نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

با یوزر اصلیت بیا اینارو بگو . واسه چی جا میخوری ؟؟
یوزر اصلیم همینه فرمایش داری بگو یه جوری میگه اینگار زبونم لال از قران غلط افتاده
یه گونی بازی مولتی و فقط 4 تا بازی انحصاری که اونم 2 تاش از قبل مشخص بود و 1 دونش هم CG که دیگه این همه بالا پایین پرییدن نداره:smile:
ویتا هم که خدا بیارمزدتش:laughing:
حالا هی باز بگین یخچال و پماد ظاهرا خودتون تجربش رو خوب دارید
داداش اون PS4 زیر آواتارت رو بفروش البته میدونم چون در عشقش داری میسوزی زدیش اونجا؟
اتفاقا موقعی که شما پول خرد میریختی تو قلکت و منتظر ارزون شدنش بودی ما داشتیم روش بازی پلات میکردیم:)
الان هم مشکل من با یه عده هست که فکر میکنن با دو تا بازی اخر الزمان شده در پوستشون نمیگنجن:tongue:

فکر کنم تا فردا کار به جایی برسه که بگن tlou پشیزی نمی ارزه زوری این بازی بی ارزش سال پیش رو فرستادن برای Ps4 که بی بازی نمونه ... و بهترین ریمیک تاریخ رو ما داریم وفقط ما بازی دارم و سونی اصلا بازی نششون نداد که فن هاش برای gtav ذوق میکردن ... چی بود اون to ... اه اه اه اه ... به بازی های اتاری گفته بود ذکی ... گرافیکشم پیشکشش ... واقعا من دوست ندارم وارد این حاشیه ها بشم ... ولی این حرف های مصداق بارز نخودچی خورونه ... یه جورایی قابل درک نیست .

یوزر اصلیم همینه فرمایش داری بگو یه جوری میگه اینگار زبونم لال از قران غلط افتاده
یه گونی بازی مولتی و فقط 4 تا بازی انحصاری که اونم 2 تاش از قبل مشخص بود و 1 دونش هم CG که دیگه این همه بالا پایین پرییدن نداره:smile:
ویتا هم که خدا بیارمزدتش:laughing:
حالا هی باز بگین یخچال و پماد ظاهرا خودتون تجربش رو خوب دارید

اتفاقا موقعی که شما پول خرد میریختی تو قلکت و منتظر ارزون شدنش بودی ما داشتیم روش بازی پلات میکردیم:)
الان هم مشکل من با یه عده هست که فکر میکنن با دو تا بازی اخر الزمان شده در پوستشون نمیگنجن:tongue:

عمو جون سونی بده؟؟؟نیا طرفش. بزار ماهم بدون بازی باشیم و از انحصاری های کم زجر بکشیم و از بی گرافیک بودن بازیامون ذوقمون کور شه.مایکرو خوبه؟؟؟برو تو تاپیکش تعریفش رو کن و حالشو ببر.

Sent from my C6802 using Tapatalk

خیلی حرف زدن . سرم رفت . از 2 ساعت خیلی بهتر می تونستن استفاده کنن .
اون چی بود از The Order نشون دادن آخه ؟
از ساله دیگه EA و یوبی سافت جم کنن هر چی بازی دارن تو کنفرانس سونی و مایکرو نشون بدن دیگه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or