ـش ! :| واقعا استودیوی بسیار حرفه ای و انعطاف پذیر هست ـش این RockSteady ! :d یکی از اون معدود استودیو هایی هست ـش که کارشون بسیار تمیز و خوش ساخت انجام میشه ! انقدر گرافیک پرجزئیات اونم داخل یک محیط Open-World زیاده، هرکی ببینه فکر میکنه، اینا یه عنوان انحصاری ساختند و با معماری کنسول های نسل بعد آشنایی تمام (!) دارند ! رسما گرافیک infamous Second Son رو قورت داده این بازی ! #Fact اول تریلر فکر کردم یه استودیوی First Party داره این بازی رو طراحی میکنه، بس که اینا رو جزئیات کار کردن...واقعا باید آفرین گفت !
بعد تمام این قضایا یاد Uncharted ناتی داگ اُفتادم که اون دیگه خدامیدونه چه جزئیاتی رو داره ! زبان از توصیف ـش فکر کنم قاصر باشه...:d

امیدوارم در E3 یه گیم پلی تریلر مشتی بزارن که در کنار چند بازی دیگه رسما ما بریم تو اُفق محو بشیم...
yahoo_4.gif

اشتباه شد اقا ربطی به MM نداره خبر اینجاس ! :دی

Hunger is the new adventure game from LittleBigPlanet Vita's Tarsier Studios

چه طراحی جالبی داره! :d
ولی خو این چه به MM ؟ :-"

اما بهش نمیاد یه بازی 60 یا حتی 40 دلاری باشه! یه بازی برای PSN :-" در حد 15-20 دلار میباشد! :d

تازع حسین بازی عملا aa ـش داغون بود :دی ! فکر کن بیلد نهایی چی میشه :| یا امام :| ! صدای بتمن به تن آدم لرزه میاره :| ! تو کنفرانس سونی نمایش داره ؟ :دی به به :دی چه شود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or