Behrooz کاربر سایت May 10, 2014 #1 [SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
FORSAK3N کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,981 کل کنفرانس یک طرف اون دمو آخر یک طرف ! واقعا خرید ps4 واجب شد !:d
abtinhitodie کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,983 All footage you see in the trailer was captured completely in-engine. حالا سوال اصلی اینجاست که in-game یا pre-rendered?? یک لحظه کلتو برداشت دوربین چرخید گفتم الان میاد پشتش و HUD ظاهر میشه. اگه اینا in-game بوده باشن واویلاست
All footage you see in the trailer was captured completely in-engine. حالا سوال اصلی اینجاست که in-game یا pre-rendered?? یک لحظه کلتو برداشت دوربین چرخید گفتم الان میاد پشتش و HUD ظاهر میشه. اگه اینا in-game بوده باشن واویلاست
Gotham Knight کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,984 آقا دقت کردین اونجا که اسم ناتی داگ اومد صدای جیغ و تشویق رفت هوا ... بعدشم Uncharted 4 ... راسما بهترین E3 بود که تا حالا تو عمرم دیدم
آقا دقت کردین اونجا که اسم ناتی داگ اومد صدای جیغ و تشویق رفت هوا ... بعدشم Uncharted 4 ... راسما بهترین E3 بود که تا حالا تو عمرم دیدم
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,985 نوشته شده توسط LBJ4Ever: CG نبود حاجی. بیشتر... ما ها که ویدوئو رو ندیدیم ولی اون تصویری که من دیدم CG میخورد باشه ها
نوشته شده توسط LBJ4Ever: CG نبود حاجی. بیشتر... ما ها که ویدوئو رو ندیدیم ولی اون تصویری که من دیدم CG میخورد باشه ها
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Jun 10, 2014 #4,987 ناتان، پیر شده، استخونی شده، قیافش تغییر کرده! من ناتان قبلیو بیشتر دوست داشتم!
Dinosaur Loyal Member Jun 10, 2014 #4,990 نوشته شده توسط ™TyrioN: کل کنفرانس یه طرف LBP3 یه طرف !!!!! بیشتر... کل LBP3 یه طرف، اون کاراکتر چاقه یه طرف!!! عالی بود! حیف الآن نمیرسم ویدئوهای اینا رو دانلود کنم.
نوشته شده توسط ™TyrioN: کل کنفرانس یه طرف LBP3 یه طرف !!!!! بیشتر... کل LBP3 یه طرف، اون کاراکتر چاقه یه طرف!!! عالی بود! حیف الآن نمیرسم ویدئوهای اینا رو دانلود کنم.
Sobhan_23 کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,991 به نظر شما مایکروسافت میخواد با Fable Legends سونی رو قورت بده؟ یا با SunSet Overdrive ؟؟؟
SPILL کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,992 میگم gta واسه pc تایید شده دوستان میگن نه حالا یه عده دوستان هم میگن تایید شده لطفا یه مدرک نشون بدین . گیج شدم باو
میگم gta واسه pc تایید شده دوستان میگن نه حالا یه عده دوستان هم میگن تایید شده لطفا یه مدرک نشون بدین . گیج شدم باو
END_BOY Tonight Is The Night کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,994 بخش بازی عجب بکش بکشیه همه همزمان تاپیک بازی زدن
Death Mentor کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,995 میگم gta واسه pc تایید شده دوستان میگن نه حالا یه عده دوستان هم میگن تایید شده لطفا یه مدرک نشون بدین . گیج شدم باو بیشتر... تایید شده
میگم gta واسه pc تایید شده دوستان میگن نه حالا یه عده دوستان هم میگن تایید شده لطفا یه مدرک نشون بدین . گیج شدم باو بیشتر... تایید شده