نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقا بنظر شما کدوم IP قبلی سونی حضورش توی کنفرانس قطعی هست؟ منظورم معرفی نشده هاست!

بنظر من LBP3 قطعا یکی از سورپرایز های سونی هست. هم به دلیل شایعاتی که مبنی بر ساخته شدنش توسط SD هست، و هم غیبت MM! چون یحتمل سونی MM رو به این دلیل انداخته GC که میخواد فعلا LBP3 رو نمایش بده و خوب معرفی همزمان این دو تا بازی در کنار هم جالب نیست! بازی بعدی MM هم میمونه برای به آتیش کشیدن GC!:دی از انور حضور بازی بعدی QD رو هم قطعی میدونم!

3hyx9feykhmga6jws92f.jpg

عنوان:
Yakuza 5 / Final Fantasy Type-0

نام احتمالی: ---

اصلا چی هست؟ از جمله معروفترین عناوین ژاپنی صنعت گیم. FF که نیازی به معرفی نداشته و بدون استثنا تمامی گیمران (خصوصا هواداران سبک JRPG) آن را تجربه کرده یا حداقل نامش را شنیده اند. Yakuza نیز عنوانی متفاوت در سبک OW بوده که با وجود مارکتینگ نه چندان جالب Sega، در سالهای اخیر توانسته هواداران زیادی را به سمت خودش جذب کند. متاسفانه برخلاف در خواست های بسیار هوادارن، SE و Sega اعلام کرده اند که برنامه ای برای عرضه FF Type-0 و Yakuza 5 در غرب ندارند.

احتمال معرفی:
Yakuza 5: بسیار کم
FF Type-0 : زیاد

چرا فکر میکنیم معرفی میشه؟ در خواست های زیاد هوادارا، شایعات کوچیک و بزرگ در مورد معرفی نسخه غربی Type-0 و توییت چند ماه پیش شعبه فرانسوی SE و اشاره به معرفی نسخه غربی Type-0 در E3، همگی نشون دهنده حضور این عنوان در E3 امسال میباشند.

در مورد یاکوزا 5 متاسفانه بجز شایعه Atlus که بعدا رد شد هیچ خبر دیگه ای وجود نداره. چند ماه پیش هم Sega اعلام کرد که همچنان برنامه ای برای عرضه سری Yakuza در غرب نداره. میشه گفت تنها امید هوادارای این سری به حرفهای Adam Boys مبنی بر شنیدن درخواست هوادارای سونی برای Localize شدن Yakuza 5 ـه.

چرا باید سونی معرفیش کنه؟ سونی در برنامه حمایت از استدیوهای Third Party از هوادارا خواست که عناوینی رو که میخوان روی کنسول های سونی ببیند بهشون توییت کنند و خب هوادارا هم به درخواست سونی عمل کردن. FF Type-0 و Yakuza 5 بیشترین میزان درخواست در این برنامه داشتن! حالا نوبت سونیه که به درخواست هوادارا عمل کنه.

آقا بنظر شما کدوم IP قبلی سونی حضورش توی کنفرانس قطعی هست؟ منظورم معرفی نشده هاست!

بنظر من LBP3 قطعا یکی از سورپرایز های سونی هست. هم به دلیل شایعاتی که مبنی بر ساخته شدنش توسط SD هست، و هم غیبت MM! چون یحتمل سونی MM رو به این دلیل انداخته GC که میخواد فعلا LBP3 رو نمایش بده و خوب معرفی همزمان این دو تا بازی در کنار هم جالب نیست! بازی بعدی MM هم میمونه برای به آتیش کشیدن GC!:دی از انور حضور بازی بعدی QD رو هم قطعی میدونم!

