نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

بهرتین قسمت کنفرانس سونی برا من تریلر Tlou بود که باهاش آهنگ something in the way از نیروانا پخش شد :d (البته آهنگ اصلی نبود و توسط یه نفر دیگه اجرا شده بود)
برا تریلر های infamous 2 هم از آهنگ Heart-shaped box استفاده میکردن :|

لینک موزیک هر 2 رو داری بدی ؟:d

Akiba سر چی شرط بسته بود که بن شد؟ :-/ گناه داره بنده خدا رو آزاد کنید، آقای شاکی بیا رضایت بده :| :دی

سر معرفی کرش :)) اگر معرفی می شد قرار بود من بن شم :))

ولش کن بابا بزار بره شرش کم :دی

تمامی قوای سونی فن ها اعصابشون خورده، امید رو باید راضی کنی :دی

آخرین ویرایش:
سر معرفی کراش :)) اگر معرفی می شد قرار بود من بن شم :))

ولش کن بابا بزار بره شرش کم :دی

تمامی قوای سونی فن ها اعصابشون خورده، امید رو باید راضی کنی :دی
کنفرانس خوب بود ولی به لطف بچه ها انقدر اور هایپ کرده بودن.........همه فکر میکنن بد بوده
they deserve ban:d
باید از احسان تشکر کرد بخاطر زدودن هر چند مقدار کمی از هایپ :d

Akiba سر چی شرط بسته بود که بن شد؟ :-/ گناه داره بنده خدا رو آزاد کنید، آقای شاکی بیا رضایت بده :| :biggrin1:

شاکی زیاد داره بخاطر هایپ کردن الکی و امیدواری دادن شدید به کاربرها !، خودش اصرار داشت که بن بشه ! :دی وگرنه اصلاً اصراری نبود، نمی دونم حتماً دوست داره یه بن تو کارنامه اش باشه ! :دی

شاکی زیاد داره بخاطر هایپ کردن الکی و امیدواری دادن شدید به کاربرها !، خودش اصرار داشت که بن بشه ! :دی وگرنه اصلاً اصراری نبود، نمی دونم حتماً دوست داره یه بن تو کارنامه اش باشه ! :دی

ما اینسایدرمونو دوس داریم :d . کار نداریم چی گفته ، مهم اینه که انرژی مثبت میده و حتی اگه خود سازنده هم بیاد بیاد تکذیب کنه بازم طرف AKIBAم و امید دارم . ذز ضمن هنوز معلوم نشده و تکذیب نشده ساختش . هر موقع تکذیب شد خودم اولین نفریم که گزارش میدم :d لطفا از بن بکشیدش بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or