نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

نه، شما به تکسچرهای زمین اون تیکه که Nathan رو زمین هست نگاه کنی می‌فهمی CG نیست. خودشون هم اعلام کردن که In Engineـه.
Nope!
Not Real Time!
گفتن تصاوير از ps4 كپچر شده حالا نميدونم اين حرف به معني real time بودن هست يا نه....

كنفرانس سوني بهترين كنفرانس بود قطعا مي پرسيد چرا ؟ چون كنفرانسش سورپرايز داشت يني بازي هايي كه قبلا اسمشون يا تريلري و يا اطلاعاتي ازشون به هيچ وجه ليك نشده بود .معرفي و براي اولين بار نمايش داده شدن .
مثل LBP 3 و bloodborne و gta v ريماستر شده براي نسل هشتم
از اين ها خفن تر نمايش فك بر افكن U4 كه انتظار نمايشش مي رفت و مثل عناوين بالا غير منتظره نبود ولي همون طور كه گفتم از تمام شون خفن تر بود و هايپ بيشتري داشت طوري كه تمام كنفرانس يه طرف و اين U4 يه طرف و زيارت نيتن نسل بعدي اونم 60fps و 1080p.....
والبته نمايش عاليه نسخه ريماستر شده ي بهترين ip سوني و goty سال 2013 و حداقل يكي از سه بازي برتر نسل هفتم اگر نگيم بهترين بازي نسل هفتم يني tlou r

آخرین ویرایش:
باز مسخره بازی یه سری شروع شد، من نمی دونم از اسم تاپیک مشخص نیست راجع به چی باید صحبت بشه ؟
قبلاً هم گفتم سر فرصت دونه دونه پست هارو می خونم و برخورد هم خواهد شد. برای بار دوم جنبه داشته باشید وقتی کنفرانس رقیب تموم میشه تاپیکش رو با پست های اسپم و ترولینگ به بیراه نکشونید. تو اون تاپیک هم گفتم .. از ما گفتن بود.

اقا زمانی که اسم JOURNEY امد همه شروع به خندیدن کردن عجب حالی کردم من:d

شما با 700 مگ داغون شدین حالا میخواین با ناتی و U4 در بیوفتین دعا کنید جایزه هارو قورت نده:d

گرافیک U4 به حدی بالا بود که من فکر کردم CG ـه :|
لیتل بیگ پلنت 3 هم عالی بود.
به نظرم همین دوتا باعث میشن سونی بهتر باشه کنفرانس امسالش.
البته هیچکدوم به چیزایی که می خواستیم مثل گیرز کرش آخرین محافظ و ... نرسیدیم ...

راستی دوتا بازی دیگه که خیلی توجهمو جلب کردن هم بودن نمیدونم کسی اشاره کرد یانه یکی بازی سازندگان JOURNEY یکی دیگه هم FARCRY 4 بود که واقعا گرافیک وحشتناکی داشت....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or