[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
جک داره میگه :
عکسو بگیرید دیگه !
--
به عنوان یکی از حرفه ای ترین اینسایدر های صنعت گیم اعلام میکنم GOW REMAKE معرفی میشه کرشی هم درکار نیست ( منبع پسرخالم )
آقا بنظر شما کدوم IP قبلی سونی حضورش توی کنفرانس قطعی هست؟ منظورم معرفی نشده هاست!
بنظر من LBP3 قطعا یکی از سورپرایز های سونی هست. هم به دلیل شایعاتی که مبنی بر ساخته شدنش توسط SD هست، و هم غیبت MM! چون یحتمل سونی MM رو به این دلیل انداخته GC که میخواد فعلا LBP3 رو نمایش بده و خوب معرفی همزمان این دو تا بازی در کنار هم جالب نیست! بازی بعدی MM هم میمونه برای به آتیش کشیدن GC! از انور حضور بازی بعدی QD رو هم قطعی میدونم!
چندتا نکته داره این تریلر . اول اینکه در کمال صداقت محتوای نهایی گیم رو نشون میده یعنی چیزی توی این تریلر نداریم که توی بازی اصلی نباشه. دوم اینکه با انجین بازی ساخته شده و چیزی برای گول زدن گیمر بیچاره نداره (نمایش واچ داگز 5 میلیون سال نوری با گیم نهایی اختلاف داره).یکی از بهترین تریلرهای تاریخ!!!
واقعاً چیز محشری بود این تریلر. چه آهنگی! چه اتمسفری! انقدر عالی ساخته شده بود که تونست ناامیدی خیلی ها از گرافیک بازی رو هم کمرنگ کنه. چون این اولین تریلر GoW III با گرافیک خود بازی بود و انتظار ملت بیشتر از اینا بود، هرچند بعدها مشخص شد تریلر از buildهای اولیه بازی بوده و گرافیک نهایی خیلی بهتر از این بود.
بهترین تیکه تریلر هم اونجا هست که Kratos میزنه به دل دشمن و Nemean Cestus رو میکشه بیرون: I hope for nothing. I fear nothing. بی اغراق تا حالا 30،40 بار تریلر رو دیدم، ولی باز هم سر اون تیکه موهام سیخ شد!
Uncharted 4آقا بنظر شما کدوم IP قبلی سونی حضورش توی کنفرانس قطعی هست؟ منظورم معرفی نشده هاست
آقا بنظر شما کدوم IP قبلی سونی حضورش توی کنفرانس قطعی هست؟ منظورم معرفی نشده هاست!
بنظر من LBP3 قطعا یکی از سورپرایز های سونی هست. هم به دلیل شایعاتی که مبنی بر ساخته شدنش توسط SD هست، و هم غیبت MM! چون یحتمل سونی MM رو به این دلیل انداخته GC که میخواد فعلا LBP3 رو نمایش بده و خوب معرفی همزمان این دو تا بازی در کنار هم جالب نیست! بازی بعدی MM هم میمونه برای به آتیش کشیدن GC! از انور حضور بازی بعدی QD رو هم قطعی میدونم!
Uncharted 4
Drive Club
Everybody's Gone to the Rapture
shadow of Beast
Project Beast
یه گیم (تیزر-تریلر-انونسمنت) از SMS
آقا من دیسک رو میخوام بذارم بازی کنم، دیسک رو به Inside ِ درایو دستگاه هدایت میکنم؛ الان منم Insider ـَم؟!
اگه Insider به حساب میام بگید که یه سری خبر فوق العاده مهم رو براتون فاش کنم کف کنید
آقا من دیسک رو میخوام بذارم بازی کنم، دیسک رو به Inside ِ درایو دستگاه هدایت میکنم؛ الان منم Insider ـَم؟!
اگه Insider به حساب میام بگید که یه سری خبر فوق العاده مهم رو براتون فاش کنم کف کنید