Uncharted 4 :d

امیدوارم یه خبری هم از شماره جدید Vakyria Chronciles بشه :((

یکی از بهترین تریلرهای تاریخ!!!
واقعاً چیز محشری بود این تریلر. چه آهنگی! چه اتمسفری! انقدر عالی ساخته شده بود که تونست ناامیدی خیلی ها از گرافیک بازی رو هم کمرنگ کنه. چون این اولین تریلر GoW III با گرافیک خود بازی بود و انتظار ملت بیشتر از اینا بود، هرچند بعدها مشخص شد تریلر از buildهای اولیه بازی بوده و گرافیک نهایی خیلی بهتر از این بود.
بهترین تیکه تریلر هم اونجا هست که Kratos میزنه به دل دشمن و Nemean Cestus رو میکشه بیرون: I hope for nothing. I fear nothing. بی اغراق تا حالا 30،40 بار تریلر رو دیدم، ولی باز هم سر اون تیکه موهام سیخ شد!
چندتا نکته داره این تریلر :دی. اول اینکه در کمال صداقت محتوای نهایی گیم رو نشون میده یعنی چیزی توی این تریلر نداریم که توی بازی اصلی نباشه. دوم اینکه با انجین بازی ساخته شده و چیزی برای گول زدن گیمر بیچاره نداره (نمایش واچ داگز 5 میلیون سال نوری با گیم نهایی اختلاف داره).
نکته سوم اینکه (:دی) بعد از تموم شدن ساختش این تریلر رو در سالن کنفرانس (مثل سینما) برای عده ی معدود نمایش دادن برای برسی واکنش خلق الله :دی.

چهارم اینکه اون قسمت، وقتی گایا صورتش رو برمیگردونه رو به المپ..... خدای من.

LBP3 از نظر من حتمیه .. هایپ بزرگیه برای همه ی سنین :d پدربزرگم عاشق بازیشه ..:x . GOW بعدی 60% به دلیل پروژه معلوم نشده سانتا مونیکا .. CRASH 5%:(( . مابقی هم که دوستان اسم میبرن تیزرشونم دادن دیگه اسمش احتمال نیست ، حتمیه (فکت)
.

Uncharted 4
Drive Club
Everybody's Gone to the Rapture
shadow of Beast
Project Beast
یه گیم (تیزر-تریلر-انونسمنت) از SMS

اینا که همش از قبل معرفی شدن!:دی منظور من بازی جدیدی هست که تا الان اسمی ازش نبوده. مثل LBP3 که فکر میکنم هست. یا بازی دیوید کیج. یا مثلا GoWIV! این تریلری که گذاشتیو دیدم یهو به صورت خیلی زیادی دلم GoW خواست!:| خدا کنه یه چیزی رو کنن!:|

آقا من دیسک رو می‌خوام بذارم بازی کنم، دیسک رو به Inside ِ درایو دستگاه هدایت می‌کنم؛ الان منم Insider ـَم؟! :-/
اگه Insider به حساب میام بگید که یه سری خبر فوق العاده مهم رو براتون فاش کنم کف کنید :دی

آقا من دیسک رو می‌خوام بذارم بازی کنم، دیسک رو به Inside ِ درایو دستگاه هدایت می‌کنم؛ الان منم Insider ـَم؟! :-/
اگه Insider به حساب میام بگید که یه سری خبر فوق العاده مهم رو براتون فاش کنم کف کنید :دی

دستگاهت اینسایدره شما ابر Insider ی :d... حالا خبرتو بگو تا ببینم ارزش ملق زدن داره :d

IP جدید QD.

البته نمیدونم IP جدید چطوری میشه IP قبلی( :-" )، ولی خب مطمئنم بازی جدید QD توی E3 معرفی میشه.

من خودمم اینسایدرم. البته اینساید متافیزیک و اخبار بهم الهام میشن. مثلا قبلا معرفی Dissifia جدید برای Vita رو لیک کردم. الان هم LBP3 و معرفی مدل جدید PS4 که سورپرایز اصلی کنفرانس سونی هست. حداقل کارم از شینوبی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or