نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

منکه اصلا ارضا نشدم . هم سونی هم مایکرو واقعا ته قدرتشون همین بود ... یه سری بازی از رو مد افتاده معرفی شد که قبل E3 هم بحث اونا بود و انگاری معلوم بودن که عرضه میشن . به جز آنچارتد واقعا کنفرانس ها افتضاح بودن . خوش بینی و بذاریم کنار از وقتی کنسول های نسل جدید وارد بازار شدن هیچ چیزی باعث نشده که ادم بگه : آره اینه . فرق بین نسل جدید و قدیم ... خلاصه که درسته PS4 دارم ولی یه چیز خوبش اینجاس که XB360 رو هم دارم . به امید آینده بهتر برای کنسول های نسل جدید

یه چی بگم حمله نکنید :
درمورد سانتا که معلوم بود اگه پروژه ای هم دارن در حالت early stage هست قابلیت نمایش نداره سر همون کنسل شدن تغییر مکان غیره.
در مورد کرش همون که بچه های bc قضیه رو گنده کردن اگه نه تو سایت های خارجی زیاد قوت نداشت قضیه.
تنها نکته fail شدن نبودن last gaurdian بود بهتره اصلا این بازی رو فراموش کنیم هر وقت معرفی شد ازش استقبال کنید.
به قول دوستان همین bloodborne کافی بود

آقا این تریلر مال معرفی تلو سال 2012 بود. کسی لینک داره بده به ما؟

هولی شــــــت. میازاکی؟ PBـه؟ اونم تیزر بود فقط؟

آره همون پراجکت بیست که یخورده از گیمپلیش قبلا لیک شده بود . من ندیدم کنفرنسو بعدا دانلود میکنم

Using Tapatalk

آقا من دیگه حوصله ندارم برم 5-6 صفحه قبل بگردم اون 2 نفری که منو ترول کرده بودن پیدا کنم :D ولی تا اونجا که فهمیدم تریلر آنچارتد 4 این-انجین بوده ولی این-گیم نبود و این-گیم از این پایینتر خواهد بود.حالا اگر درست گفتن که هیچ دمشون گرم ، اگرم من درست گفتم لطفا پس ببندن :D تنکس.

خب ارزیابی کل بنده ! کاملا نظرات شخصی هست!
خب هر دو کنفرانس اون چیزی نبودن که فکرش رو می کردیم! البته این خود ما بودیم که زیادی هایپ راه انداخته بودیم و هر چی دوست داشتیم ردیف می کردیم( چه سونیایی ها و چه مایکرویی ها!) ولی با این حال چیزی که من از کنفرانس سونی دیدم راضی کننده تر و بهتر بود طوفانی شروع شد و طوفانی هم تموم شد!
مایکرو با اون نمایش ها و هایپ های قبل E3 من رو بدجور ترسونده بود ولی چیزی که تو کنفرانس ارائه دادن اصلا wooow نبود! تنها لحظه ی خوبش حضور کامیا بود هر چند که تریلر بازیش اونطور جذبم نکرد!
مایکرو تو بازار عقب افتاده و در این شکی نیست پس انتظار داشتم با کنفرانسی تاریخی همه چیز رو به تعادل برسونه یا حداقل فاصله رو کن کنه ولی من نشانی از کنفرانسی که بخواد همه چیز رو جبران کنه ندیدم!
از این ور هم سونی بنظرم اونطور که باید عمل نکرد ولی مسئله اینجاست که سونی اصلا نیازی هم نداره به آب و آتیش بزنه وقتی که عین هلو داره کنسولش می فروشه نیاز آنچنانی به بریز و بپاش تو e3 نداشت ولی با این حال 4تا نمایش واقعا دلچسب داشت! و در درجه ی بعد عناوینی چون بازی سودا 51 و تلو ریمسترد و...هم جذاب بنظر می رسید!
lbp 3 : واقعا بازی بزرگیه و بنظرم تو دو تا کنفرانس بزرگترین غافلگیری بود!
project beast : یعنی بهترین اتفاق ممکن برا آر پی جی دوستها! محبوبیت دارک سولز و موفقیتهاش نشون میده که این بازی چقدر می تونه مهم باشه ! علی الخصوص که استاد بالا سرشه! باور نکردنیه!
the order : دیگه در موردش چی باید گفت؟!
uncharted : حالا نوشته این انجین یا این گیم ولی واقعا لووووول داره ذره ای فک کنیم گرافیک بازی ناتی داگ کمتر از چیزی بشه که دیدیم! مطمئنا چیزی حتی بهتر از اینه! وقتی اردر اون گرافیک رو می آره دیگه آنچارتد چی میشه خدا می دونه! مخصوصا اینکه همیشه کیفیت نهایی آثار ناتی در زمان عرضه خیلی بهتر از چیزی میشه که در اولین نمایش ها بود!
در کنار اینها نمایش مولتی پلتفرم ها هم عالی بود و خبر جی تی ای نسل بعدی هم شیرین و دلچسب!
من از کنفرانس سونی خیلی بیشتر راضیم حتی با اینکه خیلی قبلش هایپ بودم!

