نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

حالا ما درسته کرش رو نبینیم به قول مایکرویی ها اپیک فیل بشیم ولی خب اونها هم یه خواسته ای دارن که اگه عملی نشه اپیک فیلشون حساب میشه و اون چیزی نیست یک انحصاری از اپیک :d
اکثریتشون یکی از بزرگترین فانتزیاشون اومدن اپیک رو استیج و معرفی بازی انحصاری برا xo هست! حالا تصور کنید که این بازی اگه معرفی شد مولتی پلتفرم باشه :d
اپیک ***** میشن اگه این بازی مولتی پلتفرم تو کنفرانس سونی نمایش داده بشه!:d
حالا شاید تو این e3 خبری از اپیک نباشه ولی هر زمانی که بازیشون معرفی بشه به مولتی پلتفرم بودنش شک ندارم!

نا امیدی داره از سر و روی تاپیک میباره.
مطمینم سونی با این سکوتی که این چند روزه کرده یه غوغایی تو نمایشگاه راه میندازه که بیا و ببین.

بیشتر صحبتهائی که این چند روزه در تاپیک شاهد هستیم بر مبنای حدس و گمان هست.سالهای گذشته ، قبل از شروع کنفرانس همه از محتویات خبر داشتن.اما تفاوت امسال اینه که هیچکس نمی دونه تو کنفرانس قراره چی بگذره:d
حالا که اینجوری شده من بازی Twisted metal رو هم توی Wish List می گذارم:x
راستی دیوید جفی کجاست؟

بیشتر صحبتهائی که این چند روزه در تاپیک شاهد هستیم بر مبنای حدس و گمان هست.سالهای گذشته ، قبل از شروع کنفرانس همه از محتویات خبر داشتن.اما تفاوت امسال اینه که هیچکس نمی دونه تو کنفرانس قراره چی بگذره:d
راستی دیوید جفی کجاست؟
ببخشید شما همون نویسنده ی بازی رایانه هستید؟!
---------
برا این که اسپم نشه:
احساس میکنم بیشتر از هر چیزی منتظر نمایش tlg و آنچارتد هستم!

این تاپیک هم دیگه نفسای آخرش رو داره می کشه، فردا این موقع یا اینجا مجلس عزا و ماتم برپاست و 5-6 نفر از بچه ها هم تو جمعمون نیستن و عین مرد بن شدن یا اینکه 100 صفحه دیگه هم تاپیک بخاطر پستهای ابراز خوشحالی و گیف رفته جلو و همه شاد و شنگول ـیم.:d
امیدوارم حالت دوم باشه چون واقعاً عقده ای شدیم یه گیف بسازیم توش خوشحالی و خنده و اینا باشه، تو همشون درب و داغونیم:d

All Hail The King:d

x58101e8j9rv2c3c0yeb.jpg

با اسب میاد رو استیج، پیاده میشه DS4 رو میگیره دستش و یه ربع لایو TLG می زنه، ما هم اینطرف خرکیف! چه شـــــــود:d

آخرین ویرایش:
راستی دیوید جفی کجاست؟
بنده تو خواب بهم الهام شده که GOW IV و ای پی دیوید کیج حضور دارن>:):d
یحتمل دوباره خوابیدم دیدم که یوشیدا داره میگه سیا دخت هاجرو خودمو تو گیم میپلکونوم محض رضای بچه ها TLG رو نمایش میدوم:d
دیوید جفی رو اخرین بار با کیت PS4 تو دفتر کارش دیدم:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or