[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
فکر کنم فقط بازیهایی که آدام بویز توی کنفرانس معرفی میکنه مولتی یا انحصاری زمانی هستن![]()
لول ... باشه شما و رفقات نهایت عقلانیت هستین ما هم که به خاطر SO و Halo:MC و Halo5 و FH2 و Project Spark و QB و Scalebound و CD3 و ... می خوایم X1 بگیریم گوشامون درازه ...ایشون داره از روی عقل تصمیم میگیره نه از روی تعصب!
شما هم بهتره این تعصب بیخودی رو بزارید کنار..
خود من اگر امسال مایکرو پیش بود کنسول X1 رو میگرفتم.
خیلی جا داره درسته ولی با حرفایی که سالیوان و ناتان میزدن معلوم بود که بار آخره.اگه بخواد آنچارتد جدیدی بیاد احتمالا از بازی زمانه بین سری های قبل میاد و فکر نکنم به اسم 5 بیاد.به هر حال از اونجایی که پارسال سونی دامنه های Last of Us 2 و 3 رو به نام خودش ثبت کرد فکر کنم میخوان روی اونا کار کنن
جدا ترول کردن هم حدی داره بی خیالش بشید :dThe Order هم که شد Ryse![]()
1080یک لینک درست و حسابی از کنفرانس کامل با کیفیت بالا بزارید
واقعا دیگه باید خیلی فن بود که از این تریلر TO راضی بود.جدا ترول کردن هم حدی داره بی خیالش بشید :d
کنفرانس امسال سونی هم واقعا عالی بود. بسی لذت بردیم
جدا ترول کردن هم حدی داره بی خیالش بشید :d کنفرانس امسال سونی هم واقعا عالی بود. بسی لذت بردیم
اون تریلری که من دیدم از TO که QTE نداشت؟¿:dواقعا دیگه باید خیلی فن بود که از این تریلر TO راضی بود.
QTE پارسال بد بود امسال عالی؟![]()
لول ... باشه شما و رفقات نهایت عقلانیت هستین ما هم که به خاطر SO و Halo:MC و Halo5 و FH2 و Project Spark و QB و Scalebound و CD3 و ... می خوایم X1 بگیریم گوشامون درازه ...
این پست شما هم عقلانیت ازش می باره ...