بابا u4 کات سین بود چرا لفتش میدین دیگه. مثل بقیه بازیای ناتی که کات سین یخورده بهتر از گیمپلی هست .
اگه 1080 60 نمیکردن میشد این دقیقا گرافیک رو تو گیمپلی هم دید.

Using Tapatalk

بابا u4 کات سین بود چرا لفتش میدین دیگه. مثل بقیه بازیای ناتی که کات سین یخورده بهتر از گیمپلی هست .
اگه 1080 60 نمیکردن میشد این دقیقا گرافیک رو تو گیمپلی هم دید.

Using Tapatalk
منم دقیقا" نظرم از اول همین بود دوست من ، ولی هی آمدن ترول کردن گفتن این-گیم این-گیم منم به خودم شک کردم ! آخه یک نفرم نیستن که :D تعداد زیاده :|

کنفرانس قابل قبولی بود ولی خیلی از بازی های که فکرشو میکردیم نبودن مثل TLG و بازی دیوید کیج و GOW و Crash و HR2

دیوید کیج که بازیشو هممون میدونیم داره میسازه خیالمون راحته .. سانتامونیبکا هم میدونیم یه بازی معرفی نشده داره و خیلی وقته تایید شده . tlg رو حسین باید بیاد جواب بده :d .. کرش هم که توی 10 تا صفحه گفتم نمایش نداره .. اینا باشه واسه کنفرانس بعدی . همینکه شما رو راضی کرده کافیه :d

- - -ویرایش - - -

منم دقیقا" نظرم از اول همین بود دوست من ، ولی هی آمدن ترول کردن گفتن این-گیم این-گیم منم به خودم شک کردم ! آخه یک نفرم نیستن که :D تعداد زیاده :|

دندون رو جیگر بزارید نیل مصاحبش تموم شه

ولی احتمالش هست تو همین stage demo ها گیم پلی از انچارتد بدن چون پارسالم خیلی بازی ها بود که تو کنفرانسا فقط cg داشتن اما مثلا به گیم اسپات ign گیم پلی نشون داده بودن e3 تازه شروع شده.
ولی یه چیزی رو مطمعن شدیم تقریبا اگه TLG یه روزی هم بیاد فقط برای ps4 میاد با این وضعیت

بهرتین قسمت کنفرانس سونی برا من تریلر Tlou بود که باهاش آهنگ something in the way از نیروانا پخش شد :d (البته آهنگ اصلی نبود و توسط یه نفر دیگه اجرا شده بود)
برا تریلر های infamous 2 هم از آهنگ Heart-shaped box (بازم از نیروانا :d )استفاده میکردن :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or