[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
طبق منابع خفن من، فردا تو کنفرانس شاهد چند تا بازی هستیمدستگاهت اینسایدره شما ابر Insider ی :d... حالا خبرتو بگو تا ببینم ارزش ملق زدن داره :d
کی؟! من برم پیش شینوبی؟!خوبه!راضیم ازت. بری پیش شینوبی اینسایدر خوبی از آب در میای!
IP جدید QD.
البته نمیدونم IP جدید چطوری میشه IP قبلی( )، ولی خب مطمئنم بازی جدید QD توی E3 معرفی میشه.
طبق منابع خفن من، فردا تو کنفرانس شاهد چند تا بازی هستیم :biggrin1:
آقا من دیسک رو میخوام بذارم بازی کنم، دیسک رو به Inside ِ درایو دستگاه هدایت میکنم؛ الان منم Insider ـَم؟!
اگه Insider به حساب میام بگید که یه سری خبر فوق العاده مهم رو براتون فاش کنم کف کنید
طبق منابع خفن من، فردا تو کنفرانس شاهد چند تا بازی هستیم
آرم بازی اساسین کرید رو لباس فیل میگه که احتملا نمایش امسال من تو کنفرانس مایکرو هست:d
نه فکر کنم مال بازی lord of fallen باشه
منطقی ترین فرضیه ممکن بین 234 صفحه امید و آرزو!:dمطمئن باشید تنها سوپرایز و گیم جدید AAA سونی همون Project Beast ـه که اونم از قبل لو رفت :biggrin1: یه سری گیم پلی و تریلر از بازی های Ubi میبینیم + Destiny و شاید Order + گیم پلی از آنچارتد و بعد هم یه سری چرت و پرت و Indie و Gow Ascention برای PS4 و بعد هم تمام . کرش و سایفن و این چیزا رو بیخیال بشید .
در کل بگیرید بخوابید بهتره :biggrin1:
مربوط به Lords of the Fallen هست.
البته تو کمپین JRPGVita# بیشترین درخواست رو Tales داشت که تایید هم شد (عکس)چرا باید سونی معرفیش کنه؟ سونی در برنامه حمایت از استدیوهای Third Party از هوادارا خواست که عناوینی رو که میخوان روی کنسول های سونی ببیند بهشون توییت کنند و خب هوادارا هم به درخواست سونی عمل کردن. FF Type-0 و Yakuza 5 بیشترین میزان درخواست در این برنامه داشتن! حالا نوبت سونیه که به درخواست هوادارا عمل کنه.